Daisy.
Nume: Daisy.
Varsta: 14
Localitate: D.D/ V-M/ BRS-M
Membru din: acum 13 ani si 100 zile
Nota medie: 9.99947

  Galeria mea nu-i pentru copiat desene pe banda rulanta.

  Multumesc ca mai poftiti pe la galeria mea ca sa-mi furati tot. Va apreciez din suflet ca-mi respectati munca si mai ales ca va respectati pe voi insiva!

  Se mai intreaba lumea de ce renuntam unii sa mai desenam pe aici (:

  Mult succes la reprodus desenele altora.

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Daisy.
Utilizator: Daisy. acum 13 ani si 65 zile

parca e cu acuarele facut o.o

Vezi desenul
Daisy.
Utilizator: Daisy. acum 13 ani si 65 zile

simpatica foc imi place mult,bv ^^

Vezi desenul
Daisy.
Utilizator: Daisy. acum 13 ani si 66 zile

dragut...

Vezi desenul
Daisy.
Utilizator: Daisy. acum 13 ani si 68 zile

Nota aia de 7..nu stiu de ce faci tu mare caz cand ai putea sa mai muncesti,sunt multi pe site care nu folosesc tablita si fac capodopere minunate si nu se vaita deloc..in plus cei care au tablita nu stiu sa o manevreze(mare parte dintre noi) asa ca..indiferent ce folosesti trebuie sa pui un strop de vis,ambitie,vointa etc. nu de dragul de a desena repede pac ceva ca sa intri in top a/d sau mai stiu eu ce..desenezi ptr tine nu? Nu o faci ptr topuri nu? Sau ptr note? Atata caz..vai Doamne..in acest timp puteai sa lucrezi la un desen nou imaginatie/imagine de pe net…dar nu..chatuim..romanul asta -,-…nota 7 e mult(imi pare rau sa o zic) si eu am primit 7 la un desen real(nu ma laud: dar mai bun ca al tau si era de la cineva important de pe site) eu in locul tau n-as sta la taclare si as incepe sa desenez,asta capata ambitie,nu toti meritam note de 10 dear(nici macar eu) :|
Shiki esti jalnic scuza-ma ca o spun 8-|…o’i fi tu marele peste de pe site,dar esti egal cu 0 ptr toti. O ,,muiere’’ ar sta la ,,pe marginea bordurii spargand seminte toata ziua’’ barfind ce a facut vecinu de la 2..in plus..azu mai e si gagicata..sau nu mai e domnule? Tu stii macar ce a patit? Cat teatru iti face tie sa nu te ingrijoreze? Habar n-ai cat a suferit..pe bune..cum poti fi asa? Stii unde este ea acum? Ai idee?(refuz sa zic pe site ca dupaia cine stie ce urmari apar) dar o sa-ti spun ce face ea de la un timp: nu mai mananca,doarme,bea..a slabit ingrozitor..eu o cunosc pe Azu foarte bine,deaia nici nu prea ii merge cand se preface la mine,te-o fi pacalit pe tine,dar ea sufera enorm..tine la tine foarte mult..cum poti sa fi asa? Dar i-a stai…tu te dai la toate fetele ha? Toate tipele de pe site..multe victime ai prins…acum si pe didu..te-ai plictisit de Azu..urmatoarea nu? Nu-i a bine..sa dea Domnul sa uite tot Azu despre tine,despre toti de pe site..numai rau s-a intamplat..mai apari si tu in preajma,cand ea isi revine..pac..hai sa sufere din nou..ca nu a suferit destul nu? God..ce viata..
Nu stiu ce a vazut Azu la tine..ea mereu te considera super,de treaba,amuzant bla bla…dar o faci sa sufere,bv tie…
Didu..ai grija cu nemernicul asta,e vai si amar de viata lui…:|..
Inca ceva Shiki…las-o in pace pe Azu,nici sa nu-i mai vorbesti..nemernic e putin spus la ce i-ai facut…mie sila..
P.S. N-am nevoie de parerea celor din jur si opiniile/argumentariile lor..pastrati-va ,,presupunerile’’ ptr voi :)
P.S.2 ,,Curcanii/tapii’’ te considera un magar ^^

Vezi desenul
Daisy.
Utilizator: Daisy. acum 13 ani si 70 zile

superb..bine lucrat ;)...

Vezi desenul