Deadspace
Nume: Dead Space
Varsta: 29
Localitate: -
Membru din: acum 14 ani si 199 zile
Nota medie: 9.64842



     Pǎi mǎ numesc Mihaela și am 14 ani. Am mai avut o datǎ cont pe acest site, însǎ din mai multe motive am renunțat la a mai desena. Un timp, am desenat offline, în Paint, sau în Gimp, program de desenat, dar acum m-am întors și vreau sǎ desenez cât mai bine. Deși nu prea îmi place cum se deseneazǎ pe acest site, adicǎ unele opțiuni sau efecte nu sunt, și ar fi fost foarte necesare, eu încerc sǎ desenez cât mai frumos.
     Îmi plac, de asemenea, multe desene dintre cele pe care le-am putut vedea și cu siguranțǎ voi da comentarii dupǎ ce voi avea permisiunea [ îmi trebuie 20 de desene parcǎ, nu? ].
     Este și un lucru care nu prea îmi place pe acest site și anume faptul cǎ la orice desen nu existǎ decat comentarii de genul "Superb desenul, 10!". Eu nu voi da astfel de comentarii decât dacǎ meritǎ, și la note, de asemenea. O sǎ încerc sǎ dau notele pe merit, și v-aș ruga sa nu vǎ supǎrați din acest motiv. Sper ca și ceilalți sǎ înțeleagǎ cǎ o persoanǎ își poate îmbunǎtǎți stilul doar dacǎ i se spune unde a greșit ca sǎ se poatǎ corecta data viitoare, și nu fiind amǎgitǎ mereu cu "E perfect! E foarte frumos! Meriți 10 din plin! ".
     Deși știu cǎ desenele mele nu ating nici mǎcar nota 8 [cele pe care le voi face, acum abia mǎ readaptez cu stilul site-ului], și tocmai de aceea mi-aș dori ca și comentariile sǎ fie tot sincere. Exact ca cele pe care le voi da și eu celorlalte persoane.

A da! Și ca sǎ nu mai aparǎ întrebǎri în legǎturǎ cu nick-ul, sǎ știți cǎ l-am pus la întâmplare și nu din vreun anime, desen sau film.


     Pânǎ atunci, sǎ vǎ fac o scurtǎ prezentare a desenelor mele fǎcute pânǎ acum în Gimp2 Așa cǎ le pun pe acestea :








NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Deadspace
Utilizator: Deadspace acum 14 ani si 191 zile

Un desen cu adevarat frumos, care merita nota maxima! Chipul acestei fete ma linisteste ... [10]
Am primit la unul din desenele mele si un comentariu de la tine in care ma sfatuiai sa pun in practica si ceea ce am zis. Pai eu am pus deja in practica ceea ce am zis, dar nu pe acest site. Desenele care imi iau intr'adevar ore in sir le fac pe calculator, deoarece vreau sa imi ramana amintiri. Le desenez mai mult pentru mine deoarece ma relaxeaza, si nu pentru notele celorlalti. Si daca dadeam aceste sfaturi, oricum nu aveam de unde sa imi dau seama ceea ce nu arata bine la un desen sau ceea ce arata bine decat daca si la desenele mele respectam acest lucru. Asa cum la alte desene spun ceea ce e bine si ceea ce nu e, este normal ca si la desenele mele sa ma critic singura si sa mai retusez, sa ma corectez acolo unde nu mi se pare ca a iesit bine. Eu stiu ca cei ce deseneaza pe acest site si'au facut cont nu numai ca sa deseneze, ci si ca sa primeasca comentarii, voturi, adica sfaturi [daca doreau sa deseneze si atat, puteau desena pe PC, intr'un program, unde comentariile si voturile nu existau]. Eu nu fac decat sa sfatuiesc si sa spun ce imi place si ce nu imi place. Sunt atat de multe alte site'uri, de desenat sau pentru altele, unde notele acordate sunt atat de 10, cat chiar si de 1. Asa ca eu consider ca nu fac un rau prin faptul ca dau aceste note. Daca as sfatui o persoana, si i'as da tot 10, atunci care ar fi apoi scopul pentru care sa incerce sa progreseze, daca stie ca oricum va urma tot un 10, si apoi un alt 10, si mereu asa.
In plus, la desenele mele nu am precizat nicaieri ca am pretentia la note mari, ci exact asa cum fac eu, notele ar trebui primite pe merit, alaturi de un sfat/ o critica. Ca de aceea notele sunt de la 1 la 10.

Vezi desenul
Deadspace
Utilizator: Deadspace acum 14 ani si 191 zile

Nu stiu de ce, dar eram aproape sigura ca vei reveni la galeria mea ca sa dai numai note de 1. Si asa s'a si intamplat. Nu imi pot explica si nici nu cred ca imi voi explica vreodata de ce pe acest site sunt persoane asa de razbunatoare ... si care este motivul pentru care mi'ai dat 1 la toate desenele? Nu stiu ce gandesti tu, dar eu la desenul acesta am incercat sa acord o nota cat mai corecta, adica pe aceea pe care intr'adevar o meritai.
Dar nu numai tu, ci si multe alte persoane, se supara cand primesc un 9 chiar, daramite un 8, 7, etc. Probabil ca te'ai obisnuit prea mult cu notele de 10 primite pe nedrept de la ceilalti utilizatori, pentru ca din cate am observat pe acest site, ff. multe persoane dau note de 10 si comentarii siropoase altor utilizatori doar ca, la randul lor, si ei sa primeasca cate'un vot [10] sau un comentariu tot asa de dragut si de exagerat.
Dar sa stii ca pe mine personal nu m'ai influentat deloc prin faptul ca mi'ai dat 1 intregii galerii, ci dimpotriva, m'ai convins ca am avut dreptate, confirmandu'mi banuiala ca te vei razbuna. Un lucru te sfatuiesc: incearca sa gandesti cu capul si nu cu sentimentele [ in cazul acesta de ura ], pentru ca razbunandu'te astfel pe mine nu ai rezolvat nimic: desenele tale tot note mici vor merita. Asa ca mai bine gandeste corect si accepta faptul ca notele sunt de la 1 la 10 tocmai pentru ca autorul sa isi poata evalua desenul in functie de notele acordate de ceilalti. Daca s'ar pune numai si numai note de zece [ ceea ce se si face, din nefericire ] atunci niciun desenator nu ar mai reusi sa progreseze, sa incerce sa deseneze mult mai bine. Iar nota 10 se acorda numai desenelor care cu adevarat impresioneaza ... nu asa, la toate fleacurile.
Eu iti urez, din nou, succes la urmatorul desen si bineinteles, putin mai multa grija la umbre.
[PS: Mai gandeste'te la ceea ce ti'am spus, incearca sa intelegi ca nu toate desenele pot merita 10 si ca aceasta nota ar trebui acordata chiar la foarte putine desene, cele care cu adevarat merita! Si in loc sa pierzi timpul razbunandu'te, mai bine te'ai gandi cum sa faci ca urmatorul desen sa iasa bine. ]

Vezi desenul