NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: very_cool
Note primite:
11:10
22:0
33:0
44:1
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:12
Titlu: .... 
Data: acum 15 ani si 24 zile
Dimensiune: 7 K
Vizualizari: 378
Rating:
5.8261 din 23 voturi
Tags:  
Descriere: cititi desenul 
alexa1999
Utilizator: alexa1999 acum 15 ani si 24 zile

de ce? mie imi place cum desenezi! si poate ca si unora asa ca de ce sa le dai 1? eu iti dau 10 dar sper sa te schimbi

danna_lipstick
Utilizator: danna_lipstick acum 15 ani si 24 zile

EU NU TI-AM FACUT NIMIC....SI MI-AI DAT 1..DE CE SI MIE....EU TI-AM DAT NUMAI 10....TE ROG SA-TI MODIFICI NOTA!!!

sweet pain
Utilizator: sweet pain acum 15 ani si 24 zile

te rog nu face asta!daca dai 1 tuturor shi ei vor face la fel cu desenele tale 1daca esti suparata ca nu te voteaza nimeni gandestete ca desenezi numai pentru tine shi o sa vezi ca o sa fie bine.eu iti promit ca iti dau numai zece shi o sa la spun shi altora sa faca asa.promite-mi ca nu o sa dai 1!te rog!

zoouzooulik_neboounik
Utilizator: zoouzooulik_neboounik acum 15 ani si 24 zile

de ce miai dat unu eo tiam dat 10 la toate desenele tale miai strikt media de ce? ce tiam faaqt eo? dale 1 la cei kre te enerveaza nu si la cei kre tiau dat numai 1. te rog fami media la loc mam chinuit sa fac toate desenele alea!!

bisous
Utilizator: bisous acum 15 ani si 24 zile

u ai contu ,,sihi, madalina_11 si mary:* sunt cele mai proaste fete dp site''? As dori sa te intreb dc te razbuni si pe nui cu note mici (doar 1 ) cant u ai ce ai cu sihi, madalina_11 si mary:* . nu pricep dc dai note mici!!! yo acu nuti dau nici o nota, care ar fi 1 te rog sami raspunzi la intrebari si dak nuti plac desenele nu vota !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zouzou
Utilizator: zouzou acum 15 ani si 24 zile

de cemhai dak una tea deranjeat de ce dai la tpate? :s raspunemiiii

Black_eyes_4_ever
Utilizator: Black_eyes_4_ever acum 15 ani si 24 zile

de ce mi-ai dat 1??

alexa1999
Utilizator: alexa1999 acum 15 ani si 24 zile

sunt total de acord cu bisous nu vreau sa te supar dar de ce ne dai note mici? noi ti-am dat(cred) note mici doar pt ca tu ai inceput acest "circ" te rog sa schimbi toate notele de 1 date celor care nu ti-au facut nimic si vom face si noi la fel ok?

lelylow
Utilizator: lelylow acum 15 ani si 24 zile

uite chiar asha ???insultzi nishte fete care chiar deseneaza!iar u ce faci????scri unde ar trebui sa desenezi

daca u ne dai un va dam shi noi pt ca ce intorci impotriva altuia vine tot la tine!!!

Tzie tiar placea daca ar face cnv un cont cu numele asta:cea mai proasta fata de pe site este(tu)??

te rog sa schimb numele!

mary:*
Utilizator: mary:* acum 15 ani si 23 zile

analfabeto!!!=))

2D Pencil
Utilizator: 2D Pencil acum 15 ani si 21 zile

nu inteleg chiar ce ii cu viata ta... daca nu-ti place site'ul pleaca si cu asta b-asta

lelylow
Utilizator: lelylow acum 15 ani si 20 zile

schimbatmi otele shi ti le schimb shi eu

u vb???u scri cel mai orat de pe site



doamne imi vine sa vomit



schimbami notele shi tzi le schimb shi eu

muista
Utilizator: muista acum 15 ani si 20 zile

dc dai 1 tu???

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!