NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: dulshe
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:12
Titlu: ahito 
Data: acum 15 ani si 276 zile
Dimensiune: 44 K
Vizualizari: 287
Rating:
10 din 12 voturi
Tags:  
Descriere:  
*Diana*
Utilizator: *Diana* acum 15 ani si 276 zile

super!10!please vino si pe la mine....

...Joker...
Utilizator: ...Joker... acum 15 ani si 274 zile

10 pls intra in galeria mea ; desenele cu mingyle din galactik football nu leam desenat toat3

**Kisses**
Utilizator: **Kisses** acum 15 ani si 272 zile

Te rog, mai lasa-ma, crezi ca nu ne-am prins ca TU esti roxanik'? ( macar zi si tu asa ) NU vreau sa ma cert cu tine. Uite, facem o intelegere, eu imi retrag notele si Tu iti retragi notele! Da? Pana nu vad ca mi se schimba medile nu schimb nici eu nimic. Nu iti stric media la contul asta ,acum, dar daca nu vad o schimbare, o sa trec din nou pe aici cu ceva note... Nu stiu cand o sa mai intru pe desenatori.ro, dar atunci cand o sa intru sa vad schimbarea, altfel chiar o sa am grija sa nu sar peste nici un desen de la ambele conturi. A ,da, te rog, cu mine nu vorbi asa, cu expresile astea de tigani ( fa, ma, etc.) ca nu-s carpa ta, da? Hai sa ne impacam si sa ne reparam medile. Pa!

**Kisses**
Utilizator: **Kisses** acum 15 ani si 269 zile

Bine, ca te cheama Andreea, nu ma intereseaza, oricum, cine esti. Vreau, doar sa iti retragi notele, sau sa ii spui la prietena aia a ta, roxanik`, sa si le retraga ca altfel 1 la toata galeria ei! Clar? Acum ma duc si ii mai dau 1 si la pagina 3. Asta este voi nu vreti sa facem pace si sa va retrageti notele...ByeBye! PS: Daca vi le retrageti mi le schimb si eu in 10.

**Kisses**
Utilizator: **Kisses** acum 15 ani si 260 zile

Bine, mi le schimb, dar scimbati-le si tu (pe TOATE), iar la desenul cu prima doamna a noptii (neterminat), unde ai scris ,,nu merge,, , va ceva sa mearga si sa iti schimbi nota, ca altfel las si eu un desen cu 1, scuze, asta este! Te rog schimba-ti toate notele pentru ca si eu mi le schimb acum. Multumesc anticipat!

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!