NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Madalinavaly18
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:13
Titlu: blue eyes 
Data: acum 9 ani si 266 zile
Dimensiune: 289 K
Timp desenare: 2secunde
Vizualizari: 644
Rating:
10 din 13 voturi
Tags: ......,  
Descriere: sper sa ajung macar in top amatori :-D 
BlueWolfXD
Utilizator: BlueWolfXD acum 9 ani si 266 zile

e un desen bun :)

Madalinavaly18
Utilizator: Madalinavaly18 acum 9 ani si 266 zile

multumesc!

Rachell
Utilizator: Rachell acum 9 ani si 266 zile

vreau sa stiu si eu de ce mi-ai notat desenul asta http://www.desenatori.ro/desen-2001807.htm cu nota 1!...exista o explicatie?...invidie probabil,sau greseala?...suspect totusi cum de ai gresit doar la mine!!...in plus, observ ca, galeria mea, este sursa de inspiratie pentru tine!...nu intelege gresit, nu ma deranjeaza nota in sine, ma deranjeaza gestul tau, copilaresc!...ai scris la profil ca, ai 18 ani...unde sunt?...ca nu se vad,i-ai pierdut pe ''drum''?

p.s...pana si desenul asta este inspirat din galeria mea...asta-i modelul nu?.. --> http://www.desenatori.ro/desen-2001262.htm

Madalinavaly18
Utilizator: Madalinavaly18 acum 9 ani si 266 zile

am dat din gresala nota 1 dupa cum ai vazur am dat la mai multe desene deale tale 10 si am lasat si comentarii.....da recunosc am copiat un desen dupa tine dar asta inseamna ca iti admir pasiunea si desenele ca te admir pe tine.....aici tu esti cea copilaroasa in loc sa te mandresti ca cineva iti apreciaza arta si ca te admira tu stii doar sa ii faci rau si sa vorbesti rautacios!

si in plus nu vad nici o asemanare intre desenul tau si desenul meu....eu am vazut o poza pe internet cu o fata gri cu ochii albastrii si de acolo m-am inspirat ca sa stii si tu

http://wallpaper-share.com/common-detail s-found-in-wallpaper-hd-emo/emo-girl-blue-eyes-wal lpaper/

Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 9 ani si 265 zile

Ei, frumos desen!

Eh, cred ca uneori mai exagereaza Rachell cu anumite critici, dar eu n-am avut probleme. De fapt, stiu ca n-am avut probleme cu ceilalti utilizatori de aici. Mai erau si cativa care mi-au dat de invidie note mici (dar putini), insa nu m-a afectat.

In legatura cu parul... Ei, nici eu nu sunt experta in a face astfel parul. Nu toata lumea are atuu in a desena par digital.

Madalinavaly18
Utilizator: Madalinavaly18 acum 9 ani si 265 zile

https://www.facebook.com/Wild.Chil.Zuza asta e facebook-ul meu dami cerere

Rachell
Utilizator: Rachell acum 9 ani si 265 zile

,,ahuta-ma cu un vot vreau sa ajung si eu macar in top amatori http://www.desenatori.ro/desen-2002842.htm . Multumesc anticipat! ''

Madalina...notele nu se obtin prin cersit...ci prin munca, pasiune si evident, rezultat!...data viitoare, cand 'imprastii', un comentariu peste tot...verifica...sa fie cel putin, corect!

...n-am facut rau nimanui, doar mi-am expus parerea!...ai grija cum te exprimi,cum scrii si cum percepi anumite lucruri!

...daca ma admiri, ma respecti, daca ma respecti ar trebuii sa ai cel putin bunul simt de a mentiona faptul ca te-ai inspirat...fara sa imi mentionezi, neaparat numele, n-am nevoie de reclama!...n-ai facut nimic din toate astea...tocmai de aceea vad desenele tale...precum niste copii ieftine!...nu pot sa ma mandresc, cu treaba asta!

Copanel...eu in locul tau m-as abtine, tinand cont ca...si tu ''gresesti'' cam des cu note de 1!

...nu mai zic nimic...nu are sens sa intru in conflict cu, doua fetite...maturizati-va! :)

Madalinavaly18
Utilizator: Madalinavaly18 acum 9 ani si 265 zile

esti o nesuferita si o nesimtita....nu am cum sa iti dau bloc sa nu iti mai vad comentariile de scarba?.....te crezi marea artista bravo tie ca desenezi frumos dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii critici pe cei care nu sunt la fel de talentati ca tine.....esti o inganfata si o rautacioasa plina de sine.

si daca vreau ma inspir din toata galeria ta!

Thais
Utilizator: Thais acum 9 ani si 263 zile

Se dovedeste ca nu intotdeauna, personalitatea persoanei din spatele desenului, e la fel de frumoasa precum desenul insusi (ma refer la Rachell aici, daca cineva mai are dubii)

Madalinavaly18
Utilizator: Madalinavaly18 acum 9 ani si 262 zile

iti multumesc ca ma sustii si ca si tu crezi ca Rachell este rautacioasa

Thais
Utilizator: Thais acum 9 ani si 262 zile

Da, am remarcat asta acum ceva timp.

Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 9 ani si 257 zile

Partea aceea cu copiatul, pai, nu stiu... In orice caz, una este sa faci o reproducere si alta este sa dai "copy paste" si gata desenul. La reproduceri iti ia si timp, ai nevoie si de talent, la copiat pur si simplu furi.

Desenezi foarte frumos! Insa, ca sa nu ai probleme, daca poti, intreaba pe artistul al carui desen ai vrea sa il reproduci si, daca accepta, poti desena in voie. Este doar un sfat.

kill me i suk ;-;
Utilizator: kill me i suk ;-; acum 9 ani si 247 zile

And again, o confuzie radicala intre 'a fi direct' si

a fi rau'... :) sunt unele persoane care spun ce gandesc, ganditi-va ca nici pe cele care isi tin pentru sine propriile ganduri nu le puteti opri sa creada ceva neplacut despre voi, daca ele asta vor :))

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!