NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: .Kiba
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:38
Titlu: Nu ignora 
Data: acum 11 ani si 284 zile
Dimensiune: 0 K
Vizualizari: 1201
Rating:
10 din 38 voturi
Tags: mesaj,  
Descriere: Daca doriti reinvierea siteului,dati mai departe http://www.youtube.com/watch?v=RA6dxrliSPk&feature=youtu.be Daca avem utilizatori, avem viata pe site :) 
1 2 3
zathura
Utilizator: zathura acum 11 ani si 284 zile

frumoasa structura videoclipului,sper sa ii motiveze pe multi sa ni se alature...nu ignor,asa ca va ajunge direct pe facebook:))

Rissu
Utilizator: Rissu acum 11 ani si 283 zile

in primul rand,iubesc vulpita aia <3..e asa dee draguta :3..imi vine s`o iau la smotocealaa <3.

in al doilea rand,de fiecare data cand vedeam un desen si imi aminteam cine l`a facut ,saream pe scaun si ii strigam numele...X'3.

clipul este foarte interesant si te face sa vrei sa vezi mai mult.deci,din partea mea ,cred ca o sa atraga multa lume :3.

Sokii
Utilizator: Sokii acum 11 ani si 283 zile

N'o sa atraga prea multa lume daca nu e vazut..

pentru cei care vedeti vidu: dati un share pe facebook. :/

Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 11 ani si 283 zile

O vulpita foarte draguta!!!Foarte frumos videoclipul!!!

Vixsi639
Utilizator: Vixsi639 acum 11 ani si 283 zile

nu pot sa nu ma gandesc la o gluma de genul "X:i don't have any more ink/Y: doesn't matter, draw in blood:)) deci ce mai, unora chiar le pasa cu adevarat de singurul lucru pe care il avem si noi bun, felicitari! ai ales un playlist superb, iar desenele dezvaluie diversitatea site-ului cat si talentul, ce-i drept m-am ascuns sub pat cand am vazut Dib-ul:))ty^^...sa speram ca mesajul va ajunge unde trebuie, iar desenatori va redeveni "the good old thing that we all love"

si un respond mai intarziat la ultimul desen:"ce voi face cu atata libertate?" err, i'm gonna be crazy for money<gonna be rich> si "unde am ajuns": la UMC<universitatea maritima constanta> pe inginerie economica pe transporturi, fara taxaXD<gonna have lot's of boats in my gallery pretty soon:))>, scuze de intarziere, vroiam ca raspunsurile sa vina alturi de un desen, dar sunt in criza de timp, so i did it old school:)

Yuria~
Utilizator: Yuria~ acum 11 ani si 283 zile

Foarte frumos ce ai facut tu :3

aliosa
Utilizator: aliosa acum 11 ani si 283 zile

...buna functionare a site-lui inseamna strict a desena si a sta fiecare in bancuta lui, in modul cel mai civilizat posibil...insa cum foarte bine cunosti, acest site a devenit tinta dojenelor pentru unii utilizatori...bunul simt l-au abandonat multi...normal ca s-a plecat in masa...

...unii m-au catalogat ca fiind mizerabila pe forum, pe site...sunt sigura ca-ti amintesti...ei bine de atunci si-au permis si altii/altele sa ma catalogheze in fel si chip prin mesaj privat pe facebook...daca i-as intreba exact cu ce i-am deranjat, sunt sigura ca n-au un raspuns concret...pe orice site care se respecta, atacul la adresa unui utiliztor sau moderator e sanctionat cu banarea...

...e foarte bine venita intentia ta...numai ca nu inteleg reanvierea la care te referi, mai precis in ce consta...eu nu vad aici decat BD-uri, chat-uri, zeci de utilizatori creati peste noapte, cersetori sustinuti...cred ca au ajuns unii sa aiba peste 10 conturi...site-ul a devenit loc de joaca al copiilor stupizi nicidecum al talentatilor...zeci de concursuri...mai, toate actiunile astea bolnave au scopul lor...top-ul...s-a ajuns la obsesie chiar...si cum scopul scuza mijloacele unii s-au intrecut in catalogari...

...am vazut ca in clip ai introdus niste desene din galeria mea...nu le doresc acolo, vreau sa le stergi...mai shamu, ori is mizerabila ori ba...hotareste-te!...

