NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: ^.^zoey^.^
Note primite:
11:1
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:12
Titlu: Pa 
Data: acum 15 ani si 135 zile
Dimensiune: 6 K
Vizualizari: 166
Rating:
9.3077 din 13 voturi
Tags:  
Descriere: sa sti, pisicute, contul ala ~Kisshu~ sau ~Kishu~ nu e al meu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Pa
Mister :)
Utilizator: Mister :) acum 15 ani si 135 zile

NU pleca!!!!!!!!!!!

voteazami cel mai recent desen si iti o pagina...

diana_toader
Utilizator: diana_toader acum 15 ani si 135 zile

desenezi zoooper si te rog mult ,HINATA^.^ cea mai buna prietena a mea este noua aici ,are desene superbe dar nimeni nu i le voteza , as fii recunoscatoare daca ai incerca sa votezi

Pasionata de Desen
Utilizator: Pasionata de Desen acum 15 ani si 135 zile

fara suparare dar esti deadreptul patetica! auzi tu esti talentata ( cred ca mai mult decat mine ) dar tu ce rezolvi facandu-ti o mie de conturi? nu te preface ca se vede dupa stilul de a desena. Tu crezi ca daca joci teatru esti cea mai tare? ca iti voteaza lumea toata galeria numai ca sa nu pleci? ca desenatori mor fara tine? ca tu mori daca nu ai 200 de voturi la un desen? draga din partea mea poti sa pleci linistita! nu te tin de mana si te implor: Stai!!! nu pleca ca esti talentata. Draga vrei sa pleci? pleaca da nu venii inapoi cu imi pare rau dar revin. Hotarastete nu odata pleci apoii ramai. Stai ca inca nu am terminat. Ce ai cu Tekutoki? nu o insulta!!!!! sa-ti fie rusine ca lasi balta siteul sa-ti fie. Sa te gandesti ca administratori ne-au abandonat si tu faci la fel! Prima data cand am venit pe acest site... mi se parea magnific ! cu timpul... am intalnit cei cu note de 1, apoi cei care joaca teatru si sparg parole. Si ... am ajuns sa vad utilizatori care pleaca plangand... deexemplu AlexandraCatwoman ... sau am ajuns sa vad cum cei care au dat nastere siteului il parasesc! ... e grav si nu merita siteul asta asa ceva!!! gandestete inainte sa faci o mare greseala. Si iti spun asta si sunt doar o fata de 11 ani in clasa a 5 , Dar macar sunt matura!

sweetzoey
Utilizator: sweetzoey acum 15 ani si 134 zile

nu pleca

Delia-Andreea
Utilizator: Delia-Andreea acum 15 ani si 134 zile

te rog voteazami ultimul desen inseamna mult pt mn

multumesc

:X cuky uky muky puky :X
Utilizator: :X cuky uky muky puky :X acum 15 ani si 134 zile

....si ce vina am eu ca pleci...eu ti-am dat note de 10 si eram amice....si mi-ai dat 1.....pt ce ??"?

¢¾Serenuka¢¾
Utilizator: ¢¾Serenuka¢¾ acum 15 ani si 134 zile

zoey doar epntru accredeam ca zoey ichigo esti tu tu imi psargi aproal si imi modifici desenul de al neterminate?dar nu tie rusine?!cel putin eu nu tiam spart parola si tiam desenat pe cont...esti atre tare rea de craciun mosu poate nu mai vine la anu la tine

Fan.Anime
Utilizator: Fan.Anime acum 15 ani si 134 zile

nu pleca te rog!ca dak pleci plang chiar dupa ce tiam votat o i nteraga pagina te rog nu pleca te rog si desenezi si frumos!

PaintingMyLife
Utilizator: PaintingMyLife acum 15 ani si 134 zile

deci nu erai tu ? am vazut comm tau la serenuka la desenul acela la care scrie ca esti tu ! imi pare foarte rau ! aceeasi proasta a intret pe contul meu si a pretins ca esti tu ! chiar imi pare foarte rau ! vrei sa ne impacam ?? te rog !!! si nu pleca !!! desenezi superb pt varsta ta !

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!