FaN_NarUtO
Nume: FaN_NarUtO
Varsta: 18
Localitate: -
Membru din: acum 15 ani si 327 zile
Nota medie: 10

Buna!Sunt eu Ten-Ten!Am un cont pe care nu-l prea folosesc,deci m-am decis sa il fac club...insa numai dupa ce imi amintesc parola !Si inca ceva,primesc numai 15 membrii si numai fani Naruto.Si oricum mai intai o sa ma uit si prin  desenele voastre sa vedem cat de fani sunteti!

 

Aici sunt locurile destinate membrilor(va voi da parola dupa ce ma voi convinge la ce am spus mai sus).Si scrieti ce vreti voi(aici va dau libertate):

*Administrator(sau cum s-o mai zice):Ten-Ten

*Membri:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

 

Si voi organiza un prim concurs!Tema este:Bijuu.Trebuie sa faceti un desen cu  un Bijuu anume(dar nu numai Kyuubi si daca vor fi mai mult de 5 desene cu Kyuubi voi sterge 3 dintre ele!).Acest concurs incepe de maine nu stiu exact ce data pana duminica viitoare.

Al doilea concurs se va desfasura in fiecare luni sau marti sa alegem avatarul clubului pentru urmatoarele 14-15 zile.Dar sa fie numai personaje din Naruto sau Bleach(pot intra si fanii Bleach! ).

Si inca ceva:cand va inscrieti da-ti si o idee pentru motto-ul clubului!STAI!Deja m-am gandit! "The fairy tale is for real!".Numai cei care sa vor inscrie le voi spune semnificatia motto-ului!

Spor la desenat si sa aveti noroc daca va accept invitatia !!!

SAYONARA va ureaza Ten-Ten-sama! Asa va veti adresa administratorilor(membrilor le vam spune -chan -kun sau -san sau -senpai daca e mai in varsta)

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
GALERIE DESENE
Cautare
  • 10.00/10
Nota:10.00(3 voturi)*