NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: hinata4ever_alma
Note primite:
11:5
22:0
33:0
44:0
55:0
66:1
77:0
88:0
99:0
1010:78
Titlu: bn....nuj ce sa fac....sa raman? 
Data: acum 14 ani si 356 zile
Dimensiune: 38 K
Vizualizari: 749
Rating:
9.4167 din 84 voturi
Tags: anime, girl, me, ...., i, don`t, know, what, i, want, to, do, ..., can, you, help, me, with, an, answer, ?, yes, or, ..., no,  
Descriere:  
bn....nuj ce sa fac....sa raman?
1 2
Cryssy_sweet:xangel
Utilizator: Cryssy_sweet:xangel acum 14 ani si 356 zile

RAMAI my sys!!!

Luv Muzik:X
Utilizator: Luv Muzik:X acum 14 ani si 356 zile

ce sa faki?????? trezeste-ma cred ka-i un cosmaaaar :)) dc pleci ??????? ma parasesti aja ushoor ? renuntzi u la visu' thau :-??? ce-ai esti nebuna?

Pasionata de Desen
Utilizator: Pasionata de Desen acum 14 ani si 356 zile

nu vad ce rezolvi prin plecare... adica mereu ai fost , esti si vei fi o fata talentata , cu mult mai talentata decat mn. Esti o prietena adevarata . Nu m-am plans ca poate nu m-ai notat la prieteni, eu tot te consider prietena mea! mereu am adorat si am admirat desenele tale. Se vede ca esti talentata! Soro sau mai bine zis , Tu fato! ( sorry ramanem la Soro :)) ) RAMAI!!!!!!!!!

^_^friends^_^
Utilizator: ^_^friends^_^ acum 14 ani si 356 zile

Normal ca sa ramai !!! Vrei sa fim .... sys? ;;)

stefania_stefi
Utilizator: stefania_stefi acum 14 ani si 356 zile

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ramai

^_^friends^_^
Utilizator: ^_^friends^_^ acum 14 ani si 356 zile

ok:*:*:*:* Si din nou : Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuu Plecaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!

ramo_magicangel
Utilizator: ramo_magicangel acum 14 ani si 356 zile

te rog ramai faci niste desene minunate le ador te rog te rog haide fao pentru prietenele tale si pentru mine

^_^friends^_^
Utilizator: ^_^friends^_^ acum 14 ani si 356 zile

Dc vrei sa ne parasesti ? Nu pleci pt nu te lasa nimeni sa pleci ! Stai aici cu noi sys

mary_96
Utilizator: mary_96 acum 14 ani si 356 zile

Hello>.SPER SA NU PLECI!!!!!!!!AI NISTE DESENE SI O GALERIE SUUUPER!app, vreiu sa fim prietene?pls

rosariotovampire
Utilizator: rosariotovampire acum 14 ani si 356 zile

iauzi ce mai aud NORMAL CA RAMAI :) eu cui ii mai dedic desene ;) :)) :*:*

stefania_stefi
Utilizator: stefania_stefi acum 14 ani si 356 zile

deky tot k spui e o mare greseala cum adyk nu ejti dorita? ai o gramada de prieteni . vrei sa-i enumar? poi: lavi_dragutza, felly-chan, ramo_magicangel, eu, ^_^ friends ^_^, mariau... etc, s.a . deky ejti dorita de tooooataaaa loooooooooooomea ai inteles? sa ma contactezi cand vei vedea comul. si nu ma las batuta pn nu mrimesc un semn de viatza da??????? :X XD

am fct un desen ptru tn sper sati plc

Luv Muzik:X
Utilizator: Luv Muzik:X acum 14 ani si 356 zile

scumpa meah dak u pleki yo apelez l masuri serioase :-X defapt o fak chiar acu' :)) NU pleca! nu pleca! nu pleca! (haidetzi qu mn) Nu pleca! Nu pleca :)) shi in ploooos dc vrei sa faki asta ?? astept raspuns cat mai repede * defapt noi toti il asteptam hai come on mai repede da raspunsul :)) DC?? asta-i intrebarea!~ vry sa repet? DE CE????????????????

