Adry 4 Ever
Nume: Adry 4 Ever
Varsta: 26
Localitate: Tara Lui Mos Craciun :)
Membru din: acum 13 ani si 108 zile
Nota medie: 10

We keep running after people who least care about us. Why don t we just stop, turn around, and see the ones running behind us?

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Mica Da Vinci
Utilizator: Mica Da Vinci acum 12 ani si 278 zile

super dragutza ~!

Vezi desenul
Daisy.
Utilizator: Daisy. acum 12 ani si 278 zile

Spre surprinderea mea,nu ma deranjeaza...sau Nu ma mai deranjeaza..am inteles ca asa sunt toti in orice caz..
Urmarindu-va miscarile si gesturile..n-am putut decat sa dispretuiesc o parte din persoane.
Ma bucur ca nu ma amestec in discutiile lor mediocre,ma bucur sa cad,ma bucur ca am intalnit persoane bune,ma bucur ca simt,ca vad,ca...tac:)
Desenul in sine inseamna originalitate vazuta din perspectiva la mai multi. Copiat,nu consider ca implineste functia de "fan" ci de furat.te lauzi,te marchezi printre altii cu ideea/originalitatea/sentimentele altuia,eu vad un om fals:) nu am cerut sa fie sters desenul,nu am cerut sa nu faca acelasi lucru,un cuv era de ajuns "am vazut la x" "mi-a placut z desen,pot sa-l fac si eu?" pana la urma,nu e din imaginatia mea.pana la urma e "cum ne taie capul" nu mai conteaza oricum..
Cristina,nu vreau sa ajung eu motiv de discutie,nu-mi folosii numele ptr rautatile tale puerile,cand mai cresti mai vorbim. inca vezi totul doar ca o joaca,iar mistoul ieftin..e cam invechit,trb cv mai nou,ia incearca sa te reprofilezi..iar Adrian,numai cand are curaj o fata trb sa vii ca o "tata" si sa incepi si tu sa faci misto? nu prea e caracteristic,e foarte josnic.
Fara suparare,dar a fost cel mai penibil lucru care s-a intamplat vreodata -.- si nu ma refer in cazul meu : ] sau a-l ei in special,nu stiti sa masurati cuvintele,le aruncati in fuga,in ura,nu stiti balanta lor. cand vn vb sa facem misto si rau mereu suntem primii,e mai usor sa facem rau decat bn (:
si...cristina,am galeria ta la degetul mic.ar fi mai bn ciocul mai micut si realizeaza mai multe,prin vorbe nu te faci mai buna prin acesti oameni :] e un site de desenat,e clar cum te marchezi aici.asa ca..volumul mai incet,razi singura de fapt.
Imi pare rau de desen,nu trb sa-l stergi,mrg..
Scuze daca am jignit pe careva,dar nu a picat bn >>
...

ma bucur ca rad* nu cad :]]pardon o//o

Vezi desenul
Adry 4 Ever
Utilizator: Adry 4 Ever acum 12 ani si 276 zile

v multumesc;;)

v multumesc;;)

Vezi desenul