NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Alin Mateas
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:1
Titlu: De ce? 
Data: acum 10 ani si 364 zile
Dimensiune: 8 K
Timp desenare: 39secunde
Vizualizari: 421
Rating:
10 din 1 voturi
Tags: ...,  
Descriere: Voua nu vi se pare ca acest site s'a dus, sincer mie mi se pare ca sunt singur pe site uneori!aDICA, DACA INAINTE POstam un desen si la 2-3 secunde dupa mine mai erau postate 5.Acum se deseneaza o data pe o ora sau chiar dowa...ce se va ajunge cu acest s 
The cherry blossoms
Utilizator: The cherry blossoms acum 10 ani si 364 zile

De ce? ...Au inceput oamenii sa stea mai mult la desene. Desenele nu se fac pe banda rulanta.

x0bito
Utilizator: x0bito acum 10 ani si 364 zile

si mie mi se pare lafel,s-a prapadit site-ul, am mai avut acum vreo 3 ani un cont si era altfel aici,dar acum,cu totii vot,comm.. fac site-ul de ras iar sunt si alti mistocari care dau degeaba note asa aiurea,adica sunt altii care mazgalesc putin si primesc imediat 10,iar altii care muncesc saracii ore in sir si primesc 9,8,7 sau chiar 1! eu nu mai recunosc site-ul asta, idioti care deseneaza la abureala,la misto,se lauda ca-s prosti,injura pe altii si multe chestii de astea pe care doar un copil de 10 ani le-ar face.. adminii nu prea ii mai vad pe astia care injura si tot felu de panarami,sunt in vacanta,probabil. site-ul s-a prapadit,s-a dus pe apa sambetei... si-am vazut alte site-uri de desenat active,de-mi cadea fata de ciuda :( cine-i cu mine sa dea 10 acestui desen,si nu pentru ca e o opera de arta,ci pentru ca are dreptate!

The cherry blossoms: ai dreptate,dar unii nu o fac chiar din placere -.- sunt si alti pampalai care o fac doar pentru voturi

.magnolia.
Utilizator: .magnolia. acum 10 ani si 364 zile

de acord cu cherry blossom :| un desen nu se face ala-bala...

kill me i suk ;-;
Utilizator: kill me i suk ;-; acum 10 ani si 364 zile

@ Cherry si Florr, si asta e, dar inainte, erau mai multi utilizatori talentati activi pe site (te poti uita in TD ce desene intra si sa spui dupa ca `se sta mult la un desen`, no offense, nu toate sunt asa). MAI, sunt si eu de vreo 2 ani si 3 sferturi pe site, si STIU cum era inainte, in TA intra un desen si in 10 minute, in TD nu intra orice, gen porcarii de`ale mele. Uita`te la galeriile userilor populari, inainte aveau cate 150 de voturi si si de la altii care stau mult la un desen. In urma cu un an, Shagoon a adunat 200+ de voturi la desenul lui, acum de`abia de aduna cimmaron 60 de voturi.

Poate ca voi stati mult la un desen, si eu stau, dar mna, vad ca pana la urma nu suntem de vina decat noi. Coruptia, huaaaa :))

Sper sa nu o luati in nume de rau, dar uite, pleaca 1 de pe site, pleaca 2, ii vede al 3`lea pe aia 2 ca au plecat si pleaca si el etc. Si userii care deseneaza din placere si stau activi, da, au ramas, dar uite cati buti au plecat cand au vazut ca nu mai aduna suficiente voturi la desene :-j asta e.

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!