NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Shita-Chan
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:2
Titlu: Oh stop it, you!~ 
Data: acum 6 ani si 330 zile
Dimensiune: 36 K
Timp desenare: 2minute 0secunde
Vizualizari: 461
Rating:
10 din 2 voturi
Tags: viata-i grea dar am pastile, cutite si chibrituri,  
Descriere: Amc ma-ta te face curva si tact-u te face catea.. csf n-ai csf... 
1 2
SweetAsLemon
Utilizator: SweetAsLemon acum 6 ani si 330 zile

Dayum. Si eu care credeam ca asa se trateaza doar bbf-urile si bff-urile

Shita-Chan
Utilizator: Shita-Chan acum 6 ani si 330 zile

Pai, nu e de parca nu m-au facut toti din casa curva pana acum. Tata, pentru ca umblu cu baietii, cu PRIETENI.Mama, pentru ca nu-i place cum ma imbrac, desi un maieu putin mai largit si niste pantaloni scurti nu inseamna ca sunt curva.. Si fratimiu, desi nu stiu ce motive are, totusi el e mereu influentat de tata. Plus, ei ma stiu pe mine ca ma inteleg cu muuult mai bine cu baietii decat cu fetele.

Ami.
Utilizator: Ami. acum 6 ani si 330 zile

Calm down...

Nu e ca si cand ai fi prima fata care pateste astea. Relatiile fete-baieti is normale, doar e human nature sa-ti placa baietii mai mult, plus ca daca porti haine diferita nu inseamna nici ca esti curva nici ca esti transexual. Esti inca in dubii cine esti, ca na, adolescenti..

SweetAsLemon
Utilizator: SweetAsLemon acum 6 ani si 330 zile

mEH. Familiile is zone minate, nu-i bine sa te bagi fata sa stii unde sunt amplasate explozivele. Asa ca eu n-am sa ma bag :">

Shita-Chan
Utilizator: Shita-Chan acum 6 ani si 330 zile

Ami cine dracu ti-a zis tie ca eu cred ca sunt transexuala pentru ca ma imbrac diferit? Nu sunt in dubii despre cine sunt sau orientarea mea sexuala si nici nu este treaba ta. Doamne, tu crezi ca sunt in dubii pentru ca sunt tanara? Oi fi eu tanara dar nu sunt proasta. Stiu cine sunt si ce vreau sa fiu si ce vreau sa fac cu viata mea. Inceteaza sa-ti mai dai cu parerea fara sa cunosti toata povestea, doar un sfat. Nici nu stii cum ma scoti din pepeni cand te bagi unde nu-ti fierbe oala!

nyoom
Utilizator: nyoom acum 6 ani si 330 zile

hey guys transgender kids exist gay kids exist lgbt kids exist stop being so dumb leave shita alone if they decided they want to be a boy bye

Ami.
Utilizator: Ami. acum 6 ani si 330 zile

Oh god. Gender-tumblr-kids attacking me. Ok ok, im out.

nyoom
Utilizator: nyoom acum 6 ani si 330 zile

oh sweaty



i didn't attack u in any way



i just stated an obvious thing

Shita-Chan
Utilizator: Shita-Chan acum 6 ani si 330 zile

Vai de capu' meu! Stim engleza si ironizam copii care stau pe Tumblr! Foloseste-ti energia de a scrie pe ceva mai important decat sa starnesti numai rahat oriunde te bagi.

Ami.
Utilizator: Ami. acum 6 ani si 330 zile

Neh. Pe vremea mea nu exista prostia cu genders, sorry, its not obvious thing. E doar ca mai nou se reneaga valoriile cum erau renegate si in bizant.

Shita-Chan
Utilizator: Shita-Chan acum 6 ani si 330 zile

Stii acum ceva timp chiar credeam ca ce spui tu era 'destept' si ceva 'demn de urmat' dar apoi mi-am dat seama ca tu spui numai rahaturi si ca nu trebuie sa ma las influentata de tine numai pentru ca esti mai mare ca mine.

Ami.
Utilizator: Ami. acum 6 ani si 330 zile

Du-te spune rahaturile ce le spui la orice doctor universitar, inclusiv de la psihologie, psihologie-pedagogie. O sa se uite la tine ca la felu' 14 si sa o rada sau o sa ii fie scarba de ce prostii se pun mai nou pe net. Chiar am avut conversatia asta despre genders si tot felu cu oameni care au doctorate date si le venea sa se arunce de pe geam. I stand by it, there are only 2 genders. Nu exista "transgender", exista transexualitate, si asta e pe baza de diagnostic la psiholog (cand esti numit bolnav psihic, nu mai stiu ce boala era). De asemenea, daca intrebi un transexual adevarat (chiar si de pe youtube iti pot da exemple), despre transgender si ce inseamna sa fii BOLNAV cu boala de care ziceam, o sa ti sa raspunda mai clar.

Nu va mai luati dupa prostiile de pe net.

