Kilari-chan
Nume: Kilari-chan
Varsta: 15
Localitate: -
Membru din: acum 14 ani si 8 zile
Nota medie: 10

Sall Allz!Off ce bine ca a venit vacantza,nu??? Am descoperit acest anime super-dragutz: Kilari! Pai imi plac doar Chobits,Kilari,Mew Mew Power,Chi\'s Sweet Home si Pokemon.Aaaaaaa,da si Mashojo Doremi.Cam atat cu animeurile va rog sa NU:Imi pomeniti mie de voturile voastre ca nu va votez nimic, sa nu imi ziceti cv de Bleach,Naruto sau Fullmetal Alchemist.LE URASC!

Apropo!O sa va cam innebunesc cu trupa mea preferata: SuG si cu Lady GaGa! Ador J-rockul si lady gaga desi nu e J-rock,tot imi place.Imi place mult mult de tot de Audrey Kitching! Bine, si de Miwa Wahsikowska! (Alias Alice in Tara Minunilor , hehehe.)Magazinul meu preferat este Cache Cache,dar mai sunt o gramada care imi plac cum ar fi Accesorize(cand cauti ceva ieftin si dragutz), Oysho(tot ce vrei cu Hello Kitty),Diverta( provizii de chestii misto),Miss Sixty(tot ce vrei dar super scump),Swarowsky(nu te rupe de cat de scump e pt ca merita),Zara etc.

O poza cu preferata mea,Audrey Kitching: Si daca sunteti pe Stardoll.com, eu sunt MissKate619! Si IDul meu este sfuzzylollipop@yahoo.com! Sunt si pe twitter si pe hi5 si facebook.Daca le vreti,cereti-mi-le! AAr cam trebui sa am un website,dar este in lucru,micile mele acadele.^W^Acuma,toate acadelele mainile sus!PAA!Nu uitati,IDul meu este sfuzzylollipop@yahoo.com!

 

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
GALERIE DESENE
Cautare
  • 10.00/10
Nota:10.00(5 voturi)**
  • 10.00/10
Nota:10.00(7 voturi)*
  • 10.00/10
Nota:10.00(9 voturi)*