NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Emma.
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:52
Titlu: Sexy O.C is sexy. =)))) 
Data: acum 11 ani si 266 zile
Dimensiune: 385 K
Timp desenare: 14minute 45secunde
Vizualizari: 1276
Rating:
10 din 52 voturi
Tags: :3, sayuri, o.c, sexy, moaoahahahaha,  
Descriere: o..bruneta cu ochii verzi o-o. si par curly :)))). foarte curly o_o. ma roooog, pentru toti >:d< ah daa, chestia aia albastra cu negru cica e un .. sutien :">. 
1 2 3
Emma.
Utilizator: Emma. acum 11 ani si 266 zile

mare se vede terminata :'3.

Ciella.
Utilizator: Ciella. acum 11 ani si 266 zile

Melodia e The Rrady Set- Young Forever nu? XD

ready*

Emma.
Utilizator: Emma. acum 11 ani si 266 zile

:)) da. de cand ti.am vazut desenele cu jordan, ascult numai the ready set o3o.

Yuria~
Utilizator: Yuria~ acum 11 ani si 266 zile

Awwwww,curly cum imi place mie 83

Thx >:D<

Ciella.
Utilizator: Ciella. acum 11 ani si 266 zile

Aham XD...Bravo atunci..XD

Emma.
Utilizator: Emma. acum 11 ani si 266 zile

@ Lia: little curly cupcakee, is curly :)))

@ ciella: yeap :'3.

Ciella.
Utilizator: Ciella. acum 11 ani si 266 zile

oricum o3o...Jordan e al meu si nu-l impart D: (jk:)) )

Emma.
Utilizator: Emma. acum 11 ani si 266 zile

:))ah, nu.i nimic, pastreaza.l o-o. e cute rau, anyways :))))

Ciella.
Utilizator: Ciella. acum 11 ani si 266 zile

Tocmia ca-i cute si are voce uimitoare si canta din suflet e al meu D: *cough*

Emma.
Utilizator: Emma. acum 11 ani si 266 zile

:))))))) ok ok e numai al tau o-o.

Ciella.
Utilizator: Ciella. acum 11 ani si 266 zile

x'3

da de cand ai decoperit trupa? XD din curiozitate , m-a uimit profilul tau =w=

Alexandra M.
Utilizator: Alexandra M. acum 11 ani si 265 zile

superb desen dar ce e chestia aia de care iese din fata si sutien??? mana =]]

aaaaa... gata gata mi-am dat seama!! :">

aaaaa... gata gata mi-am dat seama!! :">

=]] pai nu dar am crezut ca are cotul intors pe dos... scuze :o3

Emma.
Utilizator: Emma. acum 11 ani si 265 zile

e o mana :)). chiar asa 'handicapata' pare saraca? :)))

Emma.
Utilizator: Emma. acum 11 ani si 265 zile

cot intors pe dos, WOW! =)))

ClairDeLune
Utilizator: ClairDeLune acum 11 ani si 265 zile

aolooo

ce ochi are

ce-mi place stiluu tauu[mor de el]

Emma.
Utilizator: Emma. acum 11 ani si 265 zile

uhm, sincera sa fiu, e un stil, updatat :)). combinat dintre alte stiluri, asta e stilu meu :'3. thankie anyways >:d<.

