Daisy.
Nume: Daisy.
Varsta: 14
Localitate: D.D/ V-M/ BRS-M
Membru din: acum 13 ani si 70 zile
Nota medie: 9.99947

  Galeria mea nu-i pentru copiat desene pe banda rulanta.

  Multumesc ca mai poftiti pe la galeria mea ca sa-mi furati tot. Va apreciez din suflet ca-mi respectati munca si mai ales ca va respectati pe voi insiva!

  Se mai intreaba lumea de ce renuntam unii sa mai desenam pe aici (:

  Mult succes la reprodus desenele altora.

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Daisy.
Utilizator: Daisy. acum 11 ani si 3 zile

Fain <3 Il ador pe tip

Vezi desenul
Daisy.
Utilizator: Daisy. acum 11 ani si 138 zile

Utilizator: MisaMoe ieri la 22:22

In nici un caz nu as fi cerut banarea ei sau i-as fi dat 1 :)

Si da,in 2 ani oamenii se pot schimba radical.Tu si Oty aveti o varsta destul de inaintata incat sa intelegeti greseala facuta de izza...dar nu,preferati sa iscati un scandal monstru iar apoi tot voi va plangeti ca sunt numai certuri pe site.


Okay. In primul rand eu nu am venit niciodata cu propunerea sau macar sa ma fi vaitat o data pe acest site in privinta certurilor de pe el. Venise cineva cu ideea ca site-ul nu mai e ce era si totul... blabla. Idei preconcepute ca sa iesim "noi" (- utilizatorii site-ului) la suprafata. Doesn't matter this.
Varsta? Nu erai tu persoana de acu' un an, poate chiar mai mult care se credea "matura"? Pun accent pe a crede. Una e sa crezi si sa fi, nope?
Misa. Ai fost copiata de atatea ori, ai avut parte de cele mai revolutionare certuri de pe site, un al treilea razboi mondial l-as putea intitula. Nr paginilor de comentarii primite la tine demonstreaza acest lucru. Ai avut chiar si momente in care actioneai conform "varstei". Filmuletul, felul cum cautai mai multa atentie, cum ii barfeai pe toti, cum erai la cutit cu un anumit utilizator si altele...Copilarii.....:) Acum daca esti, ceea ce esti......te face mai buna? Crede-ma. Nu ma sperie pe mine cuvintele tale si modul cum vezi tu lucrurile. Problema mea e desenul in sine, fapta de acum. Mai departe nu ma intereseaza ce vezi si ce nu, cum eram, cum sunt, cum suntem... Fiecare gresim si blabla, dar utilizatoarea de fata...nu consider ca spune adevarul. Cum Doamne Iarta-ma a putut ea sa piarda o poza si al naibi, a pozitionat-o perfect in pagina ca in desenul meu? Izza ia zi, ca daca tot zici ca ai avut poza. Ce diferente sunt? Si al naibi, stia ca e la mine in galerie desenul o.O Din peste 20.000 de desene zilnice, postari, capodopere realizate si peste 100 de variante la poza H, fix la mine a gasit =)) Eu nu cred in aberatii, eu vad fapta. Nu ma intereseaza ce a fost si cum a fost cu poza respectiva, daca stam sa ne gandim era singura scuza ca sa iasa la suprafata :) Sa fiu privita prost, n-are importanta ptr mine. Ochii mei nu mai stralucesc demult pe site-ul asta decat la anumiti utilizatori. In rest...
Ti-l stergi sau il ascunzi. NU IMI PASA.
Eu nu o sa las INCA o data sa se intample asa ceva. E munca mea, meritul meu, desenul meu, modificarile mele, pozitia in pagina a mea. NU o sa las o pustoaica sa mi le ia asa. Ok? Macar de copia mai fail, ceva mai nesesizabil, nu incat sa-mi sara mie asa in ochi, mai adauga cv de la ea, modifica, nu o copie de-aia nesimtita. Si s-o pui la avatar sa te mandresti cu ea "pentru toata lumeaaa >:D<" Oh, really?
...Padure fara uscaciuni nu exista, dar asta-i prea de tot...

Vezi desenul
Daisy.
Utilizator: Daisy. acum 11 ani si 202 zile

Am intrat in a 11 a ;D

Vezi desenul
Daisy.
Utilizator: Daisy. acum 11 ani si 202 zile

I want an o.c too...v.v

Vezi desenul