Deadspace
Nume: Dead Space
Varsta: 29
Localitate: -
Membru din: acum 14 ani si 198 zile
Nota medie: 9.64842



     Pǎi mǎ numesc Mihaela și am 14 ani. Am mai avut o datǎ cont pe acest site, însǎ din mai multe motive am renunțat la a mai desena. Un timp, am desenat offline, în Paint, sau în Gimp, program de desenat, dar acum m-am întors și vreau sǎ desenez cât mai bine. Deși nu prea îmi place cum se deseneazǎ pe acest site, adicǎ unele opțiuni sau efecte nu sunt, și ar fi fost foarte necesare, eu încerc sǎ desenez cât mai frumos.
     Îmi plac, de asemenea, multe desene dintre cele pe care le-am putut vedea și cu siguranțǎ voi da comentarii dupǎ ce voi avea permisiunea [ îmi trebuie 20 de desene parcǎ, nu? ].
     Este și un lucru care nu prea îmi place pe acest site și anume faptul cǎ la orice desen nu existǎ decat comentarii de genul "Superb desenul, 10!". Eu nu voi da astfel de comentarii decât dacǎ meritǎ, și la note, de asemenea. O sǎ încerc sǎ dau notele pe merit, și v-aș ruga sa nu vǎ supǎrați din acest motiv. Sper ca și ceilalți sǎ înțeleagǎ cǎ o persoanǎ își poate îmbunǎtǎți stilul doar dacǎ i se spune unde a greșit ca sǎ se poatǎ corecta data viitoare, și nu fiind amǎgitǎ mereu cu "E perfect! E foarte frumos! Meriți 10 din plin! ".
     Deși știu cǎ desenele mele nu ating nici mǎcar nota 8 [cele pe care le voi face, acum abia mǎ readaptez cu stilul site-ului], și tocmai de aceea mi-aș dori ca și comentariile sǎ fie tot sincere. Exact ca cele pe care le voi da și eu celorlalte persoane.

A da! Și ca sǎ nu mai aparǎ întrebǎri în legǎturǎ cu nick-ul, sǎ știți cǎ l-am pus la întâmplare și nu din vreun anime, desen sau film.


     Pânǎ atunci, sǎ vǎ fac o scurtǎ prezentare a desenelor mele fǎcute pânǎ acum în Gimp2 Așa cǎ le pun pe acestea :








NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Deadspace
Utilizator: Deadspace acum 14 ani si 189 zile

"...pai tin sa te contrazic...si daca esti asa de priceputa, de ce nu esti corecta cu toata lumea?...ce te face sa crezi ca desenul meu e de nota 10?ma bucur ca-ti place si ca te linisteste, dar...daca tot criticam, gaseai si la mine ce critica...desenul meu e cam de nota 6, 7...portretul e construit fara axe ajutatoare,lucrat la ochi, e inspirat dupa o poza...se simte lipsa axei de simetrie pentru ca forma capului e usor strimba, urechile amplasate incorect, fata usor alungita, fruntea extrem de lata in raport cu restul fetei, distanta de la ochi la baza nasului cam mare, nu am redat volumul fetei asa cum imi doream...pai daca vrei iti scriu o pagina intreaga cu toate defectele pe care le vad, si le cunosc prea bine..."
Pai daca ai spus asta, aliosa, da'ti si un 7 sau 6, ca atat ai spus ca meriti. :-) Criticile sunt subiective, mie personal mi'a placut desenul tau, nu pot fi obligata sa critic ceva la el, nu pot critica nimic pentru ca nu am ce. Nu am de ce sa ma iau, asa, de detalii, doar de dragul de a ma lua. Plus ca acum, ca sa nu se mai zmiorcaie fetele astea ca le dau un optut sau un sapteutz [nu mai spun nimic de faptul ca, asa cat de mici spui tu ca sunt, au avut rautatea de a intra la galeria mea si de a imi da 1 la absolut toate desenele], am incercat sa fiu mai indulgenta. Insa tot nu pot intelege de ce inca 8 sau 7 vi se pare o nota extreem de mica... este chiar mare, incepand de la 7 in sus, notele sunt chiar acceptabile.
A, si inca ceva. Daca dreptul la comentariu si la vot este pentru toata lumea [ la vot exista note 1-10], atunci eu de ce sa nu am voie sa imi exprim parerea despre un anumit desen? Intr'adevar, criticile pe care le dau desenelor se pot considera si subiective, insa toti avem dreptul sa comentam, deci fiecare comenteaza prin prisma sa de a observa lucrurile. Fetele astea de noua-zece-unsprezece anisori s'au cam invatat cu note de 10 mereu si acum este logic si normal sa li se para foarte mici niste note de 8 si 7. Insa nu pot compara un desen facut de tine, caruia i'am dat 10, cu un desen facut de o anumita fetita de aici caruia i'am dat 9 sau 8. Pentru ca daca ti'as da tie, asa cum ai spus, 6 sau 7, atunci desenul acelei fetita careia i'am dat 9 ar merita 1,2,3. In jurul acestor note.
Dar asa cum tie iti dau 10 pentru un desen, nu pot da tot 10 si unui alt desen care nici nu se apropie de cel facut de tine. Pentru ca astfel nu ar mai fi corect pentru tine [ in general, pentru toti cei care chiar merita 10], iar notelele s'ar devaloriza complet. Deja un 10 nu mai inseamna nimic aici, deja cand se spune " Vino sa imi dai un vot" se presupune deja ca acela va fi 10. Dar cred ca nici macar o zecime din toate desenele de pe acest site nu merita 9, daramite 10.
Asa ca prin faptul ca toti vreti sa dati 10 si mereu 10, nu faceti altceva decat sa scadeti ceea ce reprezinta cu adevarat un 10, acum ajungand sa nu mai insemne aproape nimic. Cei de pe site nu stiu decat de notele 1 si 10, poate putin si de 9. Dar exista si 8, si 7, si 6, si 5, si chiar 4, 3 care ar putea fi date.
So, astept sa vad ce nota iti vei da la desen, daca iti vei da sau daca nu ti'ai dat deja ... sau poate la urmatorul desen sa incerci sa iti rectifici acele greseli pe care mie mi le'ai insirat despre desenul tau. La tine este altceva, tu iti dai seama cam de ceea ce ai gresit, dar alti utilizatori, neprimind niciun sfat si nicio explicatie, normal ca nu isi dau seama ce le'a iesit bine si ce nu, asa ca niste sfaturi si o nota pe merit nu ar strica deloc. Ca si la scoala, cum ai vrea sa invete copilul lectia, daca tu nu i'o explici? Iar noi, cei care macar asa putin observa ce nu da bine la un anumit desen, ar trebui sa le spunem si sa ii sfatuim, ca data viitoare sa faca mai bine. Ce progres mai fac asa, daca primesc intotdeauna 10 si sunt siguri ca si comentariile vor fi numai "de bine" ? ...

Vezi desenul