das_d
Nume: das_d
Varsta: 15
Localitate: ...
Membru din: acum 15 ani si 256 zile
Nota medie: 9.99317


NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
das_d
Utilizator: das_d acum 15 ani si 48 zile

iuhuuu, sel, vechea si iubita mea prietena, vino sa te pup :***************
cum te fac eu sa te intorci la astea... :ppppppp

ok, acum.. despre desen: acesta este poza dupa care m-am ghidat:
http://soheir.deviantart.com/art/hey-girl-78015752
zambesc somnoroasa cu ochii tinta la tine cat timp o privesti :)
acum, mai incercand sa potolesc zambetul, mai incercand sa iau in serios arta. jesus, cat e ceasul...

1. eu folosesc mouse, tu tableta grafica, programul n unelte, unde n este invariabil.
2. am schimbat proportiile originalului pentru ca mi s-au parut prea vesele si la preview am si eu impresia ca ceva e in neregula, dar m-am obisnuit cu imaginea si stii cum e... vina mea!
3. din cunostintele tale si ale mele, da. dar cati oameni au macar chipul impartit in 3 parti egale? eu nu consider greseala acolo. are totusi chipul inclinat.
4. poate ca originalul chiar avea maseaua umflata :DDDD presupun ca trebuie sa ai buze groase si mandibula iesita in afara ca sa stii exact
5. umerii nu s-a vrut a fi finisati. daca ii finisam isi pierdea imaginea alura . dar iti dau dreptate, ies in evidenta prin hasura repezita.
6. sanii... sorry, dar se prea poate sa nu stii cum e treaba cu sanii ascunsi sau/si.. mici!!!
7. pentru 510k.. ti-am mai spus, nu mai uita: eu folosesc mouse, nu am siguranta creionului tau si nu pot aplica o culoare din prima cum nu pot aplica o hasura cu usurinta cu care o faci tu. ai si incercat ceva, tii minte? nu ti-a reusit. ei bine, si, astfel, nuante peste nuante, linii peste linii inseamna k peste k... :)
8. parul mi-a displacut si mie in prima faza, dar m-am impacat destul de repede (nu prea stiu de ce)
9. fondului nu mai aveam ce atentie sa ii ofer, poate doar sa folosesc functia aia abjecta numita blur, dar ce naiba?! parca as intinde cu degetul praful de carbune sau creionul ca sa redau umbrele.. nu se cade!!!
10. incadrarea in pagina mi-a placut si mie, dar sunt nemultumita pentru ca am renuntat la mana aia prinsa-n par. am simtit ca nu o pot reda asa cum vroiam si imi pare rau.
11. nu stiu cum vine asta la tine, poate imi explici in particular: "minus" pentru par, "plus" pentru bogatia si splendoarea lui. teoretizand, daca poti vedea splendoare intr-o chestie nefinisata nu prea te inteleg... prea aromat termenul pentru critica.
12. tinand cont de posibilitatile programului, de aptitudinile mele "manufacturiale", de evolutia mea pana la momentul prezent in acest domeniu, de inclusiv tema abordata in desen si nu comparatia cu ceva iluzoriu, eu cred ca m-am punctat corect. din procentele tale, ai gresit, meritam 6! ;) nu sunt de acord cu nota, dar n-am innebunit ca sa-ti cer s-o schimbi! o poti face singura DOAR daca, citind acest comentariu, ai sa te razgandesti, altfel nici sa nu-ti treaca prin cap!
13. ULTIMA SI CEA MAI IMPORTANTA:
desenul se numeste: ZORI. nu e doar un cuvant... simte-i prezenta, alunga-i absenta cu ochii mijiti (desertati de lumea desavarsita) si caldura mainilor evaporata in aburul incertului vazduh...

in sfarsit... sel, mi-e dor de tine!

Vezi desenul