acidori
Nume: acidori
Varsta: 15
Localitate: -
Membru din: acum 16 ani si 87 zile
Nota medie: 9.86459

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
acidori
Utilizator: acidori acum 16 ani si 53 zile

La un comentariu de-al tau pt. bandytanko, am vazut ca dupa parerea ta calculatorul e de vina pt. ca merge asa de greu si sacadeaza. Asa am crezut si eu la inceput, oricum sunt constienta ca am un jaf de calculator, dar nu asta e problema. De cateva zile ma chinui sa termin un desen si mai mult de 15 minute nu pot desena, abia trag de mouse, renunt
si-l salvez la neterminate. Daca mai continua asa cred ca chiar voi renunta, sunt convinsa ca de vina e scriptul din flash, pt. ca am incercat si la sevici intr-o sambata , (aveam oricum ceva urgent de finalizat) si am ramas si mai tarziu pana dupamasa de curiozitate sa vad daca merge mai bine, si am patit exact la fel. La servici am un calculator foarte bun pe care fac proiectare si daca programul cu care lucrez ar merge tot asa as fi muritoare de foame pana acum.
Am o intrebare referitoare la "petitia ta" catre administratori, s-a rezolvat ceva cu fantomele de pe site? , vad ca cele de la laudanix sunt cu morcovul.......
Vineri seara ti-am vizitat o parte din galerie, am luat-o de la inceput, bineinteles ca nu am ajuns la capat, dar am vazut ca pisicutele alea te-au taxat de la primul desen si cred ca pana la ultimul, nu stiu exact, ca eu nu am fost chiar asa constincioasa ca ele. Doamne! dar ce le-ai facut sau stii cum se mai spune, ce nu le-ai facut, de nu mai incap de tine?. Si toate astea dupa 10 martie ca atunci s-au inregistrat si inca cu o declaratie de razboi, nu stiu daca ai vazut mesajul lor de bunvenit.

Vezi desenul
acidori
Utilizator: acidori acum 16 ani si 53 zile

Un mesaj pt. cele doua laudanix:
am promis ca nu mai intru pe galeria voastra si eu ma tin de cuvant, de aceea va scriu aici raspunsul la mesajul vostru, daca vreti sa-l cititi , bine, daca nu , nu ma intereseaza.
Nu stiu daca nu voua ar trebui sa va stearga DSpawn contul pt.ca voi cred ca nu va mai saturati de note de 1. Oare cine a inceput prima oara, nu stiu sa va fi facut ceva anume dar voi doua, ca niste nesimtite ce sunteti, ati intrat pe galeria mea si mi-ati dat la toate desenele la rand cate un 1.
Probabil nu v-ati asteptat la reactia mea, eu v-am multumit in acelasi fel insutit.
Care a fost miscarea voastra?, nu ati mai intrat pe contul acela in schimb v-ati facut unul nou cu pisicutele alintate,( un nume de cont foarte sugestiv pt. ca asta si sunteti ), un cont din care ati inceput sa scuipati peste tot.
Si inca ceva, in ultimul mesaj pe care l-am lasat
v-am invitat la mine in galerie sa-mi dati cati de 1 puteti, pt. ca oricum nu ma intereseaza parerea voastra. Degeaba a-ti sters desenul cu comentariul respectiv, pt. ca spre nefericirea voastra desenul nu mai e, dar a ramas inregistrat comentariul si imaginea desenului respectiv. Deci cine a inceput?, dovada a ramas inregistrata nu s-a sters o data cu desenul, oare cui ar trebui sa-i stearga contul?
Si la rainer*, de ce in toata galeria de la un cap la altul a aparut o nota de 1 cadou de la pisicutele alintate care s-au inregistrat pe 10 martie, va roade invidia ca nu sunteti in stare sa ajungeti la nivelul lui?
Sub numele de cont pisicutele alintate i-ati dat la toate desenele numai 1, si pe urma la ultimul desen va faceti ca sunteti niste pisicute cuminti si ii dati un 10 din contul laudanix, asa de ochii lumii, sau v-ati speriat ca rainer* a cerut ca administratori site-ului sa ia masuri impotriva celor care isi bat joc de munca altora ?
Si de fapt de atunci eu v-am ignorat total, dar vad ca pe voi inca va mai roade problema, s-au sa cred ca va simtiti vinovate, nu! , nu sunteti genul.

Vezi desenul
acidori
Utilizator: acidori acum 16 ani si 54 zile

o cala superba!

Vezi desenul