NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: pisikutsa_ta
Note primite:
11:5
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:1
Titlu: de ce nu ma votati? sunt foarte bune desnele mele 
Data: acum 10 ani si 156 zile
Dimensiune: 9 K
Vizualizari: 306
Rating:
2.5 din 6 voturi
Tags:  
Descriere: vreau in top ratatilor 
de ce nu ma votati? sunt foarte bune desnele mele
Dya Dienutza
Utilizator: Dya Dienutza acum 10 ani si 156 zile

cred ca vrea niste note de 1 ce 4 ? Cu ce drept ne faci prosti ? Mai intai incearca sa desenezi mai bine decat toti si dupa .... dar nici atunci nu ai dreptul sa ne faci prosti asa ca iti vine tie in minte :( si ca sa sti ca :

CEL CARE NE FACE PROSTI INSEAMNA CA ESTE MAI PROST DECAT NOI

sa nu uiti asta!

X:Jassmyn:X
Utilizator: X:Jassmyn:X acum 10 ani si 156 zile

Scumpa si draga vaca cu papuci :). te felicit. esti cea mai inteligenta de pe site, cea mai talentata, iarta-ne ca nu ti-am vazut talentul si munca supra-omeneasca pe care o depui in desenele tale de 30 de minute :( si sunt sigura ca trebuie sa ai o inteligenta ne mai pomenita sa faci pe alcineva prost. De ce nu esti tu fetita desteapta si iti vezi de desenele tale? daca te faci indragita vin si notele :|... hai sa vorbesc si eu putin singura... stii ce cred eu, ca tu vrei comenturi mai multe .. dar ma rog :-j

.Shady.
Utilizator: .Shady. acum 10 ani si 156 zile

Domnisorica isteata, pe cine faci tu zdrente, ratati si prosti/proaste? Cumva tu, care ai 2-3 zile desenezi mai bn decat altii care au 1 an, 2 sau mai multi? Eu de obicei nu acord note mici, decat daca desenul ma/ne(pe noi, desenatorii) jigneste, iar ce ai scris tu aici si pe la prezentarea ta, ma cam deranjeaza. Asa ca, inainte sa comentezi ca vrei in top, mai bine te-ai uita pe acolo, ai desena, te-ai perfectiona, nu te-ai mai da mare, si apoi, DACA faci un desen de foarte bun, poate va fi in top. Pentru ca, draguta, aici nu se ajunge in top, prin insulte, sau mai stiu eu ce, ci prin MUNCA! Da, poate ca primul tau desen este destul de reusit, avand in vedere ca este primul, dar nu te astepta sa ajungi cu el in top. A da, si inainte sa mai faci pe cineva prost, ratat sau zdreanta, mai bine te-ai uita putin pe la utilizatori, la galeriile lor. Asa, acum, mai bine TACI din gura, si incerci sa desenezi, cat de frumos posibil.

Mada Madalliina
Utilizator: Mada Madalliina acum 10 ani si 156 zile

ai un scris frumos nu`l irosi pe prostii :)

ArcticPie
Utilizator: ArcticPie acum 10 ani si 152 zile

Fa copchilita de 7-8 ani. Se vede cat de proasta te-a facut pe tine ma-ta. Tu ai curajul sa ne faci pe noi prosti? Tu ai niste desene retardate, care nu merita noci macar 1 . Ar fi bine sa o stergi de pe site, ca nu avem nevoie de fetite mici care, totusi, au un limbaj destul de "colorat" mai bine o "tai" tu de aici. Sau poti macar sa-ti cer scuze fata de TOTI. A, da, si nu noi suntem ratatii ci aia care iti apare in oglinda cand te uiti.

Thais
Utilizator: Thais acum 10 ani si 149 zile

Eu nu vad nici un desen.



Ma rog, nici unul nu dati aici dovada de inteligenta. Aveti niste insulte de mi se si opreste ceasul, si va mai si considerati mari intelectuali ai generatiei.

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!