acidori
Nume: acidori
Varsta: 15
Localitate: -
Membru din: acum 16 ani si 77 zile
Nota medie: 9.86459

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
acidori
Utilizator: acidori acum 16 ani si 40 zile

dragut

Vezi desenul
acidori
Utilizator: acidori acum 16 ani si 40 zile

dragut

Vezi desenul
acidori
Utilizator: acidori acum 16 ani si 41 zile

Astazi am avut noroc, si calculatorul a fost numai al meu, dar merge asa de greu, cred ca o sa termin desenul care e inceput, mai am niste matisori pe care ii tot asteapta MistiqueX, si cred ca i-au o pauza mai lunga, deja e prea grosa treaba. Nu stiu ce se intampla, dar nu reusesc sa-mi termin desenul.
E adevarat ca am inceput unul destul de complicat, adica nu chiar, mai mult e miniatural, o sa incerc cumva sa-l finalizez, dar e tare greu merge asa de incet.
Apropo de floricele mele!, luni am avut liber, si dupa o tura de shoping in forta, mi-am cumparat o gramada de bulbi de crini si butasi de trandafiri, si am plecat ca sa-i plantez. Mi-am luat si aparatul de fotografiat, asta pt. ca pe colegii de la serviciu i-am inebunit cu florile mele, si asteptau fotografii. M-am gandit mai de mult sa-mi fac si eu o galerie pe roportal.ro cu fotografi, sper sa-mi duc la bun sfarsit proiectul. Cand o sa reusesc o sa-ti spun ca sa o poti vedea si tu .
Am fotografiat toporasi(mi-am adus o gramada de la padure), si acum au format un covor destul de dens, ghiocei, viorele, branduse si irisi pitici. Irisi pitici nu sunt mai mari de o palma si au o singura foare in varf, dar sunt minunati. Nu am mai vazut pana acum nici in revistele de specialitate, erau intr-un cos cu mai multe specii de bulboase.
Si referitor la bucatica de pamant, sa stii ca pe mine nu m-a entuziasmat deloc ideea cand mi-a spus ca a hotarat sa cumpere terenul, mai ales ca era la tara, si eu nu am avut nici macar bunici la tara.
Dar acum imi dau seama ce am pierdut, viata la tara are un farmec aparte, si pot sa spun ca acolo ma simt cu adevarat acasa, pt. ca nici acum nu m-am obisnuit cu Tg.-Muresul, mi-e tot mai dor de orasul meu natal.

Vezi desenul
acidori
Utilizator: acidori acum 16 ani si 41 zile

da o adevarata gradina botanica!

Vezi desenul