NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: @Layl_Ana
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:22
Titlu: L&A- Cautarea 
Data: acum 11 ani si 323 zile
Dimensiune: 882 K
Timp desenare: 13minute 35secunde
Vizualizari: 588
Rating:
10 din 22 voturi
Tags: 1.7.12,  
Descriere: Primul com e al meu, da? 
Anna.Dynamitte
Utilizator: Anna.Dynamitte acum 11 ani si 323 zile

Layla si Alle- Cautarea



Layla's P.O.V:



Ma privea cu atata caldura. Ma pierdeam in ochii lui verzi ca iarba proaspata. Simteam ca totul va fi bine. Ca ea este bine. Ma face sa ma simt bine, chiar daca nu este asa. Atingerea lui ma trezeste la realitate si ma face sa ma desprind de gandurile mele. Imi e tare dor de ea si nimic numai pot face fara ea. Privesc pe geam. Ploua. La fel ca-n inima mea. Roscatul se aseaza jos, langa mine. Imi zambeste si ma face sa fiu din ce in ce mai trista. Si eu eram asa...Odata...

-Jack, nu trebuie sa faci asta daca nu vrei.

-Nu. Stiu cum te simti si vreau sa te vad mai fericita.

Imi zambeste cald si se pune pe pervaz, ca mine. Imi ia sucul din mana si ma imbratiseaza. O accept. Mereu spune ca "o imbratisare face totul". Si chiar asa e. Ii multumesc si ma dezlipesc repede de el. Cu ochii mari cat cepele, cu gura pan' la urechi, e mai energic decat inainte. Parca ar vrea sa sara dar se abtine. Chicotesc si ascult ce vrea sa zica.

-Bun, ca sa te mai inveselesc, m-am gandit sa plecam la munte in acest weekend. Ce zici?

Dau din cap afirmativ si-mi iau paharul cu suc inapoi. Dupa doar cateva ore, am trezesc in fata cabanei. Foarte mare, cu etaj, bine mobilata, foarte multe flori, tot confortul este la locul lui. Ma duc in camera mea si imi las bagajul pe pat. Oftez lung si ma apropii de fereastra. Vedeam muntii si frumusetile naturii. Parca eram acolo si ascultam vocea naturii. Atat de liniste, atat de calm.

Usa se tranteste de perete si ma sperii.

-Ce faci aici? Hai! Trenuie sa colindam zona, nu?

Cobor scarile si ajung in living. Imi iau o sticla cu apa la mine, niste bani si plecam. Ca un domn, Jack imi deschide usa, dar iese el primul si imi inchide usa in nas. Frumos din partea lui. Cand ajung la el, il mustrez nintel si-i dau un cot in coapse. Sa se invete minte.Ma priveste intr-un fel aparte, speriindu-ma. Fac o fata de zici ce-i aia si incep sa ma joc Alergatea cu el pana ce ajungem la niste chioscuri cu diferite lucruri. De la mancare si bauturi, pana la mobila.

Mergem la un stand si comandam niste mancare dupa care ne asezam la o masa sa mancam. Ma facea sa rad. Pana la jumatea zilei am mers cred ca prin tot orasul, am macat de mai am putin si explodez, ne-am jucat, ne-am batut cu apa si am ras. Acum, domnul Jack ma duce la un restaurant. Nu sa mancam, iarasi, ci sa facem mancare. Luam faina, zahar, praf de copt, ulei, si alte chestii pe care doar el le stie si incepem sa facem o prajitura. Facem coca prima oara. Iau putina faina pe degete sa pun in tava, dar cand sa ma intorc sa iau tava, hop! dau faina pe roscat. Ca sa se razbune, da si el in mine cu faina.

-A! da? Asa vrei sa ne jucam? il intreb sarcastica.

Iau punga cu faina si o arunc toata in el. Da... O bataie cu faina in toata regula.Bucatarul sef vine la noi mai suparat ca oricand si ca sa nu tipe la noi, ne arata usa. S-a dus mancarea noastra. Pe drum, Jack devine tot mai ciudat si agitat. Parca ascundea ceva. Il intreb ce are, dar nu-mi raspunde decat foarte incet si fara sa inteleg o iota.

-Im... lace.. e ...Alle.

Las asta de-o parte si il iau de maneca mergand in parc. Ne distram si acolo si apoi ne intoarcem la cabana printr-un alt drum. Trecem de o pestera in care vad ceva ciudat. Ceva ce mi se pare cunoscut. Afara se inserase, deci, nu aveam cum sa merg acolo.Restul serii a fost la fel. Am luat cina, ne-am uitat la TV si am mers la somnic. Dar eu nu puteam sa dorm deloc. Eram foarte ingrijorata. Analizez imaginea pe care am vazut-o mai devreme si-mi dau seama ca l-am vazut pe James de fapt. Imi iau o lanterna, imi iau o haina mai groasa pe mine si ies din camera mea, ajungand in living.

-Unde crezi ca te duci?

Mda... Acum e prea protector. Un frate mai mare, de. Ii raspund ca la o plimbare, dar vrea sa vina si el cu mine ca nu cumva sa patesc ceva. Imi cere sa-l astept ca sa isi ia o haina pe el, dar cum vad ca intra in camera lui, ies repede fara niciun zgomot. Merg rapid pe strada aceea si dau de pestera intr-un sfarsit.Pasesc si misc lanterna de colo pana colo sa vad daca gasesc ceva ciudat. Asta e! Un maner. Trag de el si un pasaj secret se iveste. Un deja vu. Am mai fost printr-un pasaj acum o saptamana. Nu mi-a placut deloc ce a urmat. Coridorul acela pa astepta de mult. Intru si ajung la o usa. o deschid incet. Scartaia. Fac un pas in fata si constat ca sunt intr-o imensa biblioteca. Doua carti erau deschise fix la pagina 100. Ciudat. Citesc putin din ele si nimic nu avea sens.Vad o usa. O deschid si intru intr-o noua incapere.

