NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: gabriela rentea
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:1
88:1
99:0
1010:55
Titlu: Flori 
Data: acum 15 ani si 309 zile
Dimensiune: 194 K
Vizualizari: 770
Rating:
9.9123 din 57 voturi
Tags:  
Descriere: as vrea sa fiu acuma undeva intr-un camp plin cu flori sau undeva la mare. Pentru ca inca nu pot da replay la commenturi, va multumesc aici inca odata pentru aprecierile voastre legate de desene. Orice parere sincera ii binevenita! 
kissu883
Utilizator: kissu883 acum 15 ani si 309 zile

f frumos si romantic!! le mai lipsesc spinii trandafirilor:P!

m*m
Utilizator: m*m acum 15 ani si 309 zile

pur si simplu superb

julietta allemana
Utilizator: julietta allemana acum 15 ani si 307 zile

ceva frumos, straniu, m-a impresionat...

violici
Utilizator: violici acum 15 ani si 307 zile

scuze!ti-am dat 6 dun greseala!aper sa pot modifica nota :( desenul e splendid

tarau andreea
Utilizator: tarau andreea acum 15 ani si 307 zile

e splendid desenul

oresta*
Utilizator: oresta* acum 15 ani si 138 zile

Da ai dreptate a iesit un comentariu cam lung, credeam ca stilul asta imi apartine, pt. mine cel mai important e sa-mi studiez evolutia, cand ma gandesc ca anul trecut pe vremea asta ma uitam cu uimire cum deseneaza grei de pe site, am incercat si eu , dar degeaba nu ma asculta mousele, ... e o poveste cam lunga, ideea e ca sunt constienta ca am facut catva pasi inainte, mai am multe de invatat, si nu mie rusine sa spun asta. Cel mai mult regret ca desenele mele sunt imprastiate pe site, as vrea sa le vad pe toate adunate la un loc, tie nu ti se intampla sa te uiti la cele vechi, imi dau seama de greseli, ma gandesc ca poate daca as incerca din nou, o tema, as aborda o alta tehnica....ma rog ...imi place sa dau cu blur dar de multe ori am exagerat si nu e chiar ok (cand desenez vad ceva si cand il salvez apare altceva, asa s-a intamplat si la ultimul desen cu brandusele, nu-mi place de loc cum a iesit), imi tot propun sa nu-l folosesc, dar tentatia e mare. Gata ca iar ma intind cu vorba, asta e un mare pacat al meu pe care de cand am revenit incerc sa-l tin in frau. Imi place foarte mult desenul tau, ma poarta cu gandul la primavara pe care o astept cu nerabdare. Succes in continuare, azi e ulima mea zi aici, o sa plec deocamdata si sincera sa fiu nu stiu daca o sa mai revin. Iti doresc inca o dat Sarbatori fericite si mult succes la desenat in anul care vine!

justme78
Utilizator: justme78 acum 15 ani si 134 zile

superbe flori, minunate culori.

eu am cam lipsit de pe site vreo jumatate de an si acum, cand am revenit te-am remarcat, nu stiu daca erai inainte pe aici, oricum, te felicit pentru tot ce ai facut. esti printre cei mai buni de pe aici. spor la treba in continuare si multa inspiratie, desi vad ca nu duci lipsa!

domica 2008
Utilizator: domica 2008 acum 15 ani si 102 zile

10

AiEnma
Utilizator: AiEnma acum 14 ani si 192 zile

Cat de vechi si totusi asa Nobil......desenul tau ma ..... impresioneaza?.....nu.ma inmoaie sufleteste!e unul dei primele tale desene dar valoreaza asa muuult......cat de vechi si totusi asa nobil....

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!