das_d
Nume: das_d
Varsta: 15
Localitate: ...
Membru din: acum 15 ani si 257 zile
Nota medie: 9.99317


NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
das_d
Utilizator: das_d acum 15 ani si 84 zile

turbate indeed!

Vezi desenul
das_d
Utilizator: das_d acum 15 ani si 84 zile

:)

Vezi desenul
das_d
Utilizator: das_d acum 15 ani si 84 zile

imi place numele tau de utilizator.

Vezi desenul
das_d
Utilizator: das_d acum 15 ani si 88 zile

should i replay?! daca nu, poti sa te opresti aici cu cititul. daca da.. ei bine,

first: nu am trimis comentariul dintr-un sentiment de "dreptate sociala", ci a fost un impuls de moment care, daca ai fi putut sa te uiti la figura mea cand tastam fara sa stii ce scriu.. te-ar fi sedus, inselat si lasat sa crezi ca-ti compun vreo dulcegarie!

second: ai dreptate.. recitindu-mi comentariul in dimineata asta.. nici mie nu mi se relaxeaza pometii.. dimpotriva, firea ma cufunda intr-un ras bolnavicios ce ma face sa ma intreb: cand ma voi potoli?..

third: nu am obiceiul sa gandesc despre oameni, ci doar despre anumite fapte ale lor.. so.. daca intelegi ce spun.. nu trageam concluzii privitoare la tine, explicit.. ci doar, daca vrei, etichetam (urat cuvant!) gestul. si a fost placerea mea persoanala (vulgaritatea mea, daca vrei) sa il lansez in vazul tuturor!

fourth: nu ma eliberez de aparente, acestea ma amuza, insa.. ce las eu sa inteleg(et)i din comentariile mele.. este, in cel mai sanatos caz, o evadare din cotidian si daca iti place sa o iei personal.. enjoy it!

fifth: daca ti s-a parut, lasa-ma sa iti spun ca nu am avut constiinta ca atentez la libertatea ta de exprimare. imi place arta, apreciez din cand in cand ce faci, dar as trimite inca o data acelasi comentariu daca as mai gasi vreo desfatare in asta! asadar, scuzele (in cazul asta!), daca in sinea ta le astepti, ar fi cel mai nesincer lucru pe care l-ai primi de la mine.

ok si.. in ultimul rand.. scuze ca am folosit acest desen ca sa iti transmit veselia mea – catch it! s-ar putea sa fi spus mai multe decat era necesar.. my mood - AGAIN..
despre desen nu am nimic de spus, dar.. descrierea… e mult prea intoleranta.. ca sa o ignor.. e, de fapt, cu adevarat cumplita!
ar trebui sa o spui prietenilor tai cei mai buni..

daca toti (umanitatea) ar deveni pe atat de intelepti ar face bine ca, inainte de fuga, sa se aprovizioneze cu cativa indivizi posedand acelasi IQ, altfel s-ar trezi intr-o totala singuratate! gandeste-te ca intotdeauna va fi cineva mai prost decat tine, asa cum va fi cineva mai destept decat tine.. chiar ti-ar placea sa fuga clasa superioara (a celor Mai destepti ca tine) de tine?! (nu lua adlitteram ce am spus!)

trag concluzia ca filosofia nu e pentru sufletele milostive?!

p.s.: surasul care m-a sustinut, fidel, de lungul acestor randuri.. ti-l las tie! draga de tine…

Vezi desenul
das_d
Utilizator: das_d acum 15 ani si 89 zile

cred ca ma impusc!

Vezi desenul