NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: Corny_92
Note primite:
11:4
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:6
Titlu: Love 
Data: acum 17 ani si 12 zile
Dimensiune: 53 K
Vizualizari: 679
Rating:
6.4 din 10 voturi
Tags: love,  
Descriere: Trandafir 
cata_diana
Utilizator: cata_diana acum 17 ani si 11 zile

ia asculta tu corny_92 eu sunt tot catalina2007 si cine ma rog te crezi tu de ma faci pe mine proasta si sa mai stii asa ca cine spune ala este ca magarul din poveste si magarul amurit si corny_92 la inlocuit si imi pare rau dar nu desenele mele trebuiau sa ajunga la rubrica de porcarii ci ale tale fraiero si uite cine vb domnisoara perfectiune care ae singirul ei desen la aproape desene daca ala e trandafir eu sunt capra si nu sunt

Corny_92
Utilizator: Corny_92 acum 17 ani si 7 zile

draga,daca tu n-ai talent nu e vina mea!si se pare ca recunosti singura ca esti capra!deseneaza tu asta si mai vedem!

babygreen
Utilizator: babygreen acum 17 ani si 4 zile

auzi stii ceva ia nu mai te baga unde nuti fierbe oala ! da?...are dreptate cata_diana de ce te bagi 1 se baga repede domnisoara adormita(adik u)simi da mie nota "x" hai nu te mai baga k ....nu zic ce k zic o prostie si tci naibiidin gura! aaa.. si cea care nu are talent esti u ...si recunoaste !

Corny_92
Utilizator: Corny_92 acum 17 ani si 3 zile

ce sa recunosc,fraierica?ca tu nu ai deloc talent?recunosc,e adevarat!si uita-te la desenele tale si apoi comenteaza la altele!ca ale tale sunt oribile!si ti-am dat acea nota pe merit,desteptu' lui peste!

babygreen
Utilizator: babygreen acum 16 ani si 350 zile

auzi mey nesimtito nu ai dreptu sa vb asa ! tu chiar ejti proasta sau ce..? tu nu vezi fraiero... (k asa proasta n-ma mai vazut)..desenu asta...??cred k si un bou deseneaza mai mijto... si nu-ti mai da aerele astea de fitzoasa... k aja ejti... si poate k ale mele nu or fi cele mai bune! dar crede-ma k dak ar fi un top tu nu te-ai gasi niciodata printre primele 60 (stai tu linistita)! u nu veiz ce handikpate sunt desenele astea ! makr ultimele mele desene usnt mult mai mijto decat astea! decat porkriile tale!! si vezi k tiai spus singura fraierik cu mesajul ala!! ai tu grija sa mai vb aja...! plus k n-ai nici un drept mey..prefacuto!

frumusik*
Utilizator: frumusik* acum 16 ani si 314 zile

hai nu va mai certati! eu iti dau 10

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!