NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Denni555
Note primite:
11:2
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:7
Titlu: Bye!Bye! 
Data: acum 10 ani si 362 zile
Dimensiune: 15 K
Timp desenare: 54secunde
Vizualizari: 634
Rating:
8 din 9 voturi
Tags: ...................,  
Descriere: Ma bucur ca am putut sa va cunosc!Mi-a facut placere...dar nu am mai avut rabdare(astept de o saptamana)O sa va simt lipsa...:* 
cris.d.d
Utilizator: cris.d.d acum 10 ani si 362 zile

pai ce-am spus eu?!...ca asteptarea e inutila!..adminul (adica seba, cere-i unul s-acelas cu ceilalti) a stricat fara sa vrea site-ul....din dorinta de-a face conturi de moderare..la crerere!! Mysulica...sau Misulyca...spune-i sa reparea ce-a stricat...ca s-a dus dracu tot!

MisaMoe
Utilizator: MisaMoe acum 10 ani si 362 zile

Ce,ce?

cris.d.d
Utilizator: cris.d.d acum 10 ani si 362 zile

....adica spune-i ca a stricat si ce exista, Mysulica, eu te ador...................dar, cu dorinta ta, s-a dus in p.m. (nu private message..invers - p.m.) sracu' site......adica: nu se mai inregistreaza nimic, cronometrul a murit, cei noi nu mai pot inregistra cele 20 comentarii, raman pe zero, degeaba isi fac cele 2o desene............cei vechi nu mai avanseaza (nu asta-i baiu')............dar site-ul a MURIT! spune-i asta! lasa dracu moderarea, ca nu-ti aduce niciun avantaj!......cred ca ai vazut si singura...........si F.B. a decedat prematur................de ce? nu cumva ti-ai dat seama ca e munca inutila?! pierdere de timp!..dar...totusi..unii chiar deseneaza din/de placere! spune-i!....ca mie deja imi e sila!

cris.d.d
Utilizator: cris.d.d acum 10 ani si 362 zile

nu dorm, doamna, nu dorm! ..bai, lasa dracu zapaceala............stiu demult! site-u`i mort! misulica sa raporteze! atat!

MisaMoe
Utilizator: MisaMoe acum 10 ani si 358 zile

Hebe nu mai e admin de mai bine de jumatate de an.Acum nu mai e nimeni care sa administreze site-ul desi stiam ca era eleny.Daca ar mai fi i-as fi zis,si lafel de bine i-ai fi putut spune si tu,ca nu-s mai presus :p.

cris.d.d
Utilizator: cris.d.d acum 10 ani si 357 zile

unde dai..si unde crapa!

kill me i suk ;-;
Utilizator: kill me i suk ;-; acum 10 ani si 347 zile

...poor cris.

PisicutzaMiau
Utilizator: PisicutzaMiau acum 10 ani si 313 zile

acum poti vota si comenta

nea,e clar ca ai plecat

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!