Kaboom-chan:3
Utilizator: Kaboom-chan:3 acum 11 ani si 265 zile

Te crezi matura? Te crezi interesanta? Te crezi ORIGINALA SI PLINA DE SUPERIORITATE? Bai fetita! NU te uiti la aia 13 ani pe care abea ii ai? Vrei sa zici ca noi nu desenam cu sulfetul? Dar cu ce? Cu dosul?!tu chiar iti bati joc de munca altor artisiti care chiar muncesc cu sufletul , NU CUM ZICI TU! TU! TU ESTI UN XEROX DE IDEI SI DESENE! TU SI CU TOT STILUL TAU NOU,ā€¯UPDATEDā€¯ , NICIODATA NU VEI AVEA UN STIL PROPRIU! Si stii de ce? Pentru ca PLAGIEZI. PANA SI CE AI SCRIS LA PROFIL,PANA SI DESENE, PANA SI POZELE PE CARE LE EDITEZI! Aduti-mi aminte ce facatura ai fost ! sau ai uitat? Vrei sa iti aduc aminte?! Stiu prea bine ce zic! Ce apropouri , scumpo? La cine te referi? Hai spune! Da, 2 ani in plus si MULT MAI MATURI CA TINE. Stiu exact ceea ce fac , ce zic, nu ma dau o falsa ! o falsa ca tine! Ai copiat atatea stiluri,atatea idei,ti-ai facut publicitate singura! Acum te dai victima?! Judge me people,judge me, i donā€™t care , dar cu ce ai zis la profil ā€“ care oricum este copiat cu multe idei si conceptii :-j ā€“ ai pus capac, fetiscana. SI DA,AM DREPTUL SA ITI ZIC ASA, NICI NU ESTI ADOLESCENTA,DAI DOVADA DE LIPSA DE IMAGINATIE SI DE ORIGINALITATE! TU STII CAT TREBUIE SA STAI CA SA CAPETI UN STIL?! Nu 3 luni , 4,5 cat ai lipsit tu , ci ANI! DA DRAGA,ANI! NU SAPTAMANI! NU LUNI! Tu chiar ai tupeu in clont , scumpo. Esti o pupincurista care stie sa isi faca prieteni cu tona ca sa aiba cine sa iti tina spatele pe desenatori ? esti atat de subtila si nerusinata incat imi vine sa pocnest monitorul asta !tu chiar te crezi aici o victima?! O ā€˛artistaā€¯?! UN ARTIST INSEAMNA SA APRECIEZI ORIGINALUL , TU ESTI O PLAGIATOARE. PANA SI DE PROFILURI ! ā€˛Chiar daca in comentariile pe care le dau am o fire ā€˛dulceā€¯ , ā€˛kawaiiā€¯ ā€˛ INSEAMNA CA ESTI O FALSA! CEEA CE ESTI!

Copii stiluri capatate pe parcursul a cativa ani de alti artisti , si il numesti ca fiind al tau?! Ce mai in colo in coace! In primul rand STILUL MEU L-AI ABORDAT IN PRINCIPIU. NU VREI CEARTA?! DE CE O CAUTI ATUNCI?!

Aici inchei cu un mesaj de la Piticot:

ā€˛Mai, deci te rog , lasa vrajeala asta nu mai insista . ā€˛Ahemn, cei care imi bat apropouri prin desene/comentarii/chestii scrie pe profil, sa stiti ca le.am vazut, macar spuneti.o in fata 'curajosilor' ca asa, nu impresionati. ā€˛

Exact asta faci si tu, o ataci pe geamana mea scumpa si pe ciella . ( ciella scuza-ma daca o sa te supere postul meu ) eu zic ce am vazut .

Jumatate din populate a vazut naruto, si eu am vrut sa am un chrt care sa fie impreuna cu sasuke in lumea naruto. Dar nu e, pentru ca nu ma reprezinta, si din respect pentru kaboomie, pentru ca a facut povestea lor in ani .

Si nu trebuie sa fii cu 5-6 ani mai mare.. si tu o sa ai varsta noastra . Si practic majoritatea desenatorilor depe site sunt -18, no facultate, deci desfiinteaza ideea. Nu vreau reply de la tine, m-ai facut bitch si a fost indeajuns pentru mine incat sa imi fac o parere.

Si te rog , nu ne trata ca si cum am fi ca tine . La varsta ta jucam sotronul si speram sa primesc scrisoare de la Hogwarts .. Nu eram eu copil sau nu esti tu ?ā€¯







ARTISTII ADEVARATI VOR APRECIA ARTA ADEVARATA!

Ciella.
Utilizator: Ciella. acum 11 ani si 265 zile

~ma bag pentru ca DA DRAGA MONICA, tu ai facut referite si la mine din tot ce ai scris la profil, dar am tacut, si acum imi fac curaj iarasi. - Si stai linistita piticot, nu m-am suparat-



TU MONICA, imi ma calci pe ultimul nerv, si te-am facut xerox indirect iar tu te-ai simtit papusa, te-ai simtit. Te iau cum am eu chef, daca nu ai observat deja enervezi toata lumea, plagiatoreo ce esti. SI LE DAU TOATA DREPTATEA DIN LUME LUI KABOOM SI LUI PITIC. PENTRU CA AU! Mucoas-o ce esti.

