Shita-Chan
Nume: Shita-Chan
Varsta: 20
Localitate: Bucuresti
Membru din: acum 9 ani si 71 zile
Nota medie: 9.89271

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Shita-Chan
Utilizator: Shita-Chan acum 6 ani si 331 zile

I don't even kno ur fb acc tho

Vezi desenul
Shita-Chan
Utilizator: Shita-Chan acum 6 ani si 331 zile

Mersi, Nyoom, ca ma sustii. Love ya too <3.

Ami, sunt de acord. Sunt doar doua genuri, Feminin si Masculin. Dar sunt mai multe tipuri de sexualitati. Transexualitate, Pansexualitate, Incest, Bestialitate, etc etc. Transexualitatea nu este un gen si e o prostie ca cineva sa creada ca este, pentru ca a fi transexual inseamna 'to transition from one gender to another', e mai usor de spus in engleza. De multe ori se foloseste 'Transgender' dar nu cred ca e folosit pentru a exprima genul, din cate am vazut, ci orientarea sexuala.
Eu sunt transexuala si ma doare fix in cur de doctorii aia sau psihologi sau ce naibii sunt aia. Fix acolo ma doare si nu pricep de ce dracu' i-ai bagat in discutie dar in fine.
Si te intreb io, din tot ce ti-am zis eu, tu ce dracu ai inteles pana acum? Ai inteles cumva ca am intrat pe net si am vazut o postare despre sexualitati si rahaturi si am zis ' Ba io-s transexuala'? Ei bine nu asta e.

Lasa-ma sa-ti explic, din cate am inteles eu, sa fi transexual inseamna sa fi fata/baiat psihic si sa ai corpul opus. Asta este si situatia mea. Sunt un baiat, psihic. Chiar daca ma comport ca o fata uneori (mai mult o fac de vazul lumii) este doar pentru ca deja m-am obisnuit cu ideea ca nu pot deveni in totalitate baiat (ceea ce ma aduce in stari de depresie uneori) si incerc sa ma obisnuiesc ca fata, incerc sa ma mandresc cu, corpul meu dezvoltat de femeie si de aceea nu par deloc a fi transexuala pentru unii. In fine, cum am mai zis. Daca nu intelegi in totalitate situatia unei persoane, n-o judeca.

Vezi desenul
Shita-Chan
Utilizator: Shita-Chan acum 6 ani si 331 zile

omg thank you guys so much ;u;

Vezi desenul