NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: cute_poison
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:4
Titlu: cititi!!! 
Data: acum 15 ani si 310 zile
Dimensiune: 13 K
Vizualizari: 310
Rating:
10 din 4 voturi
Tags:  
Descriere: inainte s imi vizitati galeria si s imi spuneti:dragut treci si p l mn, cititi ce am scris mai intat 
Lorson
Utilizator: Lorson acum 15 ani si 310 zile

sa sti ca desenez de nu stiu cate ori mai bn ca tn....

spre deosebire de tn eu imi dau silinta cat de moolt pot........shi ce ai spus u este si un adevar.......... te rog nu ma mai deranja!!!!!

VraietFaux
Utilizator: VraietFaux acum 15 ani si 299 zile

eu una nici macar nam comentat un desen deal tau,nici note nu tiam dat,nam vizionat niciodata un desen deal tau si totusi....MAM ALES CU UN 7 CAN MINE DE MARE la nu desen care nu am lucrat ore...ci ZILE.habar nai tu ce inseamna sa lucrezi o noapte intreaga si apoi munca ta sa fie calcata in picioare.nam cuvinte.

sczsz raluk
Utilizator: sczsz raluk acum 15 ani si 299 zile

auzi....nu cumva u umbli pe contul meu??? k m-am uitat mai bn shi am facut legatura intre comentariul primit de blood_rose shi cel pe care probabil l-ai trimis u ei....de pe contul meu...cum iti permiti sa faci asa ceva??? ce treaba ai u cu mn??? ha??? k doar te-am ajutat sa strangi comentariile de care aveai nevoie k sa votezi shi sa comentezi...ce ai u q mn? ce am facut???dc intri pe contul meu??? k banuiesc k acel comentariu nu sa trimis singur, nu??? u vorbesti de dreptate...uitate mai intai la tn...scuza-ma da acum ai intrecut masura!!!!! shi dak nu te superi, de unde shti u parola mea??? nu am dat nimanui de pe site 1...nimanui....acum u te foloseshti de contul meu k sa dai u note mici...park ziceai k de 1 nu e nimeni!!! dar de pe contul tau nu dai k...iti permiti sa dai de pe al altora...scuza-ma da asta e nesimtire curata... shi blood_rose...crede-ma te rog, nu eu am trimis acel comentariu

VraietFaux
Utilizator: VraietFaux acum 15 ani si 299 zile

de acord cu sczsz raluk!!!!!!!!!!CINE TE CREZI???si eu am facut legatura si mam prins imediat de acest fapt.este vai de tine copile.sa stii k pot sa fiu si rea,FOARTE REA,si nu cred k vrei sa ma vezi in acea situatie,te avertizez,NU TE PUNE CU MINE!!!!!!!!!!!!

sczsz raluk
Utilizator: sczsz raluk acum 15 ani si 299 zile

asteptam explicati!!!!!!!!!!!!!!

VraietFaux
Utilizator: VraietFaux acum 15 ani si 298 zile

nu,nam ajuns sa ne certam,numai sa ne contrazicem.si nu din cauza notei,ci din cauza faptului ca abia mai inteleg ce se intampla aici,ce este cu comentariul ala dat de pe alt cont.nu deasta mam luat de tine,faza cu nota a trecut de mult.mam resemnat ca tu crezi k acel desen este de nota 7.doar k nu cred k este foarte etic sa intri pe contul altuia si sa dai comentarii pentru nu stiu ce scop.acum ai inteles?am incercat sa ma stapanesc,dar miam pierdut rabdarea cu tine.si apropo,tiam dat 10 daca macar teai fi uitat.

ioana2406
Utilizator: ioana2406 acum 15 ani si 298 zile

eh..asa e desenele nu merita intodeauna 10, dar sincer ..park tu gresesti notele..dai la desenele mai nereusite 10 si la cele mai frumose 7..si alte note mai mici..

sper sa iti retragi nota de la desenul meu cu renee:P

dak nu ti-o retragi nui nik...k nu ma supar:P

VraietFaux
Utilizator: VraietFaux acum 15 ani si 298 zile

p.s:tiam dedicat un desen,te rog sa-l vezi.am muncit la el,voiam sami cer scuze pt comentariile date,stiu k nu a fost prea frumos din partea mea sa dau asemenea comentarii.imi pare rau....

VraietFaux
Utilizator: VraietFaux acum 15 ani si 297 zile

nu,cute_poison,desenul nu a fost pt note mari,chiar daca as fi primit 10 de la toti,tot in top amatori lar fi mutat,si asha sa si intamplat,dar mam obisnuit,chestia cu top amatori ma invata de fiecare data minte k oricat de bune sunt notele care le primesc,desenul meu tot va fi uitat undeva in top amatori.imi pare bine k iti place desenul meu,atata vroiam sati zik,succes la desenul care il faci acuma!sper sa iasa grozav!

Lorson
Utilizator: Lorson acum 15 ani si 87 zile

srry... as vrea sa sterg acel comm.. eram cu 2 ani mai mica.... ai avut dreptate. in ultimii ani nu mai dau asa ceva, dar dk observi, pe site-ul asta ca sa fii votat trebuie sa desenezi superb... de aceea am aplicat shi yo ''hai shi pe la mn''... doar pt ca odata sa fiu votata mai mult... ai avut dreptatte.. srry pt ce am scris prima data....

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!