NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: emma_claire
Note primite:
11:7
22:0
33:0
44:0
55:1
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:12
Titlu: fata 
Data: acum 16 ani si 21 zile
Dimensiune: 21 K
Vizualizari: 582
Rating:
6.6 din 20 voturi
Tags:  
Descriere: portret 
¢¾Serenuka¢¾
Utilizator: ¢¾Serenuka¢¾ acum 16 ani si 21 zile

de ce mi-ai dat 1? ce ti-am facut de imi dai 1 sper ca nu ai facuto din gelozie da ma rog eu nu stiu ce ti sa intamplat de dai1 mie da mrg numi pasa iate draq daca imi dai 1 meriti vorbele asteaX(

Anime_me*
Utilizator: Anime_me* acum 16 ani si 21 zile

Ce-ai cu mine??

Irina Anko
Utilizator: Irina Anko acum 16 ani si 20 zile

Tu mi-ai dat cumva 1?UITE-L INAPOI!

_a_n_
Utilizator: _a_n_ acum 16 ani si 20 zile

dc esti geloasa.........dc miai dat 1 ca u desenezi fff urat si dai note de 1......ce ti-am facut.....putea sa iti dau si eu 1 la acest desen dar nu stunt asa de nesimtita ca u........noi ne chinuim sa desenam cat de cat frumos si iti bati joc de munca tuturor.....eu vream sa fim prietene....dar nu pot sa fiu prietena cu o persoana care nu respecta''dak vrei sa fi respectata,respecta''...

diana_focsaneanu
Utilizator: diana_focsaneanu acum 16 ani si 20 zile

eh.nu am prea vazut fetze mov si ar trebui sa te schimbi.imi pare nespus de rau ca trebuie sa itzi zik asta dar desenezi cel mai urat.si nu e bine sa itzi bati joc de munca altora.ni ne chinuim asa cum ar trebui sa o faci si tu.

VraietFaux
Utilizator: VraietFaux acum 16 ani si 20 zile

de ce mi-ai dat 1?????????sa stii ca eu am muncit ore intregi pt acel desen,nu doar 5 minute pentru o fatza mov care arata ca naiba!!!!!!!!!!ai noroc ca eu nu mai cobor la nivelul tau si nu o sa-ti dau 1,dar sa vedem ce o sa-ti faca ceilalti utilizatori ce sigur au muncit si mai mult pt desenele lor!!!

anna_angel
Utilizator: anna_angel acum 16 ani si 20 zile

ce ti-a venit asa deodata sa-mi dai 1? eu nu ti-am dat nici o nota proasta.tu cum te-ai simti daca te-ai chinui la un desen mult timp iar apoi vine cineva si iti da note proaste?

andreealaghiu
Utilizator: andreealaghiu acum 16 ani si 20 zile

mie de ce mi-ai dat 1!!!!!!!!!!!!!!???????nici nu stii cum e sa te chinui pentru un desen shi sa incerci sa-ti iasa bine!!!!!shi in legatura cu desenul tau:nu o sa comentez dar cred k dak nu ai talent nu trebuie sa le strici shi altora satisfactia!!!Nu o sa-ti dau 1 doar o avertizare!

dyly_10_back
Utilizator: dyly_10_back acum 16 ani si 20 zile

fmm dc mi-ai dat 1 la toate desenele??

crissuu
Utilizator: crissuu acum 16 ani si 20 zile

dc mi-ai dat nota 1? eu ti-am vorbit frumos...ti-am dat comm si sugestii..acum...din cate vad tu dai 1 tuturor..numai ca nu inteleg de ce....oricum...incearca sa te autoevaluezi inainte sa dai note mici altora...asta e parerea mea....ai desene dragutze..

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!