Ops... Doi tipi mari patrulau pe holurile acestei inacperi. Ma gandesc cum as putea scapa de ei. Sunt inalti, solizi si inarmati. Hmm... Merg tiptil pana in spatele unuia si il intreb cum ii mai merge. Cand se intoarce ii dau un pumn in fata si-i iau pistolul. Ala e ametit si celalalt isi scoate pistolul. Eu mi-l indrept pe-al meu in zona lui sensibila si ii spun sa isi lase pistolul jos si sa se puna cu fata la perete, lipit de acesta.

Face cum ii spun avand in vedere ca este in joc pierderea viitorilor copii. Ii iau si acestuia pistolul. Filmele de actiune functioneaza la un moment dat si ai ocazia sa traiesti unul uneori. Un pistol il tin in mana si un altul il pun la spate. Deschid inca o usa, de data asta eram sigura ca e cea buna. Era mare si inalta. Nu e usor sa-ti dai seama. Iti trebuie multa precizie, asta si o hartie pe care scrie " Nu intrati! Camera sectreta a lui James Bond." Scartaie si-mi da fiori.

Strang arma in mana si pas cu pas, merg prin intuneric. Nu vad decat o palpaitura de lumina. Merg cu atentie ca nu cumva sa ma impiedic de ceva. Usor, usor ajung in fata acelei usi. Trag aer in piep si intru. Era acolo. Era legata de un scaun si avea o banda adeziva la gura. Am ramas masta. Cel care lupta imotriva raului este la randul lui un raufacator care se pare ca sta pe scaunul lui confortabil si ma priveste. Toti se uitau la mine. N-am mai primit atata atentie de cand m-am nascut, sa fiu sincera.

Profitand de atentia pe care o primesc, isteata mea se dezleaga foarte usor. Orele de marina chiar au meritat. Si-a lasat totusi franghia pe maini, ca sa nu bata la ochi. Imi face semn din privire ca e gata de actiune. Ma apropii de ea. Imi vede arma de la spate. Ma apropii din ce in ce mai mult. Ma opresc atunci cand Bond tipa sa numai fac un pas ca altfel Alle o pateste.

Se ridica si face doi pasi. In momentula cela Alle se ridica de pe scaun si ii pune piedica. A fost mult prea rapida ca sa vada cineva asta. Apoi fuge la mine dandu-si jos banda adeziva. In timp ce se punea in spatele meu, ia pistolul si e cu ochii in patru. Iar eu, in acelasi timp, trag doua focuri de arma in doi dintre tipii aia mari si imbracati in negru. Toata camera era intunecata, ne vedeam decat noi si James. Brusc, se aude cum niste pistoale se incarca. Asta ne-a fost.

Toti pasesc in lumina si se pregatesc sa traga. Bond abia se ridica cand lupta incepe. Doua gloante de cauciuc vin catre mine, dar ma aplec in stanga si le evit la milimetru. Alle trage in doi bodyguari direct la tinta sensibila, iar eu sar in sus printre gloante reusind sa nu ma atinga si nimeresc inca vreo cinci. Alle ii prinde unuia pistolul si-i da cu piciorul in fata lasandu-l lat, apoi trage in alti doi. Pe unul il ia de incheietura si-l invarteste ca la balet. Filmul se deruleaza si ma trezesc la realitate. Frumos vis nu?

-Tata!

Se aude o voce cunoscuta. Era Jack. A zis cumva "tata"? O, nu! Nu se poate.

-Daca nu le lasi in pace te spun mamei!

-Oo...Da' nu-i coreeeect! Abia ce ma incalziseeem.

-Stii cum e mama! Vrei sa-i spun?

-Nu...

Si cam asta o fost discutia lor tata-fiu. Se vede cine-i cel matur in casa. Ma duc in fata lui si-i spun:

-Si ce motiv imi dai sa nu te impusc?

-In primul rand, te-am salvat, in al doilea rand, e un pistol cu apa. Da... Tatalui meu ii place bataie cu apa... Si se pare ca i-ati oferit ceva mai special.

Raman masca, cu gura cascata si ma intorc cu fata la Alle. Ma cocosez si se uita la mine foarte mirata.

-A-ai...auzit? O simpla bataie cu apa... Stiai asta?

-Nu!

Chicotim apandoua si ne luam in brate. In sfarsit o revad dupa o saptamana grea. Si eu care credeam ca-i ceva mai complicat. O simpla bataie cu apa.. Pff...Daca stiam. Oricum, ma bucur de o imbratisare calda acum. Offline.



The End.



Urmeaza: Prietena mea, Sophie.

IancuDob
Utilizator: IancuDob acum 11 ani si 323 zile

E superba!!!:x

Anna.Dynamitte
Utilizator: Anna.Dynamitte acum 11 ani si 323 zile

Imi pare rau pentru greseli :$

Loli_poli
Utilizator: Loli_poli acum 11 ani si 323 zile

super :)

Anna.Dynamitte
Utilizator: Anna.Dynamitte acum 11 ani si 323 zile

Multzam

Dienutza Ely
Utilizator: Dienutza Ely acum 11 ani si 313 zile

Ft. frumos! :D

IancuDob
Utilizator: IancuDob acum 11 ani si 312 zile

care e Layla?

Blonda sau cealalta?

Anna.Dynamitte
Utilizator: Anna.Dynamitte acum 11 ani si 312 zile

blonda (D)

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!