Pwp.

nyoom
Utilizator: nyoom acum 6 ani si 330 zile

"""""pe vremea mea nu exista prostia cu genders"""" just bcs nonbinary folks were uncomfortable with coming out bcs u cishets harrassed them/ didn't acknowledge their existence it doesn't mean they didn't exist







e ca chestia cu muntele everest. chiar daca nu a fost descoperit inca, nu insemna ca nu era cel mai inalt munte. sau ca nu exista.



shita, ar trebui sa-i ignori pe astia ca ami. she's an adult, she should realize she'd better leave you alone. but hecc!! pe vremea mea nu existau nebuni d-astia ca tine!!!! suni ca o bunica lol.



i have nonbinary friends and many of them are >15 so it's not like """"a phase"""". it's a real thing. it happens. leave shita alone.





ai toata sustinerea mea, ok? chiar daca o sa treaca mai tarziu sau cv de genul. if you feel comfortable as a boy rn, it's your choice. you might as well just be genderfluid or something.



remember. you're valid, ok? love ya. <3

Ami.
Utilizator: Ami. acum 6 ani si 330 zile

>15 is still a phase.

nyoom
Utilizator: nyoom acum 6 ani si 330 zile

wow. like, wow.



"""transgender is not a thing""" like. wow.



it is, dear. it's like when u feel like the opposite gender but you don't have the possibility to transition.

Ami.
Utilizator: Ami. acum 6 ani si 330 zile

Like. Wow. This is why terrorists bomb us. Literally. Vestul se duce pe ... nu degeaba incurand estul o sa fie la putere.

nyoom
Utilizator: nyoom acum 6 ani si 330 zile

wow lmao



cica de asta ne bombardeaza teroristii



i can't fucking believe

Ami.
Utilizator: Ami. acum 6 ani si 330 zile

:D Pentru islam e o durere de cap ce se intampla aici (citeste despre istoria religiei noastre, se repeta ce am facut noi, too long to explain)

If you that smart, find out your own.

Shita-Chan
Utilizator: Shita-Chan acum 6 ani si 329 zile

Mersi, Nyoom, ca ma sustii. Love ya too <3.



Ami, sunt de acord. Sunt doar doua genuri, Feminin si Masculin. Dar sunt mai multe tipuri de sexualitati. Transexualitate, Pansexualitate, Incest, Bestialitate, etc etc. Transexualitatea nu este un gen si e o prostie ca cineva sa creada ca este, pentru ca a fi transexual inseamna 'to transition from one gender to another', e mai usor de spus in engleza. De multe ori se foloseste 'Transgender' dar nu cred ca e folosit pentru a exprima genul, din cate am vazut, ci orientarea sexuala.

Eu sunt transexuala si ma doare fix in cur de doctorii aia sau psihologi sau ce naibii sunt aia. Fix acolo ma doare si nu pricep de ce dracu' i-ai bagat in discutie dar in fine.

Si te intreb io, din tot ce ti-am zis eu, tu ce dracu ai inteles pana acum? Ai inteles cumva ca am intrat pe net si am vazut o postare despre sexualitati si rahaturi si am zis ' Ba io-s transexuala'? Ei bine nu asta e.



Lasa-ma sa-ti explic, din cate am inteles eu, sa fi transexual inseamna sa fi fata/baiat psihic si sa ai corpul opus. Asta este si situatia mea. Sunt un baiat, psihic. Chiar daca ma comport ca o fata uneori (mai mult o fac de vazul lumii) este doar pentru ca deja m-am obisnuit cu ideea ca nu pot deveni in totalitate baiat (ceea ce ma aduce in stari de depresie uneori) si incerc sa ma obisnuiesc ca fata, incerc sa ma mandresc cu, corpul meu dezvoltat de femeie si de aceea nu par deloc a fi transexuala pentru unii. In fine, cum am mai zis. Daca nu intelegi in totalitate situatia unei persoane, n-o judeca.

SweetAsLemon
Utilizator: SweetAsLemon acum 6 ani si 329 zile

BAI. Deci plec pentru fucking 17 minute cat sa fac o schita si ma trezesc cu un adevarat razboi. GUYYSSS... Doar pentru ca Ane vrea sa fie baiat sau chestii, nu inseamna ca tre sa sarim unii la altii. Da, poate ca nu e chiar normal, desi si "normalitatea" e discutabila, dar asta nu inseamna ca tre sa facem discutii kilometrice care duc pana la religii si chestii.

Ami, inteleg unde bati, pentru ca sunt oameni care nu cred in tot bullshit-ul asta cu genders. Oameni care cred ca esti fata sau esti baiat. Punct. Dar un om poate fi orice vrea, pentru ca nimeni nu il opreste. Daca crede ca vrea sa fie baiat, se comporta ca un baiat sau hell, isi face operatii.

Nyoom-senpi si Ane, inteleg ca Ami v-a deranjat oarecum, dar din nou, nu e motiv sa sariti unele la altele. JEEZ.



Also, ama simt de parca am facut un rant bUT OH WELL. Ma enerveaza de fiecare data cand cineva se cearta pe site, mai ales din astfel de motive.

1 2
Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!