NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: paradiss2008
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:72
Titlu: Lelouch Lamperouge 
Data: acum 15 ani si 29 zile
Dimensiune: 201 K
Vizualizari: 599
Rating:
10 din 72 voturi
Tags: anime, boy, code, geass, lelouch, lamperouge,  
Descriere: PliSSS imi spune shi mie cineva ceva despre animeul asta? "Code Geass" [-o< va implor!!! 
iullia
Utilizator: iullia acum 15 ani si 29 zile

sory... nu stiu acest anime dar o sa ma infosmez daca e si o sa iti spun pe mess cand am timp ok? app un desen superb ca de obicei!

didisor1
Utilizator: didisor1 acum 15 ani si 29 zile

plzz voteaza-mi ultimul desen:D...conteaza ff mult pt mine:D

.Che.
Utilizator: .Che. acum 15 ani si 29 zile

Dupa primul episod, Code Geass parea sa se asemene foarte mult cu Death Note (despre care am indrugat verzi si uscate aici si aici). Ca si in DN, protagonistul este un pustiulache de liceu genial care primeste pe nepusa masa un dar supranatural pe care hotaraste sa il foloseasca pentru a schimba lumea. Dar daca Light actiona din idealism+nebunie incipienta, Lelouch, eroul din Code Geass, are (pe langa o usoara, dar necesara nebunie) motive mult mai sentimentale.

Actiunea se petrece in anul 2017, la zece ani dupa ce Japonia fusese cucerita de Britannia. Japonezi erau lipsiti de orice drept, locuiau in niste ghetouri murdare, in timp ce colonistii britanici [imi doresc mult prea mult sa ma marit cu Printul Harry ca sa le spun britanici si nu britannieni cu inima usoara; dar c'mon, britannieni?!] traiau in lux si huzur. Mult mai rau de atat, Japonia se numea acum Area 11, iar japonezii erau elevens.

Buuun. De buna seama va ganditi ca respectivul Lelouch era un fel de varianta japoneza a lui Penes Curcanul[ : ) ], un erou care lupta pentru co-nationalii lui robiti si oropsiti. Gresit! Baiatul era nimeni altul decat fiul exilat al imparatului Britanniei care isi ura tatal, pe care-l considera vinovat ca nu facuse nimic sa opreasca atentatul care i-a ucis mama si in urma caruia sora lui mai mica a ramas invalida. Astfel incat, atunci cand primeste de la C.C-care-este-o-tanti-care-nu-e-om geass-ul, "puterea regilor", nu ezita sa-l foloseasca pentru a se razbuna pe tara natala si, implicit, pe tatal lui. Ce era geass-ul asta? Greu de explicat. Cert este ca lui Lelouch ii dadea puterea sa controleze actiunile celorlalti. Nu trebuia decat sa se uite direct in ochii lor si sa le porunceasca. Atat doar ca geass-ul nu putea fi folosit pe o anumita persoana decat o singura data in viata.

Eroul nostru iubit nu spune nimanui despre noua sa jucarioara. Ramane un frate extrem de iubitor pentru sora lui si un liceean dedicat activitatilor consiliului elevilor. Isi pune frumusel o masca si un costum caraghios si sub numele de Zero racoleaza un grup de luptatori patrioti japonezi cu care formeaza Ordinul Cavalerilor Negri, spaima Britanniei.

Odata cu evoulutia serialului, e greu de spus daca Lelouch este un personaj pozitiv sau negativ. Spre deosebire de Light din Death Note insa, nu se tranforma (cu totul) intr-un monstru. Il umanizeaza dragostea pentru sora lui, increderea sincera pe care o are in Suzaku (nu va uitati urat, ca ajungem si la el) si afectiunea pe care o are pentru alte relativ putine personaje (Shirley, Karen, C.C si poate chiar Rolo). [afectiune suna groaznic, i know, dar e tarziu in noapte, cand oamenii normali dorm].

In Death Note, personajul-oglinda al lui Light era L, la fel de genial si vanitos, dar cu o cu totul alta viziune asupra dreptatii. In Code Geass, personajul-oglinda este Suzaku. Prieten din copilarie al lui Lelouch, fiu al fostului prim-ministru japonez, vrea la randul lui sa schimbe lumea, doar ca este tipicul good guy care vrea sa faca totul cum trebuie . Motiv pentru care devine soldat in armata Britanniei si dusman al lui Zero. [In alta ordine de idei, Suzaku castiga din partea mea premiul de cel mai plictisitor, enervant si omorabil personaj din istoria anime-urilor].

Finalul e imprevizibil si cam lacrimogen.

Lelouch reuseste, intr-un fel sau altul, sa faca o lume mai buna.









Sper ca te-am putut ajuta cu ceva :)

Paradiss2010
Utilizator: Paradiss2010 acum 15 ani si 29 zile

MS..O_O .....

nina-chan love kurama
Utilizator: nina-chan love kurama acum 15 ani si 28 zile

10 app asakuralina ma mir d kt ai scris akolo!

raluca_anime_girl
Utilizator: raluca_anime_girl acum 15 ani si 28 zile

wow sooper tare ,nu am cuvinte ador stilul tau de a desena animeuri.....cat despre acest anime srry n-am avzit da poti icerca sa cauti pe wikipedia sigur gasesti cv acolo;)

angelbeautifule
Utilizator: angelbeautifule acum 15 ani si 28 zile

tare super 10

anime_fanffever
Utilizator: anime_fanffever acum 15 ani si 28 zile

lelouch e sooper cute!!l-ai desenat EXTRAORDINAR!ap.ms moolt asakuralina!shi yo m-am uitat da doar la ep 1 pt k nu prea intzelegeam kre e situatzia!!khiar seamana k death note!!>_

Mashime
Utilizator: Mashime acum 15 ani si 21 zile

eu nu prea inteleg.am vazut doar ending-ul.cien era vlaa cu masca?de ce l-a omorat pe lelouch?parca era suzaku sau ucm l-o fi chemand.daca era oglindal ui lelouch,nu inteleg.regatu acela era cle japonez?iar suzaku l-a ucis pe lelouch pentru ca...era cu japionezii?imi puteti da ecxplicatii?[-o<

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!