NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: BlueWolfXD
Note primite:
11:2
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:1
1010:14
Titlu: Flash Sentry 
Data: acum 9 ani si 274 zile
Dimensiune: 34 K
Timp desenare: 15minute 44secunde
Vizualizari: 639
Rating:
8.8824 din 17 voturi
Tags: f.s,  
Descriere: toti il urasc ;-; 
Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 9 ani si 272 zile

A, stai un pic. Cand am citit prima oara descrierea am inteles "tot il urasc", nu "toti il urasc". :) Ei, bine, n-am Minimax pe Romtelecom. Dar oricum se poate sa ma uit pe Internet la MLP. :)

Nu prea stiu mai nimic de el. La prima vedere pare frumos si dragut. :)

BlueWolfXD
Utilizator: BlueWolfXD acum 9 ani si 272 zile

toti il urasc pentru ca twilight s-a cam indragostit de el in equestria girls si acolo el parea mai interesat,dar in varianta ponei nu prea ii pasa de twilight,de aceea fanii il urasc,si un motiv in plus: le reamintesc de un film :))

http://mlp.wikia.com/wiki/Flash_Sentry :)

Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 9 ani si 271 zile

A....Nu vor sa bage si pe el in niste relatii de prietenie cu Twilight in urmatoarele episoade? Sa nu mai fie dezamagiti fanii...Si sa nu mai fie atatia suparati.

BlueWolfXD
Utilizator: BlueWolfXD acum 9 ani si 271 zile

Nu,nu e asta. In varianta poneilor umani (Equestria Girl) Flash Sentry e si el acolo,s-a intalnit cu Twilight si parca era mai interesat de ea,dar in varianta ponei unde toti din Equestria Girl sunt ponei,el e pazitorul castelului si a luat gradul lui Shining Armor,cand s-a intalnit din nou cu Twilight,parea o alta persoana,pentru el nu era nimic altceva decat o prietena :) Si din niste motive cuplul asta aminteste fanilor de un film (pe care multi fani il urasc :)) ) de aceea,unii fani prefera TwilightxComet, dar eu zic ca nu au sanse sa formeze un cuplu,pentru ca doar au stat aproape o.o FlashLight Rulz.

Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 9 ani si 271 zile

Aaa... Credeam la inceput de varianta aceea doar cu ponei Flash nu prea are relatii (oare e un episod cu personajele Equestra Girls devenind ponei?).

Dar partea aceea cu filmul.... Fanilor le aduce aminte de Twilight Saga? (eh, am auzit de aceste serii si m-am uitat un pic la un film, dar am auzit ca unii displac filmele acestea.)

BlueWolfXD
Utilizator: BlueWolfXD acum 9 ani si 271 zile

Nu cred ca e un episod de genul,sau poate l-am ratat eu o.o .. Flash ajuta pe toata lumea si e prietenos dar toti il urasc (am zis mai sus de ce) . Cat despre film,da. Multi,printre care si eu,urasc filmul ala :)) dar nu e vina personajelor,e doar o coincidenta (sau poate Hasbro - fan Twilight ceea ce ar fi ciudat) da mai bine nu judecam niste pixeli,asa-i?

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!