NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Copanel-cp
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:18
Titlu: Nightmare... (nu-i ponei, e forma sa de cal, si scuzati-ma daca seamana cu Sombra) 
Data: acum 9 ani si 26 zile
Dimensiune: 343 K
Timp desenare: 10minute 2secunde
Vizualizari: 885
Rating:
10 din 18 voturi
Tags: nightmare, cabaline, horse, evil, malefic, cal, cabalina, grey, black, white, red, rosu, gri, alb, negru, dark, intunecat, roca, stone, flow, save us from hell, salvati-ne din iad,  
Descriere: A small shadow is walking in a very lonely, dry desert. It looks like a dark piece of a silk material, but in fact it's like a devil's creation that is searching for people to spread evil and destroing lives. It was named "Nightmare" and it's 
1 2
Nostalgic
Utilizator: Nostalgic acum 9 ani si 26 zile

Exact la Sombra ma gandeam :))... creepy ^^

Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 9 ani si 26 zile

...not a male, nor female... Please, God, please protect us from it, save us and banish it to its own place... (continuare de la descriere)

V-ati imaginat vreodata cum a fost inainte de a se fi nascut Iisus? Pe atuncea oamenii n-au avut sansa de a merge in Rai dupa moarte, mai ales datorita pacatului stamosesc... Acum putem alege dintre doua cai, una a binelui si alta a raului... Universul acesta are printre elemente si binele cu raul... Desi aceste doua lucruri sunt opuse reciproc, precum lumina cu intunericul, nu s-ar fi putut imagina importanta, valoare si farmecul lor fara bine sau fara rau...

Da, Nightmare ar fi o fiinta a raului a carei situatie mi-as fi imaginat-o ca fiind nu una buna fiinda fiintele ale binelui incearca sa o rapuna... O sa zic mai multe detalii mai tarziu...

Archie
Utilizator: Archie acum 9 ani si 26 zile

hmmm.... ai potential de scriitoare. Ai wattpad? :)

Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 9 ani si 26 zile

Amm, da (pe telefon)... De ce? (oare pentru ca ai si tu?)

ZEK3
Utilizator: ZEK3 acum 9 ani si 26 zile

foarte finut si in acelasi timp ceva nou din partea ta :))

Archie
Utilizator: Archie acum 9 ani si 26 zile

Vroiam sa intreb daca ai cont! Da , am si eu.

daca ai putea sa-mi dai link-ul , te rog! :)

NaggAtto0
Utilizator: NaggAtto0 acum 9 ani si 26 zile

"urat" =)) ( sper ca intelegi ce vreau sa spun ..nu ? )

Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 9 ani si 25 zile

Da, intre ghilimele, adica frumos. Merci.

Ami.
Utilizator: Ami. acum 9 ani si 25 zile

Sunt singura care nu crede in rai si iad? >_>

Archie
Utilizator: Archie acum 9 ani si 25 zile

Pai daca nu crezi in iad si in rai ....atunci in ce crezi? In reincarnare? a.a

Si s-ar putea sa fii si singura desenatoare care comenteaza fara sa voteze...Fara suparare, dar eu consider majoritatea acestor comentarii...ca o bataie de joc la adresa incepatorilor.

Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 9 ani si 25 zile

Da, pare cam ciudata reincarnarea. Adica un suflet sa sufere in mai multe vieți neincetat, indiferent de corpul capatat... Parca ar fi suferinta fara sfarsit, asta daca nu se sterg aceste suferinte... Nu stiu... Oricum, fiecare are libertatea sa si, intr-un fel, fiecare poate sa facă orice cu ea (ar fi fost mai bine daca s-ar fi folosit in scopuri bune, dar totusi nu este posibil, cum ar fi lipsa binelui sau a raului...). Ami, oricum nu esti singura din lume care crede acest lucru, asa ai decis tu si altii sa crezi in altceva, nu pot sa critic pe cineva pentru ca a ales acest lucru (așa cum nu pot sa critic pe altii din alte religii sau secte religioase fiindcă, oricum, sunt tot oameni, pot doar sa cunosc diferente si asemanari dintre religii, dar n-am cum sa spun care este mai buna... Ar fi nedrept sa spun asta, desi pot exista si lucruri mai putin placute din acestea).

Mda, cred si eu ca incepatorii, saracii, au nevoie de altfel de comentarii, din acestea care ii indeamna sa continue la desen, care ii pot ajuta la folosirea unor tehnici diferite pentru arta si pentru a căpăta experienta si sa ajungă sa aiba un stil propriu. Arta este o manifestare a unor sentimente precum admiratia fata de natura, un anumit tip de persoane sau un fel de atac fata de persoane mai putin bune (din acelea care abia se pot simti, ma refer) sau fericirea noastra, tristețea, suferinta, alinarea... Si lista mai poate continua...

Archie
Utilizator: Archie acum 9 ani si 25 zile

Frumoasa afirmare, Copanel-cp. Iti doresc tot ce-i mai bun pe lume.

Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 9 ani si 25 zile

Multumesc mult, Nautilus! Pai am vrut sa fiu sincera, asa cum m-am obisnuit in aceasta viata.

Archie
Utilizator: Archie acum 9 ani si 25 zile

Sinceritatea e esentiala, atata timp cat nu raneste...



Ai incercat pana acum sa scrii o carte? Sau pur si simplu sa te gandesti la acest lucru...

Eu deobicei incerc sa combin scrisul cu desenul si imaginatia... Faptul ca poti explica personalitatea unui personaj mult mai bine printr-o poveste, partial....iar acum te sfatuiesc in legatura cu Nightmare.

Ami.
Utilizator: Ami. acum 9 ani si 25 zile

Sunt atee.

Si ce conteaza atat de mult voturile? Desenati pentru voturi? Ia-l. nu ma deranjeaza.

Si da, multe sunt ironice, in special in privinta ta Bleeh, nu imi esti simpatica, deloc, mi se pare ca esti doar o fata care moare dupa atentie.

P.S.: reincarnarea nu merge pe ideea de suferinta... reincarnarea merge pe ideea ca pana nu esti fericit nu vei ajunge in rai. La reincarnare exista rai.

Archie
Utilizator: Archie acum 9 ani si 25 zile

Okay, am inteles. Nu ma deranjeaza daca nu-ti sunt "simpatica". Am alte intentii. Si nu, nu sa obtin atentie...daca asta crezi tu.

Esti foarte talentata si respect acest lucru dar... huhh cateodata am impresia ca te comporti de parca te-ai nascut profesionista, de parca nu ai muncit deloc sa ajungi la acest stadiu.

Imi pare rau daca ma crezi cum ma crezi... nu te cunosc deloc. N-am drepturi sa te jignesc....

P.S: mai bine ironie decat sarcasm. Mai bine sa ma urasti tu decat restul desenatorilor.

Rachell
Utilizator: Rachell acum 9 ani si 25 zile

...nu stiu daca are vreun sens interventia mea in discutie...spun asta fiindca atitudinea mea este o adunare ''perfecta'' de, defecte...dintre care fac parte atat ironia excesiva cat si ,,moartea' dupa atentie"...cu siguranta sunt o antipatica, dar :

... majoritatea oamenilor cred in ceva, fie ca este vorba de o zeitate,o fiinta magica, o planta...un simplu om...fiecare are ''piticul'' lui...chiar daca este un ''pitic'' spiritual sau material... oamenii au nevoie de un tel, un gram de speranta, un scop...si credinta in ceva anume, motiveaza!...Cearta pe o astfel de tema nu isi are rostul, avem dreptul sa credem sau nu, in ce vrem noi...pana la urma suntem tot oameni si nu l-a vazut nimeni nici pe Dumnezeu nici pe Alah(sau mai stiu eu cine)...si nici nu a confirmat nimeni existenta unei alte lumi...unui Iad sau Rai...pana se va pune pe ''tava'' ceva concret...tot ce avem suntem noi si persoanele din jur...asta ce inseamna?...ca ne dam in cap si ne omoram intre noi pentru ceva nesigur?...nu cred ca este cazul.

p.s...am comentat fara sa notez,pentru mine conteaza mai mult o parere decat o nota ''aruncata in zbor''.

ZEK3
Utilizator: ZEK3 acum 9 ani si 25 zile

cum a spus si Rachell,nimic nu este testat sau cineva sa se fi intors de undeva anume

si totusi...pe cine mai intereseaza religia?generatia 2000 nu pare a manifesta nici macar un strop de interes fata de religie...

+ca stiinta si tehnologia cam pune la colt religia(oricare religie,nu doar una anume)

Ami.
Utilizator: Ami. acum 9 ani si 24 zile

Nu stiu cum poti sa spui ca nu vrei atentie... Chiar tu te declarai regina chatului.. pe un site de desen. In fine! Mai bine termin, nu de alta, dar tot nu o sa vezi ce vad eu.

Phachicepalosaurusrex
Utilizator: Phachicepalosaurusrex acum 9 ani si 24 zile

Nu-s atee , nu cred nici in nimic.Consider ca daca e ceva acolo sus sa stea sus si sa faca ce a facut pana acum oricum nu afecteaza cu nimic pe nimeni daca cred sau nu in acea fiinta eretica.Totusi acest site nu este facut pentru filozofie si ar trebuii sa ne oprim din aceasta cearta constanta care o dezvolta aceste comentarii .Lasati filozofia oamneilor care o studiaza inca din pantece ,o stiinta logica nu poate fi descusuta peste noapte ,sunteti copii si o sa va pierdeti in amanunte .Doresc sa precizez ca imi plac ideile tuturor.Continuati sa credeti in ceea ce doriti si sa cercetati.In alta ordice de idei , desenul este bine lucrat :D si cuvintele alea zic o poveste despre acel cal .

1 2
Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!