NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: purple95
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:11
Titlu: Nu mia lasatzi coom.Niki nik.IEsith`a d` p` site:|. 
Data: acum 15 ani si 30 zile
Dimensiune: 68 K
Vizualizari: 170
Rating:
10 din 11 voturi
Tags: ...,  
Descriere: URASC CUM DESENEZ!!SINGURUL MOTIV:|.ppppaaaa 
blake_angel
Utilizator: blake_angel acum 15 ani si 30 zile

hei nu stiu ce ii cu com dar am participat la concurs si am si facut desen si nici macar nu stiu daca am luat un loc si esti mai prostuta decat motanu meu daca pleci(si e prost rau)nu poti pleca daca asta iti place sa faci si in plus nimeni nu tia spus ca nu esti talentata tu doar tu spui asta si chiar daca spune cineva zi mie si il bat prin comp(sper sa razi cand vei citi si sper sa nu pleci)smiley

LiTtLe_GaNgStA96
Utilizator: LiTtLe_GaNgStA96 acum 15 ani si 30 zile

Nu iesi! :(

ATENTIE! CONCURS! DETALII LA PROFIL!

Andra_PussyCat
Utilizator: Andra_PussyCat acum 15 ani si 30 zile

Hei, am participat la concurs cu un desen care mi-a luat o ora... vreau rezultatele, rezultatele !!! Si... oricum stiu ca nu pleci, zici si tu asa ca sa fi rugata de oameni si sa primesti com. Asa fac toti, nu te prosti si tu. Te poop !

cl@udia
Utilizator: cl@udia acum 15 ani si 29 zile

ce tot vb. asha cu ea?pe voi nyumai de conc. va intereseaza!cum puteti fi asha rai!inloc s-o sprijiniti o...!dc sunteti asa?numai dce premii va intereseaza...nu-i asa?ar trebui sa va fie rusine!!!!!!scz daca vam suparat dar e real...nu tre' sa va purtatia asa cu ea...am fost si eu o proasta vorbind asa cu voi...dar e cv de care tre' sa va dati seama ca e adevarat!sunt lucruri mai importante in viatza decat premiile...normal!si unul dintre ele e sa va sprijiniti prietenii si sai ajutati!asta conteaza cu adevarat!nu premiile...uite ...pe toti v intere' decat premiile pe care tre' sa vi le ofere...dar asta nu e important!important e sa iti sprijini prietenii si sai ajuti la greu...purple95 te rog nu pleca...esti f. buna la desenat si te consider o prietena f. buna te rog nu pleca..te poop!

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!