NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: lea
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:74
Titlu: Una bucata ie... 
Data: acum 9 ani si 263 zile
Dimensiune: 761 K
Timp desenare: 15minute 51secunde
Vizualizari: 1530
Rating:
10 din 74 voturi
Tags: ...,  
Descriere: ... 
Anna.Dynamitte
Utilizator: Anna.Dynamitte acum 9 ani si 263 zile

Frumoasă ia, sexi fata. :X

Rachell
Utilizator: Rachell acum 9 ani si 263 zile

...''ie''?...imi place expresia ei...si camasa! :))

..hmm oare cine-i? :P

~RoseNoire~
Utilizator: ~RoseNoire~ acum 9 ani si 262 zile

wow O_O superb ca de obicei.

..LINA..
Utilizator: ..LINA.. acum 9 ani si 256 zile

Superba!

Dya Dienutza
Utilizator: Dya Dienutza acum 9 ani si 251 zile

Foarte frumos !

IrinaNicoleta12
Utilizator: IrinaNicoleta12 acum 9 ani si 250 zile

Superb!

lea
Utilizator: lea acum 9 ani si 188 zile

ptr. Rachell : ÍE, ii, s.f. 1. Bluză femeiască caracteristică portului naţional românesc, confecţionată din pânză albă de bumbac, de in sau de borangic şi împodobită la gât, la piept şi la mâneci cu cusături alese, de obicei în motive geometrice, cu fluturi, cu mărgele etc. 2. Parte a corpului la unele animale, reprezentată printr-o îndoitură a pielii. – Lat. [vestis] linea.



Dicţionarul explicativ al limbii române, Academia Română, Institutul de Lingvistică „Iorgu Iordan”, Editura Univers Enciclopedic, 1998



Abia azi am remarcat ghilimelele si m-am hotarat sa lamuresc de ce am scri ie ,nu iie-presupun ca la asta te refereai tu , Rachell, sau nu ?

Imi pare rau ca nu se intelege textul din DEX-e vorba de cuvantul ''ie'',nu semnificatia lui ma interesa,cred ca o stim cu totii ,ci faptul ca se scrie cu un "i".

Imi pare rau ca nu se intelege textul din DEX-e vorba de cuvantul ''ie'',nu semnificatia lui ma interesa,cred ca o stim cu totii ,ci faptul ca se scrie si cu un "i" .

''scriS ''---of of si iar of !

Rachell
Utilizator: Rachell acum 9 ani si 188 zile

Oh...merci pentru explicatie!...nu stiu nimic despre portul national romanesc...si nici limba romana nu o stapanesc prea bine,ce-i drept!...pe zi ce trece, parca o uit tot mai mult, este dificila si recunosc, am un vocabular destul de limitat!

...am pus ''ie'' in ghilimele crezand ca voiai sa scrii ,,e'' in sensul de ,,este'', dar, greseala mea!

...oricum, 'una peste alta', tot engleza ramane preferata mea :)

p.s merci inca o data...mereu sunt bine venite informatiile!

lea
Utilizator: lea acum 9 ani si 188 zile

Rachell,incerci sa fi ironica si nu are rost,eu am vrut doar sa iti explic ,crezand ca tu consideri ca am scris gresit cuvantul.Esti uneori in defensiva si nu inteleg de de.Important este sa ne explicam lucrurile,nu sa ne ironizam.Probabil ca a fost vorba doar de o neintelegere si nu merita sa ne agitam.Eu iti admir sincer desenele,sunt dovada unei persoane talentate .Si sociable,zic eu.Si mai ales cunosti limba romana si vocabularul tau doar limitat nu e,poate uneori esti mai acida,mai agresiva in exprimare ,rareori neutra-ceea ce e spre lauda ta,zic eu-dar nu fi ironica unde nu e cazul.Imi amintesc acum o replica din La Medeleni -de I. Teodoreanu :''Fii misto,Deleanu !'' :P (am citit,mai bine zis am sorbit cele 4 volume in adolescenta,ce-i drept,dar le-as reciti pentru farmecul dialogurilor,al umorului -merita citite !)

Rachell
Utilizator: Rachell acum 9 ani si 188 zile

N-am fost si nici macar nu am incercat sa fiu ironica, am vorbit serios.In general am o atitudine ciudatica si probabil din cauza asta s-a interpretat gresit...dar, cum ai spus si tu, nu este cazul!

Sa ai o zi faina!

(fara nici o ironie)

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!