NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: costearr
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:1
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:44
Titlu: Crocus in the snow 
Data: acum 15 ani si 151 zile
Dimensiune: 157 K
Vizualizari: 331
Rating:
9.8889 din 45 voturi
Tags: crocus, flowers, snow,  
Descriere: come spring????????? 
my_december
Utilizator: my_december acum 15 ani si 151 zile

wow..

ce desene marfa ai...sunt chiar super...dc nu am mai auzit de tn pana acum...? chiar ejti talentat...

gabi_r
Utilizator: gabi_r acum 15 ani si 151 zile

cata delicatete si gingasime! Frumos!

MystiqueX
Utilizator: MystiqueX acum 15 ani si 142 zile

he he te-ai saturat deja de iarna? :P

superb desenul!

Piksik
Utilizator: Piksik acum 15 ani si 142 zile

the magic of purple

Adeandra
Utilizator: Adeandra acum 15 ani si 142 zile

soooooooooper 11+++++++++

Nela
Utilizator: Nela acum 15 ani si 142 zile

frumoase branduse, dar mai au de asteptat pana la primavara...multumesc pentru voturi si comentarii!

julietta allemana
Utilizator: julietta allemana acum 15 ani si 141 zile

Delicate brindusele tale nerabdatoare...sa vina primavara. Culoarea e subtila si frumos aleasa.

trinity19
Utilizator: trinity19 acum 15 ani si 138 zile

E foarte frumos desenul tau! Brandusele par atat de fragile...E pacat ca vrei si tu sa pleci! Desenezi foarte bine! Poate vei mai reveni macar din cand in cand pe aici!

GuzeL
Utilizator: GuzeL acum 15 ani si 138 zile

f frumos...10

rainer*
Utilizator: rainer* acum 15 ani si 138 zile

din cauza vitezei, poate, nu reusim sa fim atat de subtili pe cat ar fi cazul! Imi fac mea culpa daca n-am inteles mesajul tau ... iar pe RMD nu stiu despre ce e vorba, ca n-am mai intrat pe-acolo! La desenul de ieri am lucrat foarte greu, trageam cu mouse-ul in dreapta si sageata o lua in stanga, dar asta nu e o scuza, desigur! Vad ca desenezi frumos, asa ca nu pot sa nu-ti urez succes in continuare si SARBATORI FERICITE! (((10

aliosa
Utilizator: aliosa acum 15 ani si 138 zile

...superbe brinduse!...m-am prins, cum nu!...cam greu ce-i drept, ma bucur ca ti-a placut desenul, si iti multumesc pentru dedicatie inca o data...cit ma bucur ca esti din nou aici cu noi...si daaaaaa te astept la colindat cu toata gasca de anul trecut, si pun si cozonac de-o parte...:)

Mister :)
Utilizator: Mister :) acum 15 ani si 137 zile

10

becky96
Utilizator: becky96 acum 15 ani si 137 zile

niste flori minunate!le simt parfumul:)

the_witch
Utilizator: the_witch acum 15 ani si 137 zile

fff frumos!cand ai timp te rog voteaza-mi desenul cu apusul

julietta allemana
Utilizator: julietta allemana acum 15 ani si 136 zile

SARBATORI VESELE SI UN CRACIUN BOGAT,BOGAT! SI...POATE UN PICUT DE TIMP LIBER!ASA... PENTRU NOI DESENE!

gabi_r
Utilizator: gabi_r acum 15 ani si 135 zile

Daaa categorit merita sa-ti petreci timpul pe acolo, rabdare am si am si dorinta, timp din pacate nu am foarte mult dar nu-i bai cumva le'mpac eu pe toate! :)

Pacat intradevar ca trebuie sa pleci ... dar cum se spune niciodata nu spune niciodata cine stie poate pe viitor ne vom mai "revedea". Iti urez inca odata succes in tot ceea ce ti-ai propus si binenteles, sa ai parte de niste sarbatori minunate!!!

red_girl
Utilizator: red_girl acum 15 ani si 135 zile

iti multumesc mult pentru comentariu; ma bucur ca ai ramas pe Desenatori, desi trebuie sa recunosc ca pana acum n-am stiut cine esti.

stiu ca timpul nu tine cu noi, dar sper ca pe viitor sa mai dai cate o fuga si pe aici pe site. :)



Sarbatori fericite!

gabi_r
Utilizator: gabi_r acum 15 ani si 135 zile

:) multumesc inca odata de urari, cat despre sfaturi multumesc asemenea, dar nu-i cazul ca nu ma dau in vant nici dupa top nici dupa voturi, desenez de placere si ma preocupa mai mult sa invat sau sa ma relaxez dupa o zi mai incarcata ... de aceea o parere pertinenta asupra desenului imi cade mult mai bine decat 10 voturi. Au fost cazuri cand dupa o secunda dupa ce am bagat un desen in galerie am si primit vot deci iti dai seama ce apreciere sincera a fost si cat defapt in realitate valoreaza acel vot?! Ai dreptate cand spui ca e o situatie cam penibila cu goana asta dupa voturi dar sa nu uitam ca media de varsta pe site e destul de mica, oare putem avea pretentia la mai mult? ... eu am preferat sa ignor aceste aspecte si sa-mi vad in continuare de desenat :) ... imi ajunge vizita in galerie a acelora a caror talent si personalitate imi place si care ma mai si onoreaza ca sa zic asa cu un comentariu ... no' de chestile astea intradevar ma bucur si imi merg la suflet. A iesit un comentariu lung sper ca nu am fost prea confuza in exprimare ideea era ca desenez de placere iar recompensa cea mai mare vine din multumirea pe care o am cand simt ca am reusit ceva. Cred depinde de la persoana la persoana si ceea ce-si propune fiecare, de acolo porneste si bucuria si multumirea de sine ... poate ca sunt umpic cam ciudata dar intotdeauna cand am facut ceva am cautat ca eu sa fiu in primul rand cea multumita ... multumirea de sine face mai mult decat orice alta recompensa dar din nou, depinde de ce isi propune fiecare. :)

aliosa
Utilizator: aliosa acum 15 ani si 83 zile

...inca odata, frumos desen...Oresta, n-am motive sa fiu suparata...dar comentariul primit de la das_d a fost putin cam dur, cum iti spuneam, si ma repet poate sar prea repede, dar nimanui nu i-ar fi convenit un astfel de comentariu...nu ma regasesc in ceea ce scria acolo, scopul dedicatilor mele nu e acela de a cersi voturi...eu desenez din pura placere...imi place sa primesc si sa las la rindul meu comentarii...e felul meu de a-mi umple timpul liber...respect atita timp cit sint respectata, nu pot sa inghit chiar orice(rautati voite sau nu, mascate sau nemascate)...

...pai tocmai tu ne spui sa fim mai toleranti, iar in ultimul comentariu lasat de tine ne dai de inteles ca pleci...merge greu intr-adevar desenatul aici, asa cum glumeai odata, tragi 10 linii si poti sa fugi intre timp la cumparaturi...si totusi desenam(ultimele doua desene m-au chinuit)...

...hai Oresta, te astept cu noi desene...te pup!:)))

Patriss
Utilizator: Patriss acum 14 ani si 67 zile

Hei!! :*:*:*:*:*



La multi ani, oresta!

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!