NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: Desenatoarea_anonima
Note primite:
11:1
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:8
Titlu: forme 
Data: acum 13 ani si 45 zile
Dimensiune: 16 K
Vizualizari: 412
Rating:
9 din 9 voturi
Tags: forme, alb, roz,  
Descriere: forme - alb si roz 
jianulaura
Utilizator: jianulaura acum 13 ani si 45 zile

da coool/...:X

Desenatoarea_anonima
Utilizator: Desenatoarea_anonima acum 13 ani si 45 zile

ms

.Shelly.
Utilizator: .Shelly. acum 13 ani si 45 zile

dragut:X:X:X :)

10:X

Daisy.
Utilizator: Daisy. acum 13 ani si 43 zile

stai sa inteleg...eu am vb frumos cu tine..si tu ma arzi cu note de 1? sa vedem ce spun adminii de asta papusica :)

BornThisWay
Utilizator: BornThisWay acum 13 ani si 43 zile

dragutz desen;)

ai o galerie dragutza:)

poate vii si pe la mn sa iti dai cu parerea sa imi spui ce crezi de desenele pe care leam facut

Jagermeister.
Utilizator: Jagermeister. acum 13 ani si 43 zile

oooooooooo:x:x:x a venit altu cu fite in gaura de mai jos de coccis:s:s yeee, era tare liniste pe site:)) booon, trec la amenintari sau note de 1 direct?

no stai, vorbesc frumos:>

deci:

- de ce sa ne dai nota de 1 noua?care suntem nevinovati, razbunete pe aia care ti-au dat 1 nu pe aia care nu ti-au facut nimic, ptr ca tu zici ca nui corect sa ti se dea note de 1, dar tu de ce ne dai noua daca avem desene bune? tu nu ai desene la fel de bune ca noi, din acest motiv nu ai tu nici-un drept sa ne dai note mici noua? cand o sa ajungi la nivelul nostru poate o sa ai dreptul, nici atunci, o sa ai cand vei fi mai mare de nivelul nostru,oke?

- poti tu sa-mi dai mie cate note de 1 vrei, ptr ca eu stiu foarte bine carei adevarul, ca suntem mai buni decat tine, iar tu te oftici doar ca nu esti inca la nivelul nostru, in plus exerseaza, daca vrei sa fi mare si tare exerseaza, daca nu...iti urez succes sa nu te dea lumea afara din societate in suturi ;)

~kato

Emilyk :)
Utilizator: Emilyk :) acum 13 ani si 43 zile

Opa...stai ca pe aici e vorba de scandal....ti'am citit profilul...

Zici ca tu dia note pe merit...dap eu nu cred ca desenele tale se compara cu ale altora care le dai tu note mici..Apoi tu zici ca ai avut alt cont pe acre desenai mai frumos...acum de ce numai desenezi la fel de frumos...daca vrei note mari trebuie sa muncesti pentru ele...Tie iti placea cand luai note de 1 2 3 4 ? nu cred stii cum se spune...sau dap poate ca tu nu ai auzit inca " Ce tie nu iti place altuia nu ii face", ar trebui sa tii minte asta.

Asa...daca vrei sa fii acceptata pe site...hmm cred ca de acumae prea tarziu ne'ai lasat tuturor un gust amar...Nu trebuia sa fii fitoasa de la bun inceput ...nu o sa ajungi nicaieri cu atitudina de copil alintat pe care o ai .

Tu ii vezi numai pe aia uraciosi de pe acest site ....scuzama draga dar pe siteul asta sunt o multime cu inima mare si foarte intelegatori ...Dar se pare ca tu ai avut bafta sa cunosti numai de copii razgaiati ca si titne de altfel.

Zici ca tu vrei sa ne schimbam noi si apoi te evi schimba si tu.cum ti se pare sa se schimbe o multime de persoane pentru un singur om...sau un om pentru o multime...



Raul facut deja de tine numai poate fi schimbat...nu ai putea decat se te retragi in liniste sa pleci de pe site fara comentarii si sa exersezi mult pe un program ceva de desenat si cand te simti pregatitra sa tevii pe site cu forte noi si un nou caracter...alta solutie pentru a schimba comportamentul nostru fata de tine nu exista...[acesta a fost un sfat ...daca vrei sa asculti bine...daca nu si mai bine]

Sper ca ai observat ca am evitat sa te jicnesc sau sa te umilesc...daca vrei sa mai vorbim ...mai vorbim dar nu pe site ca si asa deja mi'am irosit cuvintele pe aici.

..:)...

.Shelly.
Utilizator: .Shelly. acum 13 ani si 43 zile

Cam tarziu sa iti ceri scuze.

Partea cu desenele de top..:CUM..ASA CEVA?DE CE NU MAI DESENEZI ASA FRUMOS SI ACU' o__O'?

hai las-o balta cu "imi pare rau"-urile..

BornThisWay
Utilizator: BornThisWay acum 13 ani si 43 zile

certaretilor!8-|

Emilyk :)
Utilizator: Emilyk :) acum 13 ani si 42 zile

@kakashi:dupa parerea mea nu procedezi prea bine :)

Kakashi_Hatake
Utilizator: Kakashi_Hatake acum 13 ani si 42 zile

stiu da n-am ce face....asa fac eu cand sunt nervoasa...sa ma lese drek in pace k nu i-am facut nik.sa se razbune p cei care i-au dat note mici nu p aia kare nu au facut nik.draku a pus-o j p asta sa vina p ste si sa umple desenele d 1...ce i-am facut d mi-a dat 1 la galerie?X((((

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!