NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: macacica
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:30
Titlu: peisaj 
Data: acum 15 ani si 104 zile
Dimensiune: 114 K
Vizualizari: 269
Rating:
10 din 30 voturi
Tags: ...........,  
Descriere: ............ 
trinity19
Utilizator: trinity19 acum 15 ani si 104 zile

foarte frumos!

iullia
Utilizator: iullia acum 15 ani si 104 zile

f reusit!

Doua cocteiuri,cu cate 3 fete
Utilizator: Doua cocteiuri,cu cate 3 fete acum 15 ani si 104 zile

Plzzzzzzzzzzz,spunele prietenilor tai de pe desenatori.ro sa voteze acest desen shi poate si un commentariu!Plzz,ca cnv mia dat 1!Si daca ai putea sa dai si u?Potzi? http://www.desenatori.ro/desen-674836.htm

sweet_ema
Utilizator: sweet_ema acum 15 ani si 104 zile

ooooooooooooooooooooooaooo desenezi minunat:O de la mn ai 10 q stelutza;)

st3f
Utilizator: st3f acum 15 ani si 103 zile

ce placut e....

si linistitor

:X

domica 2008
Utilizator: domica 2008 acum 15 ani si 102 zile

10

Corny_TH
Utilizator: Corny_TH acum 15 ani si 71 zile

dar ce tot te legi de desenele utilizatorilor foarte buni de pe site? ce importanta are ca e de top sau nu? Vezi-ti linistita de treaba ta! daca crezi ca tu te afli acolo unde nu meriti sa te afli nu e treaba celorlalti...adreseaza-te moderatorilor, administratorilor sau lui Dumnezeu....dar nu mai fi asa de rea cu desenele altora....deseneaza linistita mai departe!

dydyrock
Utilizator: dydyrock acum 15 ani si 69 zile

De ce unii dintre noi trebuie sa fie atat de lipsiti de bunavointa fata de altii? De ce nu putem toti sa dam dovada de prietenie fata de fiecare dintre noi? Eu cred ca trebuie doar invatam sa ne cunoastem si sa fim putin mai toleranti. Macacica (Giovani) , ti-am vazut avatarul si dupa varsta pe care o ai (29) am pretentii de la tine. Aliosa, pe langa faptul ca este foarte talentata, este si o persoana foarte sensibila, ti-o spun pentru ca o cunosc, si nu merita tratamentul asta din partea ta, sincer, nu ti-a gasit persoana potrivita pentru acest duel. Nu mai arunca cu pietre in persoane pe care nu le cunosti. Aliosa nu este admin, iti garantez asta, este o desenatoare ca toti ceilalti de pe acest site, la fel de talentata ca si multi altii ( asta nu trebuie sa te faca invidios) ci ar trebui sa te bucure si sa incerci sa o apreciezi , pentru ca ai avea multe de invatat. Scuza-ma, m-am uitat si in galeria ta, vad ca ai talent, de ce nu desenezi?..de ce trebuie sa stai in umbra si sa o astepti pe Aliosa la colt sa-i dai in cap? La ce-ti foloseste? Si daca, intr-adevar te simti neindreptatit de ce nu trimiti mesaje adminilor ( dspawn, boshoo, vik_art si romagician)? Este foarte simplu. Hai sa nu-i mai judecam pe altii, si sa ne vedem fiecare de treaba noastra, te rog frumos renunta la lupta asta inutila din care nu castiga nimeni si daca nu-ti cer prea mult, incearca sa repari greseala pe care ai facut-o cerandu-ti scuze aliosei, asa ar fii frumos si elegant. In speranta ca mi-ai inteles mesajul si ca nu ma vei considera dusmanul tau , iti doresc mult succes si la cat mai multe desene pe acest site si nu in ultimul rand iti multumesc pentru aprecieri si comentariile primite. Sa auzim numai bine!

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!