NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.

Prin folosirea site-ului Desenatori.ro sunteti de acord cu urmatoarele:

1. Orice legaturi catre alte site-uri sunt oferite ca un avantaj. Desenatori.ro nu are nici un fel de responsabilitate sau control asupra continutului sau operarii unor asemenea site-uri si nu va fi responsabil de nici un fel de pagube sau accidente care apar din continutul sau operarea acestora.

2. Nu suntem raspunzatori daca pe site-urile respective se gaseste continut ilegal vina fiind in totalitate a administratorului site-ului respectiv.

3. Cand accesati o pagina in afara portalului nostru termenii si contitiile de folosire pot fi diferite - va rugam cititi-le inainte de a folosi site-ul respectiv.

4. Datele si informatiile prezentate pe site au carater pur informativ. Desenatori.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventuale prejudicii provocate tertilor prin folosirea acestora.

5. Utilizatorii se obliga sa nu publice desene ce contin material pornografic, rasial sau ofensator.

6. Utilizatorii sunt rugati sa nu dea parola altor utilizatori. In caz contrar, isi asuma responsabilitatea pentru eventualele probleme provocate de lipsa/modificarea desenelor. Nu se accepta conturile comune.

7. Utilizatorii nu au dreptul sa ceara nici un fel de drept asupra desenelor create pe Desenatori.

8. Prin crearea de desene pe Desenatori.ro, utizatorul ofera Roportal dreptul de a utiliza desenele pentru publicitate sau in scopuri publicitare.

9. Utilizatorii sunt de acord ca datele si desenele lor sa apara pe Desenatori.ro

10. Desenatori.ro isi rezerva dreptul de a-si schimba/extinde serviciile oricand.

11. Utilizatorii trebuie sa foloseasca un limbaj coerespunzator si sa nu posteze comentarii considerate ofensive sau jignitoare de comunitate. Incalcarea acestei conditii poate duce la banarea contului.

12. Toate desenele trebuie sa fie create cu uneltele oferite numai de situl Desenatori.ro . Nu se permite adaugarea de desene care au fost create cu ajutorul altor unelte oferite de alte situri.

13. Inregistrarea pe site este necesara pentru a va salva desenele in contul personal. Inregistrarea este gratuita si este necesara o adresa de e-mail valida. Prin inregistrare esti de acord sa respecti termenii si conditiile site-ului. In cazul in care esti inregistrat pe oricare din site-urile Roportal nu este necesara o noua inregistrare, puteti utiliza aceeasi adresa de e-mail si parola.

14. Prin inregistrare utilizatorul isi creeaza un cont personal. Desenatori.ro isi reserva dreptul de a modifica, inchide sau bana contul fara notificare anterioara daca se considera ca este cazul.

15. Daca nu sunteti de acord cu conditiile de mai sus trebuie sa parasiti site-ul Desenatori.ro