Smile12
Nume: Smile12
Varsta: 25
Localitate: Fagaras
Membru din: acum 14 ani si 60 zile
Nota medie: 9.98967

 

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
_Marya_
Utilizator: _Marya_ acum 12 ani si 322 zile

reusit:)

Vezi desenul
.Shelly.
Utilizator: .Shelly. acum 12 ani si 322 zile

Frumos,felicitari!

Vezi desenul
piticott.t
Utilizator: piticott.t acum 13 ani si 81 zile

idem :)
poate pleci :-w

Vezi desenul
HinaOwO
Utilizator: HinaOwO acum 13 ani si 264 zile

ce dragutz:)

Vezi desenul
Ladygreengirl
Utilizator: Ladygreengirl acum 13 ani si 274 zile

decat sa il desenes pe desteptul ala de tay....nici nu pot sa ii spun numele ...... dar nimeni nu vorbeste asa de justin al meu poti sa sti ca ai intecut masura si ai ajuns sa fi nesimtita chiar dak eu am incercat sa nu il jignesc pe tampitul tau de taylor si poti sa sti ca am si eu gusturi care sunt de un milion de ori mai bune decod iluzile tale si sa sti ca oameni cu buze suptiri sun super nesimtiti si cei cu buzele mai mari sunt foarte de teaaba tampitul tau are buze suptiri adica de nesimtit ,JB al meu e de un infinit de un infinit de ori mai dragut !!!!!!!BAM!!!!! NUTE ASTAPTAI NU???




^^Abia acum am vazut comentariul tau, scuze :) pe asta de unde ai mai scos-o ca oamenii cu buze subtiri sunt nesimtiti??? Mai bine niste botox in buze si am rezolvad toata problema... app, justn bibero nah, scuze, bieber are buzele mult mai subtiri ca a lui taylor. Nu imi plac ochii albastri , imi plac doar ochii verzi, caprui, hazel sau combinatii... ochii albastri mi se par ataaaaaat de folositi... nu mi-au placut niciodata, exceptandu-l pe sean foreman(3oh!3.... Acum ai bieber fever, da o sa cresti tu si o sa vezi..... Crezi ca Bieber va mai avea succes cand voi fanele de pana in 13 ani o sa aveti vreo 16 ani???? O sa cresteti, o sa va maturizati si o sa va intrebati "ce naiba o fi fost in capu me?"... Crede-ma ca am vazut multe disperate bieber, nu esti singura, aceleasi disperate dupa el care jignesc pe toata lumea ... Tu ii spui lu taylor nesimtit, alta a scos ca Adam lambert e fetita(haha, fan bieber ) si bieber spune despre mariah carey ca e baba care nu ar mai trebui sa cante... da pana la urma bieber o sa faca duet cu selena gomez, ce se aseamna se aduna... Eu cred ca mai nesimtit e bieber care "marele artist" spune asa ceva de mariah carey, decat Taylor care nu spune nimic rau despre nimeni. Ale mele sunt iluzii? Eu gandesc la viitor, eu am ajutat trupa 3oh!3 sa fie difuzata in romania, eu cred in GaGa care o sa mai fie celebra pe putin 20 de ani de acum , si Taylor o sa ajunga un actor celebru, filmeaza deja filme de actiune (Abduction :x:x:X)... Eu nu am spus nimic rau de justin "al tau" doar ca.... cum poti sa numesti un om care da cu capu de usa, de doua ori si nu stie ce inseamna cuvantul German????? Adica , de la gradinita stiam ce e ala german... Are vocea aia fiindca inca nu a crescut , o sa i se schimbe vocea sa vedeti atunci.. am auzit ca deja canta mult mai prost si se smiorcaie pe scena. Nu ii neg sentimentele, dar un artist adevarat care pretindeti voi ca este nu lasa publicul sa ii vada sentimentele, wtf, GaGa nici nu bea apa pe scena ca sa nu iasa fanii din magia spectacoluluii.... Va zic eu ca biberon nu e primu si nici ultimu adolescent supracmercializat.... e un fel de hannah montana in varianta masculina sau asa vrea sa para....
Asta e parerea mea despre justin al tau... prea comercial... si ce a facut el pentru baiatul ala talentat , greyson daca nu ma insel ... GaGa l-a sunat si i-a spus sa se tina de muzica si sa lase fetele, ca aluzie la faptul ca seamana cu bibero... bieber.... Asta e parerea mea despre bieber "al tau": alt produs comercial care o sa se demodeze odata si odata si pe care o sa-l uite toata lumea.

Vezi desenul
Alisia98
Utilizator: Alisia98 acum 13 ani si 274 zile

mijtoo

Vezi desenul