Sagara
Nume: Sagara
Varsta: 30
Localitate: Nowhere City
Membru din: acum 13 ani si 287 zile
Nota medie: 10

Salut ! Ma cheama Radu si...nu sunt prea bun la prezentari.

Despre mine ce pot spune ? Sunt un baiat dornic sa incerce lucruri noi, astfel m-am si apucat de parkour. Asta ma lipseste de grija cum sa introduc sportul... Banuiesc ca ati auzit de parkour dar poate nu stiti chiar cum sta treaba. Ei bine parkourul este un sport GREU in care trebuie sa iti pui tot devotamentul + 1 si de asemenea este un sport pe care il practici singur facand parte dintr-o echipa. Umpic confuz poate ? Nu voi lungi vorba, asa ca voi trece rapid si la desen. Nu sunt asa de bun, iar site-ul nu-mi ofera utilitatea din paint "Fill with color" care imi era de mare ajutor si probabil nu numai mie.

 

Preferinte la desen ? Imi plac peisajele inspirate din poze dar mai ales cele imaginate, care te poarta catre alte "dimensiuni". Nu imi place sa desenez animeuri dintr-un singur motiv...nu pot... Si cand eu nu pot ceva nici nu incerc. Nu sunt pesimist dar nu imi place sa imi pierd timpul cu lucruri care nu stiu / nu pot sa le fac cand mai bine ma perfectionez pe ceea ce stiu. La timpul lor le voi face si pe cele care acum le pun deoparte.

Imi place rapul, in curand s-ar putea sa ma lansez, totul este in ceata. Model in rap ? Spike desigur; iar in parkour probabil ca multi altii David Belle. Un model in desen ? Am avut, nu mai am...tin sa va anunt ca am mai avut un cont acum ceva timp, dar din cauza la 2-3 useri renuntasem la desen.

 

Imi place sa desenez alb-negru atata timp cat reusesc sa il fac sa iasa bine. Accept sa desenez multi color, imi place sa folosesc multe nuante si mai ales imi palce sa folosesc Spray-ul.

 

In cooperarea noastra trebuie sa stiti un lucru. Eu nu dau voturi inapoi decat daca imi lasati comment. Eu nu pot intra foarte des pe desenatori.ro am antrenamentul care imi ocupa toata ziua + scoala. Asa ca nu garantez ca voi reusi sa dau vot inapoi chiar si daca mi-ati lasat comm. Eu nu tin neaaparat sa primesc voturi, sau sa intru in vre-un top ci pur si simplu desenez de placere si vroiam sa am o galerie a mea.

 Nu dau voturi la cei de genu : "Frumos, treci si pe la ultimul meu desen" dupa care copy / paste la toti desenatorii pe care ii vede in fata...ori spui o parere, una sincera ori, te rog, NU mai spune niciuna...

Cam atat de spus..sa trecem la desenat :D

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
GALERIE DESENE
Cautare
  • 10.00/10
Nota:10.00(8 voturi)*
De: Sagara
  • 10.00/10
Nota:10.00(7 voturi)*
De: Sagara
  • 10.00/10
Nota:10.00(11 voturi)*
De: Sagara
  • 10.00/10
Nota:10.00(6 voturi)*
De: Sagara
  • 10.00/10
Nota:10.00(9 voturi)*
De: Sagara
  • 10.00/10
Nota:10.00(4 voturi)*
De: Sagara
  • 10.00/10
Nota:10.00(10 voturi)*
De: Sagara