MrsDarmina
Utilizator: MrsDarmina acum 14 ani si 356 zile

Ce te`a apucat O_o?

Cum sa pleci O_O?



Esti talentata x_X

Ramai .! X_x

:)



Daca nu am ascuuultsi:-w...te asteapta mai multe rugamintsi:)

Asa ca nuu pleca .! x_X

Ramai.! *.*

stefania_stefi
Utilizator: stefania_stefi acum 14 ani si 356 zile

vreau sa te intreb cv cati ani ai?

PunkLollipop
Utilizator: PunkLollipop acum 14 ani si 356 zile

:-LMah daca pleci te declar complet NEBUNAO.O..Cum ti-a putut trece prin cap asta:-L..x-(..Desenezi atat d tareO.o nu ai de ce:((..Sa nu pleci.. ma duc dupa scokix-(..akia ramai cu mine daca e nevoie x-(

stefania_stefi
Utilizator: stefania_stefi acum 14 ani si 356 zile

vreau sa stiu cati ani ai char daca scrie vreau sa stiu sigur ca cate o data scrii 1998 si da 11 ani in loc de 10 hai yi catyi ani ai?

raluca_anime_girl
Utilizator: raluca_anime_girl acum 14 ani si 356 zile

da eu zik sa ramai, am vazut k multi pleaca din motive de nimik ori k primesc note de 1 (ceea ce primim toti)si asta nu este un motiv sa renunti la a mai desena mai ales cand ai asa talent ori k au inceput sa se certe cu alti utilizatori de pe site ...acesta este un motiv si mai neintemeiat deoarece cei care isi fac un cont aici il fac pt. a desena inteleg faptul k s-au legat prietenii si k poate unii nu au fost asa cum se asteptau prietenii lor dar oricum o cearta nu trebuie sa-i faca sa plece...asta e parerea mea nu stiu din ce motiv pleci u se pare k vri sa pastrezi asta secret:P dar in orice caz dak pleci...ei bn daca faci asta sper sa ai un motiv intemeiat(desi nu nrealizaz care poate sa fie ala..) deci NU PLECA! nu merita (auuuu mainile !dupa asta nu cred k mai scriu nimik la calculator cv timp :)) )

<<Non-chan>>
Utilizator: <<Non-chan>> acum 14 ani si 356 zile

Mdeah,inca una care se da mare,ia uite,tine minte ce spun:Oare de ce pleci? EU NU STIU,TU STII. Da...pana la urma nu vad rostul plecarii,daca chiar pleci,hai! Sa te vad! Mie nu-mi pasa,m-am saturat de asta,si dak tu crezi ca spun asta din rautate asta-i problema ta nu a mea. Ca sa clarificam:1)N-am inteles ce naiba tre sa pleci! 2)Cred ca te dai mare. 3)Cred ca vrei nu mai sa fii implorata sa ramai. 4) Na-i nici un motiv sa pleci

Si inca ceva,eu nu ti-am cerut sa ramai,te-am sfatuit,ia gandestete,si daca crezi ca am dreptate poti sa-mi spui,cum vrei tu,daca n-am dreptate poti pleca linistita!

YErimO
Utilizator: YErimO acum 14 ani si 356 zile

hai mai alma....bn ca nu pleci ca am citit profilul nu era bn sa te pierdem :)))))))))))) si nu o asculta pe anemone si eu am vrut sa plec o data fiindca nu am fost dorita dar acum mi am facut prieteni printre care esti

Ally-chan
Utilizator: Ally-chan acum 14 ani si 356 zile

nu o lua in seama pe aia de mai sus(^^Anemone^^)desenezi super,,,,,,,te implor,RAMAI!!!!!!!!ejti exceptionala,talentata,glumeatza,cred k si ff frumoasa!as face orice k sa ramai!plizz ejti o prity f buna a mea!daca u pleci ,ce ma faC yo fara tine???nu pleca!sper s nu pleci,fiindca ...................voi pierde p una dintre cele mai bune prietene ale meleeeeeeeeee!!!te implor!!

1 2
Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!