..Shamu..
Utilizator: ..Shamu.. acum 11 ani si 283 zile

atata timp cat vom putea comenta desenele, si vom fi romani, "a sta in banca fiecaruia" nu exista. Si stii de ce? pentru ca ce spui tu acum este o ipocrizie. Multi se cearta pe calitatea unui desen, dupa care recurg la alte cacanarii.. dar sunt niste copii.. nu adulti ca tine.



te-au catalogat si o vor mai afce daca la desene bine facute vii si comentezi ca sunt copiate. E normal.. omu munceste de ii ies ochii din cap, si vii tu sa zici ca e copiat desenul. Ceea ce e o tampenie, dar ca sa aflii de ce e tampenie, ia lectii de desen.. sau ceva.



eu nu vad 10 conturi decat la utilizatori care nu deseneaza deloc. Din nou o paranoia a ta care nu este bine venita :) Topul e top, asa a fost mereu, numai ca acum se intra in top cu orice mazgaleala, adminii fiind plictisiti de noi.. sau ceva.



am pus desenele care mi sau parut ok pentru acea rubrica. Nu am facut un slideshow al desenelor lui X Y Z , am facut un slideshow al DESENATORILOR. Orice ai spune acum, nu pot sa fac nimic, deoarece este ireversibil. Iar daca dadeai macar putina atentie la ce am zis pana acum (si inainte si dupa conflictul nostru) eu nu apreciez DESENATORUL eu apreciez DESENUL. Adopt o judecata ce dateaza in Romania de pe vremea lui M. Kogalniceanu, in caz ca stii.. ca presupun ca te lauzi si cu o mai multa scoala decat a mea. :)

* face

* s-au

fking taping

aliosa
Utilizator: aliosa acum 11 ani si 283 zile

...ce cuvintemarete shamu!...nu-mi amintesc sa ma fi laudat vreodata...nu-mi sta in caracter...si atata timp cat nu ma cunoasteti n-am sa inteleg de unde pana unde puterea sau indrazneala de a ma caracteriza....

...pentru mine actiunile voastre au devenit irelevante...

(ti-am scris doar pentru ca mi-am vazut desenele in clip...nicidecum de dor de cearta)

..Shamu..
Utilizator: ..Shamu.. acum 11 ani si 283 zile

multi isi vor vedea reclamele in clip

ca doar e siteul nostru.

bare with it!

iar de cunoscut, no chance sweetie... nu vorbesc decat cu oamenii de treaba

desenele*

Spandex On The Distant Horizon
Utilizator: Spandex On The Distant Horizon acum 11 ani si 283 zile

@shamu : te citez : "vorbeste romana ca esti roman"

..Shamu..
Utilizator: ..Shamu.. acum 11 ani si 283 zile

ma citezi ca nu ai replici originale?

pai asa se intampla cand te uiti la gagutze si rihanutze

Spandex On The Distant Horizon
Utilizator: Spandex On The Distant Horizon acum 11 ani si 283 zile

nu ca nu am cuvinte originale , dar sa iti arat ca tu nu faci decat sa dai comenzi aici :) daca tu imi spui mie sa vorbesc romana ca sunt roman , tu ce esti? nu esti roman?/:) oricum , se vede ca si tie iti place cearta ;)) si... tu cum iti permiti sa critici pe cineva care e mai in varsta si cu mai multa experienta in viata (adica aliosa) decat tine?invata sa respecti ;)

i'm done here.~

..Shamu..
Utilizator: ..Shamu.. acum 11 ani si 283 zile

fa-mi o favoare

si nu-mi mai comenta desenele.

cu alte cuvinte in romana : IESI DRAQ DE PE PROFILUL MEU.

ce comentez eu la aliosa si invers ma priveste.

Spandex On The Distant Horizon
Utilizator: Spandex On The Distant Horizon acum 11 ani si 283 zile

nu suporti critica? tu cand critici pe altii cum e?

MisaMoe
Utilizator: MisaMoe acum 11 ani si 283 zile

...

Ami.
Utilizator: Ami. acum 11 ani si 283 zile

Shamu,serios acuma. "vrei bani? banii nu au sa cada degeaba din cer. Vrei prieteni? INVATA SA VORBESTI SINCER. VREI RESPECT? INVATA SA RESPECTI SA OFERI,TRE` SA MERITI TOT CE AI SA CASTIGI NU SA CERI"

Aliosa e mai in varsta,stie ce vorbeste,tu stii?:)

MisaMoe
Utilizator: MisaMoe acum 11 ani si 283 zile

Nu ca mi-ar placea sa ma bag in discutie dar shamu,tu mereu ne-ai criticat si ne-ai spus sa-ti dam dreptate pentru ca esti mai mare iar eu de atatea ori am incercat sa-ti explic ca nu varsta conteaza...

iaca acum,cand cineva mai in varsta poarta o discutie mai aprinsa cu tine...ce-o sa zici?

scuze ca m-am bagat.

..Shamu..
Utilizator: ..Shamu.. acum 11 ani si 283 zile

vreti sa vorbim?

tare!

am messenger..

moroons

MisaMoe
Utilizator: MisaMoe acum 11 ani si 283 zile

scuze dar nu cred ca te-am facut imbecil asa ca respecta-ma.

1 2 3
Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!