Si sa mai ai si tupeul sa scrii profilul...pfai.

referire*

fara imi*

Emma.
Utilizator: Emma. acum 11 ani si 265 zile

In legatura cu profilul, E PROFILUL MEU FRATILOR ma exprim cum vreau, cum pot, CUM DORESC! Si voi m.ati facut in toate felurile, v.ati batut joc de mine, si da, POATE CA si eu am facut.o, pentru ca a trebuit. Nu mai pot sta in banca mea, pentru ca nu mai vreau. Am un cuvant de spus, SI L-AM SPUS! Este cuvantul meu, IMI SUSTIN PUNCTUL DE VEDERE

@ KABOOM: Sa.ti spun ceva. Cand eram 'Azur' *oh god why, a long time ago, M.AM SCHIMBAT DAR VOI, VOI nu intelegeti, nu ma cunoasteti deloc, credeti ca sunt o fita de Rahova etc, EI BINE NU SUNT, incerc doar sa fiu strong in aceasta lume nebuna -tah daah~-* revenim, cand eram azur, ITI COPIAM DESENELE pana la ultima liniuta, RECUNOSC DE CE SA MINT?!dar atunci, ATUNCI nu imi spuneai nimic, nimic.. oare, pentru ca eram prietene?! Acum, INCERC DIN RASPUTERI SA SCHIMB STILUL, NU mi.ai vazut neterminatele, dar nu pot. DE CE?! pentru ca m.ai tinut sub aripa ta 1 an, ai fost modelul meu, am incercat sa fiu ca tine. *nu zic chestiile astea sa par sentimentala, or something like this, le zic pentru ca asa este~* sa schimbi un stil, e ca si cand ai schimba un meniu de mancare cu care esti obisnuit. *exemplu prost*

@Ciella.:ma iei cum ai chef degeaba, nu uita ca in trecut ne.am certat pentru ceva stupid, tot tu ai fost aia care mi.a intors spatele. * NU, NU SUNT O VICTIMA * dar cand ai dat de faima, ieieiehehe, papa monica.

@Piticoot: BITCH!?! nu te.am facut bitch, nu te.am facut. Ati rastalmacit cuvintele ca tot eu sa par vrajitoarea.

Utilizator: Kaboom-chan:3 acum 186 zile



auzi ,draguta,da` cine naiba esti tu sa ne faci pupincuristi? da` tu esti mai presus si nu stiu eu? dupa cum ai vazut,eu nu am facut garagate ,ci altii si-au dat seama,copilita . u mad bro? o3o nu mai pot eu ca nu mai desenezi,da` ai grija cum vorbesti , got it? ioioioiooooi~ pupincurist e ala care zice,hai hai,recunoasteee nu fiii sfioasaaa :> auzi la ea,cat tupeu. : no me gusta,credeam ca te-ai schimbat but no shit. same old shit,same old shit! hai ataca-maaa,fii duraaaa >8D muhaha.

abracadabraa! nope,ur still a bitch. : thank you. ;3

DE aici e chestia cu BITCH. EU nu am facut pe nimeni bitch, tupeu ca tupeu, DAR TOTUSI.

Judecati.ma cum vreti, falsa, rea, tampita, handicapata, idioata, proasta.

Multumesc. Aveti, mare dreptate.

Gata, comentati cat vreti, -Nu voi sterge niciun desen, niciun profil, totul va ramane asa, sa vada lumea cat de fake sunt-

Eu am plecat, and now it's seriouslly, nu mai are rost sa raman aici, aveti dreptate, enervez pe toata lumea. Poate peste ani revin, cu mintea mai rumenita si cu alt stil. Noroc ca exista si alte situri de desenat. Thank you a lot, ati fost sinceri, baka me pentru ce am facut. O povara a site-ului it's gonne, sper sa fie mai liniste pe aici.

NU, nu dramatizez, spun ce simt.

Ciella.
Utilizator: Ciella. acum 11 ani si 265 zile

Bai Monica, tu aberezi la greu..."dar cand ai dat de faima..iehehe, papa monica" ...din cate stiu eu si din cate AM SI CONVORBIREA, ne-am certat pentru ca tu deveneai o nesimtita. Apoi nu tu m-ai injunghiat pe la spate cand mi s-a furat contul vechi? :-? Apai nu tu?! Vrei replay la comentariul pe care l-ai dat atunci cand varul lui dracu' mi-a spart contul? Imi puneai nuj ce nickname-uri..apai nu tu..pai da tu..usa de biserica :-j..Ce drama queen esti bai fratele meu. Mai termin-o ca devii si mai nesimtita.

Si apropos, cand mi-am facut profilul nu l-am facut sa te PROVOC. si mai ziceai ca nu vrei "tiganeala" . Ai primit-o.



Sa inteleg ca acum cade vina doar pe mine, pentru ca Ciella e al ****. Din cate stiu nu sunt dracul in persoana ca sa vin dupa tine :-?..

Cade vina pe mine pentru ca te-am provocat cu profilul 8D

Da sunt rea, FOARTE REA.

1 2 3
Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!