das_d
Nume: das_d
Varsta: 15
Localitate: ...
Membru din: acum 15 ani si 257 zile
Nota medie: 9.99317


NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
das_d
Utilizator: das_d acum 14 ani si 356 zile

Pe naiba, Aliosa!

Acum SERIOS, spune-ne si noua cum "#%&/!##¤" poate reusi un artist de orice nivel sa realizeze o astfel de schita, fara nici o abatere sau revenire si sa iasa Perfect Conform realitatii?

Spune-mi tu, ca daca il intreb pe mister stiu ce-o sa spuna, daca-l intreb pe whosyourdady despre metallica, la fel, stiu ce-o sa spuna, sau poate o sa-i convina mai mult sa rada...
Serios, intoarce-te putin la tudor gheorghe al tau si fa-ma sa pricep magia liniilor fara repros!!!

Asta era toata problema, de la inceput pana la sfarsit! Singura, minuscula! Nu-mi vorbi de cai verzi pe pereti ca e irelevant! Atata balast dupa ce in primul mesaj (sters de tine) nu-ti pasa de cei care copiaza (erai chiar vesela) si acum, vai, cate drame pentru ca am mentionat eu despre UN SINGUR DESEN al tau!

Referirea la cei 3 era un exemplu, si criteriul alegerii reiese foarte clar din mesajul respectiv!

Convinge-ma dracului ca gresesc cu privire la problema pe care am pus-o si gata! REPET: la problema asta abia sesizabila pe care am adus-o in discutie! Pentru ca eu n-am tras clopotul aiurea, sterge-m-as undeva cu oracaiala asta!

Pe toti sfintii, aliosa... Ma comport ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic pentru ca sunt constienta ca, oricat as palavragi, mai devreme sau mai tarziu tot as reveni la desenul pe care il blestem ca sa il admir o data in plus!
Poti sa pricepi aceasta psihologie a mea?????? Poti?? Nu poti!!!

Now i've got mad!



Numai #rock lee# vorbeste de hackuri, mister!!!

Vezi desenul