NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: lea
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:1
77:0
88:0
99:0
1010:36
Titlu: Alain Delon 
Data: acum 3 ani si 287 zile
Dimensiune: 943 K
Timp desenare: 16minute 9secunde
Vizualizari: 862
Rating:
9.8919 din 37 voturi
Tags: -----------,  
Descriere: ------------- 
lea
Utilizator: lea acum 3 ani si 287 zile

Programul functioneaza ciudat, nu se vede imaginea finala in forma de miniatura a deseneului. In fine, probabil ca e cazul sa inchei si aici- o fi o atentionare ca am cam exagerat cu desenatul ...haha

lea
Utilizator: lea acum 3 ani si 287 zile

p.s. Acum se vede!

narutogirls
Utilizator: narutogirls acum 3 ani si 243 zile

Am crezut ca numai eu sunt așa vulcanică când e vorba de nedreptate.... și de aceea te susțin in cauza ta.

De multe ori am avut senzația ca mi-am atras “dușmani “ susținând : Cui nu ii place sa nu noteze, singura nota corecta este 10(zece) pentru ca nu stiu câți de aici au studii de critica artistica.

Dar merg și pe variata ca poate a dat nota din gresala, deși nu pare, ( pare ca te urmărește și sa te demotiveze)

Dar iei in numele lui @lea îl rog pe :@ poOpIx<3 sa își arate partea civilizata și sa schimbe nota.

Nu as vrea sa cred ca invidia sau alte sentimente mai urate îți ghidează discernământul.

lea
Utilizator: lea acum 3 ani si 242 zile

Hahaha ...Draga mea, nu fi ingrijorata, a fost doar o incercare de a corecta o atitudine! Pentru ca imi este clar ca e vorba de o problema care necesita corectie! Cred ca nu a primit-o la momentul oportun, i s-a urcat la cap si o tine tot asa. Si nu mai merge, la varsta ei, cu dulcegarii si pacaleli. Orice actiune gresita(voluntar) are parte de reactiune! Asta am vrut sa ii arat si asta le voi arata si altora care se poarta vulgar si prostesc pe acest site, atunci cand au chef sa isi bata joc de munca mea-incerc sa fac bine ce fac, din respect pentru mine, in primul rand si apoi si pentru voi, ceilalti! Daca nu fac bine-explicati-mi, justificati, scrieti, dar nu accept comportamente josnice! Este locul unde am inceput, unde am progresat si ma leaga amintiri frumoase iar daca cei mai multi din generatia aceea nu mai sunt aici, nu inseamna ca site-ul sa devina un loc de dispute neprincipiale.E pacat de cei care chiar au depus eforturi pentru a-l face cat de cat cunoscut-in sensul bun! Nu prea sunt multe lucruri bune cu care sa se mai laude Romania, din pacate iar eu cred ca tocmai aici, unde sunt multi copii, e cazul sa intervina cineva cu atentionari! Iar nota data de ''cum o/il cheama''-va ramane asa, sper sa nu aiba curajul/tupeul sa o schimbe, dar sa aiba bunul-simt de a da explicatii, asa cum scrie in regulament!

~RoseNoire~
Utilizator: ~RoseNoire~ acum 3 ani si 65 zile

În urmă cu 10 ani cred că acest tip de desen ar fi avut pe puțin 100 de note. Mă bucur să găsesc în top desene ceva ce chiar își merită locul!

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!