oresta*
Nume: oresta*
Varsta: 15
Localitate: -
Membru din: acum 15 ani si 237 zile
Nota medie: 9.99374

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
red_girl
Utilizator: red_girl acum 15 ani si 137 zile

minunat desen!...

Vezi desenul
razana
Utilizator: razana acum 15 ani si 137 zile

frumos desen!

Vezi desenul
aliosa
Utilizator: aliosa acum 15 ani si 137 zile

...sa vinaaaaa!!...

Vezi desenul
oresta*
Utilizator: oresta* acum 15 ani si 137 zile

De ce e ultimul meu desen aici?...., pt. ca nu pot continua sa desenez aici sub un alt nume. Dragul meu Dspawn ar trebui sa apreciezi ca mi-am facut un alt cont special pt. tine. Ai ales calea cea mai usoara , mi-ai sters contul, de ce?... pt. ca am protestat impotriva unei decizi luata in pripa, sa ai 20 de desene, sa fi mai vechi pe site, cat de vechi?. Stii ce nu-mi place, ca nu esti sincer, te-a deranjat ca ti-am criticat scriptul, mi-ai spus ca nu ai timp sa citesti toate comentariile, nimic adevarat, dovada ca ai si sters comentariul lui bandytanko, vad ca te supara rau adevarul. Daca ai fi vrut sa scapi cu adevarat de mine, mai bine imi treceai toate desenele de la neinregistrati in galeria mea (nu as fi fost prima, nu e cazul sa-ti insir pe toti cei la care le-ai facut acest "favor", pana si cei cu 2 conturi intra in categoria asta). Ti-am mai spus cele care au la titlu oresta SUNT DESENELE MELE!!!!!( nu si cele pt. oresta), chiar daca nu sunt reusite, imi apartin. Cu cele 7 desene din galerie, cu cele de la neinregistrati si inca trei desene incepute si neterminate as fi avut peste 20 de desene impuse, de comentarii nu mai vorbesc, aveam destule. Daca esti cu adevarat bine intentionat, deblocheaz-mi contul si trece-mi toate desenele acolo, pe urma poti uita ca exit pe acest site, daca nu promit sa revin cu alt cont, pt. mine nu e nici o problema am tot timpul si nu cred ca ai vrea sa-mi mai citesti alte comentarii acide.
Sa nu uit, nu mai vreau sa-mi vad nici un desen in top, ti-am mai spus sa le scoti de acolo , pt. mine topul nu reprezinta nimic, doar o goana nebuna dupa ce?....., sunt o multime de desene f. bune uitate undeva pe site de voi, in top intra doar preferatii, si eu sigur nu ma numar printe ei.
Recunosc ca am vazut negru in fata ochilor cand intr-o dimineata am intrat pe site si mi-a aparut sus un ban de toata frumusetea, de altfel ma si asteptam la o asa surpriza, plecasem de mult de pe site scarbita de comentariile primite de unii utilizatori si de multimea de note de 1, am vrut sa revin dupa ce se mai potolesc apele.
Oricum ai de la mine un punct rosu, vad ca te-ai potolit nu mai imprastii pe site note de 1 ( am avut si eu o contributie la asta). Un punct negru, nu vad nici o schimbare dupa marea curatenie.
Dragul meu DSpawn, de data asta mingea e in careul tau, sau cu alte cuvinte urmatoare mutare iti apartine, imi deblochezi contul, sau il blochezi si pe asta, sunt curioasa sa vad care e decizia ta. Sau poate imi stergi si comentariul asta????....sa vedem ce urmeaza????.
Cea mai buna prietena a ta,
ORESTA

Vezi desenul
dydyrock
Utilizator: dydyrock acum 15 ani si 137 zile

foarte reusit, il asteptam!

Vezi desenul
gabi_r
Utilizator: gabi_r acum 15 ani si 139 zile

:) multumesc inca odata de urari, cat despre sfaturi multumesc asemenea, dar nu-i cazul ca nu ma dau in vant nici dupa top nici dupa voturi, desenez de placere si ma preocupa mai mult sa invat sau sa ma relaxez dupa o zi mai incarcata ... de aceea o parere pertinenta asupra desenului imi cade mult mai bine decat 10 voturi. Au fost cazuri cand dupa o secunda dupa ce am bagat un desen in galerie am si primit vot deci iti dai seama ce apreciere sincera a fost si cat defapt in realitate valoreaza acel vot?! Ai dreptate cand spui ca e o situatie cam penibila cu goana asta dupa voturi dar sa nu uitam ca media de varsta pe site e destul de mica, oare putem avea pretentia la mai mult? ... eu am preferat sa ignor aceste aspecte si sa-mi vad in continuare de desenat :) ... imi ajunge vizita in galerie a acelora a caror talent si personalitate imi place si care ma mai si onoreaza ca sa zic asa cu un comentariu ... no' de chestile astea intradevar ma bucur si imi merg la suflet. A iesit un comentariu lung sper ca nu am fost prea confuza in exprimare ideea era ca desenez de placere iar recompensa cea mai mare vine din multumirea pe care o am cand simt ca am reusit ceva. Cred depinde de la persoana la persoana si ceea ce-si propune fiecare, de acolo porneste si bucuria si multumirea de sine ... poate ca sunt umpic cam ciudata dar intotdeauna cand am facut ceva am cautat ca eu sa fiu in primul rand cea multumita ... multumirea de sine face mai mult decat orice alta recompensa dar din nou, depinde de ce isi propune fiecare. :)

Vezi desenul