~~madalinutza~~
Nume: Madalinutza
Varsta: 26
Localitate: ce te intereseaza e deajuns Romania
Membru din: acum 14 ani si 307 zile
Nota medie: 10
 Buna ma numesc Madalina si am 11 ani . Am cunoscut acest site de la prietena mea Evelin (evelin_10).Ei banuiesc ca vreti sa aflati cate ceva despre mine pai sa vedem :

Ce imi place :  sa cant , sa dansez , sa desenez (normal , desi nu ma pricep ) , sa inot sa ascult muzica , sa  stau pe calculator , sa ma uit la televizor , sa ma joc cu sora mea

 
Mancarea preferata : Paiii sa ma gandesc ..... Snitelul de pui

Mancarea pe care o urasc : cu siguranta cartofii prajiti si chipsurile ( toti se inchina cand aud asta )

Vedetele preferate : Michael Jackson (imi pare atat de rau ca a murit) , Diana Dumitrescu , Dan Sava ( adica al treilea membru al formatiei de ras Vacanta mare nu va ganditi la porcariile astea noi , acum cativa ani Vacanta Mare avea spectacole pe scena si era formata din Radu Pietreanu , Mugur Mihaiescu si Dan Sava marog daca vreti sa aflati mai multe lasati-mi un comentraiu si o sa va povestesc).

Melodiile preferate : They don't care about us ( MJ),Smooth Criminal (MJ), Black or White(MJ),Bad(MJ),Dangeros (MJ), Beat it (MJ) , Poker Face (Lady Gaga), So what (Pink), Hot (Inna) , Love (Inna), Hot 'n cold (Katty Perry ), Hotel (Dj project) si Everytime we touch (Cascada).

Materii preferate : Matematica , Engleza, Ed. fizica , Romana.

Vedete pe care le uraasc : Aurelian Temisan , Tokio Hotel ,Britney Spears .

La ce imi place sa ma uit : Hmmmmm... Wrestling ( unele prietene spun cum de ma uit eu , o fata la wrestling dar baietilor le place ca ma uit , sincera sa fiu chiar imi place mult ) ,emisiuni de divertisment , filme de actiune si comedie .
Ca veni vorba de wrestling vreau sa va spun ca sunt fan John Cena si Tripel H

Ce nu imi place : Sa se i-a lumea de mine , sa se bage cineva cu nasul in treburile mele , sa imi spuna lumea ce sa fac , sa isi bata joc cineva de mine sau de prietenii si rudele mele , oameni care se dau mari si nu in ultimul rand cei care il vorbesc de rau pe Michael Jackson .

Ce sporturi am practicat : Dans modern si inot .

Acum sa va dau cateva sfaturi pe care trebuie sa le respectati daca vreti sa ne intelegem : nu va bateti joc de mine si de prieteni mei , nu imi dati note mai mici de 8 .

Prietenii mei de pe site : evelin_10 , BEBEMIK14 , andreea_9  .

Sunt nascuta pe 3 septembrie 1998 (deci sunt fecioara ) si sunt o fire calma , intelegatoare , cam fricoasa , buna (cu cine merita ) , nu prea dau a treia sansa .

Cam atat despre mine . Va urez spor la desenat si note bune . Good - Bye








NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
GALERIE DESENE
Cautare
  • 10.00/10
Nota:10.00(2 voturi)*
  • 10.00/10
Nota:10.00(3 voturi)*
  • 10.00/10
Nota:10.00(2 voturi)*
  • 10.00/10
Nota:10.00(8 voturi)*