NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: neinregistrat
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:3
Titlu: asd 
Data: acum 11 ani si 302 zile
Dimensiune: 391 K
Timp desenare: 14minute 35secunde
Vizualizari: 273
Rating:
10 din 3 voturi
Tags: asd,  
Descriere: asd 
Anna.Dynamitte
Utilizator: Anna.Dynamitte acum 11 ani si 300 zile

pfoai

nu se poaate :((

Anna.Dynamitte
Utilizator: Anna.Dynamitte acum 11 ani si 298 zile

exista vreo posibilitate de a-mi recupera desenul? :((

Anna.Dynamitte
Utilizator: Anna.Dynamitte acum 11 ani si 294 zile

Prietena mea, Sophie





Alle's P.O.V.:



Vazand cat de bine se inteleg Layla si Josh, am hotarat sa le ofer o vacanta in Londra. Bineinteles ca si eu voi merge acolo. Doar nu verau ca sora-mea sa patesca ceva- nu ca nu as avea incredere in Josh. Ei doi sunt acum in sufragerie uitandu-se la televizor. Se potrivesc atat de bine, dar ei doi sunt mult prea orbi sa vada asta. Vara a venit, suntem in iulie si ei tot nu au facut pasul cel mare, o relatie. Se tot tachienaza. De aceea am decis sa ii apropii mai mult mergand la Londra. Am castigat o excursie in Marea Britanie unde voi face cunostinta cu unele din cele mai celebre vedete din lume. Desigur, am uitat sa va spun. S-ar putea ca noi trei sa aparem in film, deci, tineti-ne pumnii. Acum trebuie sa ma duc sa le spun si celor doi despre surpriza.



Pas cu pas cobor scarile in liniste. Ii vad cum mai au un pic si adorm dar eu, incetisor ma apropii de canapea si...



- BAU!



Ii sperii chiar cand nu se asteptau. Din instinct se apropie unul de altul dar cand sesizeaza ca sunt decat eu, incepem cu totii sa radem in hohote. Eu, ca aveau niste fete de clowni, iar ei de jena. Ma pun pe canapea intre ei si incep sa le povestesc cum am ajuns eu sa ii oblig sa mergem in Londra. Au fost foarte fericiti cand au aflat ca vom face parte dintr-un film. Avionul nostru decoleaza maine dimineatza la ora sapte, deci mai avem cam opt ore pana sa plecam de acasa si sa parasim acest orasel mic in schimbul Londrei. Nemai stand pe ganduri, amandoi se duc intr-o fuga sa isi faca bagajele. Josh fiind vecinul nostru si prietenul nostru, merita o asemenea oportunitate impreuna cu Laly si mai ales eu, care sincer, m-am saturat sa o fac pe dadaca cu ei doi.



~5:15 - dimineatza- Luni~



Aud insuportabilul sunet al ceasului meu desteptator. Tocmai acum s-a trezit si el sa ma trezeasca. Mda... Dimineatza face ravagii in limbajul meu. Ma ridic in fundulet si ma intind de parca as vrea sa ma mai inalt un pic. In acelasi timp oftez lung. Imi iau papuceii de casa si ma duc la baie. Unsor- usor ma trezesc la realitate. Dupa ce imi fac siesta de dimineatza in doar cinci minute, incep sa ma machiez. Cine ar fi crezut ac eu, Alexandra, o sa ma machiez vreodata? Imi dau doar cu un pic de rimel pentru a-mi lungi genele si cu rujul roz deschis imi colorez buzele. Imi pun cerceii in forma de craniu si imi ciufulesc putin parul. Fug repede sa-mi fac patul si sa-mi scutur perna de saliva, dupa care ies din dormitor, gata de plecare. Josh si Layla erau in fata casei, discutand rezemati de masina neagra a domnului roscat. Cand ies, ma privesc amandoi ciudat si apoi incep sa rada de mine.



- Ce? Nu m-am machiat bine? ii intreb suspicioasa.



-Chiar nu lipseste nimic? Alle, gandeste-te mai bine. imi recomanda blonda in timp ce mai avea putin si ramanea fara aer de la atata ras.



- Nu... Nu cred ca am uitat ceva.



- Bun. Alle, tu fiind un celebru creator de moda mai nou, imi spui si mie de cand se poarta pijamale in excursii? ma intreaba ironic Josh.



-Pijamale? Ce pijamale?



Cand ma uit in jos, eram imbracata in hainele de somnic. Ridic capul, bag un zambet mai mare ca urechile, ma dau un pas in spate si trantesc usa. Ii aud cum rad cu pofta. Iar eu eram atat de rusinata. Urc scarile in graba si cum intru pe usa dormitorului, ma duc la dulap si imi iau tinuta pe care am ales-o de aseara. O rochita scurta pana la genunchi de culoare mov, cu o curea aurie pe care scrie "Alle". Dupa ce ma imbrac rapid, ma incalt cu niste sandalute albe. Imi iau bajele si plec la cei doi care ma asteptau in masina. Se pare ca am pierdut locul din fata. Urc cocosata in masina in timp ce Layla si Josh numai scoteau un sunet, dar vroiau asta.



-Sa nu...va aud. Clar?ii amenint in timp ce roscatul pornea masina.



Dupa o jumatate de ora ajungem la aeroport unde mai aveam doar putin si pierdeam avionul. Dar ajungem cu bine si acolo. Si cel mai dragut lucru pe care l-am vazut vreodata din partea blondei, dar si al roscatului, s-a produs in aer, cand ea dormea. Sa va spun. Deci, eram in avion si ne plimbam prin aer de vreo doua ore iar plictiseala a pus stapanire pe noi toti. Laly, cu ditamai mucusul la nas, a adormit pe umarul roscatului, acesta citind o revista. Cand a observat cat de dragut doarme si ca doua firicele de par ii atarna pe chip, grijuliu, le-a luat intr-ale sale degete si i le-a dat la o parte. In acel moment parca vedeam dragostea cum pluteste. Lumina batea puternic, ochii lui straluceau cand o privea si zambea. Oftez scurt si parca ma moleseam cand ii priveam. Oare cand o sa fiu si eu asa? Oare cand?



Bun, ceva mai nou nu s-a intamplat. Eu am adormit si n-am ratat nimic important. Am ajuns in Londra cam pe la vreo 13- 14 jumatate. Cand am coborat din avion si ne-am luat bagajele, cineva ne-a intampinat. Vantul batea cu putere, impiedicandu-ma sa-l vad la fata, dar am observat ca era imbracat la patru ace cu ochelari de soare la ochi. Tipic. Am facut cunostinta si am aflat ca este managerul unui superstar pe nume Sophie. Acum ne va conduce catre studioul de filmari unde vom face cunostinta si cu domnisoara. Ne alearga pana ajungem la masina. Nici n-am avut timp sa vad cat de imens este aeroportul. Am vazut doar podeaua curata. Oftez lung si ies din aeroport in racoarea vantului. Pun valiza in portbagaj, ma urc alaturi de ceilalti in masina si pornim. Masina este de culoare neagra si este o dacie. Da. Stiu la ce va ganditi. Un manager de superstaruri cu o Dacie din Romania? Imposibil.



To be continued...

Sasha...
Utilizator: Sasha... acum 11 ani si 294 zile

:))..ce tare owo

Spandex On The Distant Horizon
Utilizator: Spandex On The Distant Horizon acum 11 ani si 294 zile

interesant o.o si oricum , poate ai noroc si se uita vreun moderator pe aici si care ar putea sa te ajute cu desenul ^^

IancuDob
Utilizator: IancuDob acum 11 ani si 294 zile

Ce frumos e O3O

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!