...:::PikachuSweet:::...
Nume: ...:::PikachuSweet:::...
Varsta: 18
Localitate: -
Membru din: acum 15 ani si 99 zile
Nota medie: 10
      Buna ))) Sunt cea mai mare fana pokemon d pe pamant!!!Si voi nu sunteti....Nu conteaza....]]] As vrea sa am multe voturi :D cateva poze !!!  cel mai mult imi place de pau (care e mai rautacios de felul ui...si zice cam mereu ''patetic'' ) ash (cel mai bun prieten al lui brock dawn misty may si pikachu)il ador pe Ash!!!E f f dragutz. dawn (cea mai ordonata fata din pokemon) james (din echipa rocket (team rocket) nu pun poza... si brock (un crescator de pokemon candva sef de arena) iar pokemonul meu preferat e pikachu (un fel de hamster electric atacurile lui sunt : traznetul fulgerul atacul rapid atacul electric si coada de fier...poate o sa mai aiba atacuri...O! si ca toti pokemonii se poate ferii.) pikachu-1.jpg Pikachu Smile image by R9X tony012.jpg Eres tu pikachu? image by flclfool :D cam atata!!!nu vreau mult mult scris la profil .Ati inteles????defapt o sa va zic ce imi place cel mai mult sa fac : sa desenez!!!!!!!!! Si lista de prieteni:
            -Anime-Drawing-Fan-Girl
            -va_dau_numai_10
            -MaryDawnPokemon
        Si ce sa mai zic...Pai cam atata...........A !!! si sper sa va placa cum desenez.Ca altfel....altfel...Nu mai conteaza...mmm...trebuie sa pun mai putine poze si sa scriu mai mult!!!nu ca am dreptate???
       Povestea mea!:
    Am ajuns aici cand cautam ceva pe net...si am ramas aici doar pentru a-mi dezvolta talentul.nu pentru a imi face dusmani sau pentru a da note sub 10.Si am aflat ca atunci cand o sa am 20 comuri si 20 desene o sa pot sa votez si sa  va  comentez.ok?Si o sa dau doar 10 indiferent de sitoatie.
      DestinyofDeoxys.jpg Pokemon picture by Rukia_kuchiki_101 DestinyofDeoxys3.jpg Pokemon picture by Rukia_kuchiki_101 drf.jpg Pokemon picture by Rukia_kuchiki_101   AnimePaperwallpapers_Pokemon_Xyrick.jpg POK_funny image by max_cool_boy
     De retinut: SUNT SUPER FANA POKEMON DE LA 4-5 ANI!!!!Si pozele mele preferate cu pokemon sunt cele de sus!!!Acum Bye! O!!!sa nu uit!nu dati copy la comuri ca nu pot vota si ma enervati f f rau.!!!!!!

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
GALERIE DESENE
Cautare
  • 10.00/10
Nota:10.00(5 voturi)*
  • 10.00/10
Nota:10.00(15 voturi)*
  • 10.00/10
Nota:10.00(17 voturi)*
  • 10.00/10
Nota:10.00(11 voturi)*