NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Andradam
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:26
Titlu: sunt a 8-a!!!! yey^^ 
Data: acum 11 ani si 317 zile
Dimensiune: 488 K
Timp desenare: 13minute 52secunde
Vizualizari: 585
Rating:
10 din 26 voturi
Tags:  
Descriere: scuzati fizionomia si...restu'.m-am grabit;)) 
Rose Of Night
Utilizator: Rose Of Night acum 11 ani si 317 zile

sa ma ude si pe mine :D MIE CALD...e tare desenu

IancuDob
Utilizator: IancuDob acum 11 ani si 317 zile

Ce marfa suna"sunt a 8a" 8->,nu?;;)

frumusel,desenu!

Hell Cerber
Utilizator: Hell Cerber acum 11 ani si 317 zile

ehee, mi-ar prinde bine o "balaceala" d'asta :)) exerseaza in continuare! :)

blaksy
Utilizator: blaksy acum 11 ani si 314 zile

@Andradam, am vazut criticile tale la adresa lui O w O, si sa stii ca nu este treaba ta. Deseneaza ce vrea ea, oke? Si ar trebui sa te uiti tu la desenele tale sa le PERFECTIONEZI, daca vrei sa spui asa si la adresa ei. Cu comportamentul asta, vei deveni o nesimtita, cum poti tu sa-i zici ca ea desena mai bine animale si ca fetele astea [care sunt ff dulci] sunt urate? Ii dai 7, ca ea ti-a dat note super mici, plus ca ar fi bine sa te uiti la desenele tale si sa le compari cu ale ei! ~

Ce nesimtita... nu vreau sa iasa cearta, dar pana si Whispy stie.. mda.. asta e, mai sunt si oameni ca tine pe aici.

~ liPEACHoasa

Kato.
Utilizator: Kato. acum 11 ani si 314 zile

Atunci inseamna ca si eu pot da o nota cinstita...

Acord un 6-7.

Urmatoarele motive:

- e un anime... nu citesc nimic pe el, in el sau in exteriorul lui (peisajul).

- Ce ai gresit? Multe.

Incep de la stanga cu critica.

Bun, parul fetei, forma e foarte ciudata, sus incepe ca o inimioara si o face sa arate ca un fel de Frankeistein, ochii sunt deplasati si inegali, daca observi, cel din dreapta ( dreapta fetei nu a ta) e mai sus decat cel din stanga, si forma e diferita, si ca pupila si ca si contur deasemenea, sprancele sunt prost plasate si inegale deasemenea, intre ochi ( asta e respectat si in anime si in real) exista un spatiu de un ochi... ca si cum ar fi 3 dar pe cellat nu il vezi, ei bine, la tine e depasit spatiul ala. Pe fata ei ar trebui sa existe niste umbre, intre pleoape, date de par si inca cateva pe langa nas, chiar daca e un punctulet, se vede intr-o parte umbra facuta de el in mod normal. Bluza fetei este atat de... pot spune ca nu exista, se uneste intr-un mod stupid cu pielea si nu iti dai seama daca e imbracata sau nu,, pentru ca nici umbrele nu imi dau vr-un indiciu, arata ca cele ale pielii. Te lasa in ceata cu totul. Salopeta ei... La fel, e invizibila aproape si nici o umbra aproape sa ma salveze, sa ma faca sa imi dau seama, nu se vad clar obiectele. La fel si mainile ei, mainile sunt cat fata, la tine mainile sunt mult mai micute si nu se vad degetele. Furtunu nu e niciodata asa tipator si nici asa simplu. Posteriorul fetei e dus prea jos si e inegal, in dreapta e mai sus si mai plinut, iar in stanga e mai subtire si mai jos plasat. Mana ei dreapta e schiloada pe langa mana stanga. Parul ei sta peste apa ceea ce in mod normal nu exista, apa fiind in fata fetei, acopera parul ei. Iar furtunul e ca un sarpe, cu inegalitati, ba e mai plin ba e mai slab ba e mai gros etc.

Fata 2:

Are fata usor prea plinuta iar fruntea ei iese prost de sub par. Ochii sunt egali sau cel putin faptul ca celalt e inchis ajuta mult. Ai facut umbrele facute din cauza parului deci e bine, lipseste umbra de la nas din nou. Parul ei e usor prea mare pentru capul ei si nu se vede unde se termina scalpul si incepe coada. Umbre si luminite aproape inexistente si cele facute sunt plasate prost.

Aceeasi problema cu pielea si bluza. Aceeasi problema cu mainile, cea dreapta e subtire si cealalta e umflata cu pompa, din pucnct de vedere anatomic ai facut gresit corpul ei, umerii ei par mai mari decat talia. Fetele au talia usor mai pronuntata decat umeri. O alta greseala e ca tu ca si multi alti folosesti pentru umbre culoarea de baza sau doar putin mai pronuntata. Cum ai facut la fusta, ai facut-o galbuie iar umbra galbena. Nu e foarte estetic. Iar fondu... In primul rand pamantul nu e galben, cerul nu e spre verde, e un albastru mai diluat si mai placut. Frunzele sunt un verde prea ... strepezeste dintii. Iar norii nu sunt complet albi. Ochisorii lor nu imi exprima nimic.

Puteai adauga un contur cmaroniu, finut pentru a diferentia lucrurile, nu notez desenul pentru ca nu vreau sa iti stric media.

Mai ai multe de invatat despre anime. Nici eu nu stiu totul despre ele, inca invat si incerc sa ma perfectionez zilnic. Stau si cate 3 ore pentru un caput nenorocit de fata sau baiat ca sa exprime ceva si sterg o gramada.

Daca e dupa poza nu imi spune " asa era poza", tu ca artist ai voie sa schimbi daca vezi ca ceva e in neregula. Faptul ca te-ai grabit nu e o scuza, cu graba fara graba, nu te opreste sa pui cate ceva la punct si nici sa ignori anatomia, anime-ul bine facut respecta anatomia, ca sunt personaje dragalase "loli" sau sunt personaje duse usor inspre real, anatomia lor e inca corecta.

Citez " o zi buna". Sper ca [,] comentariul meu sa nu te deranjeze prea tare.

IancuDob
Utilizator: IancuDob acum 11 ani si 314 zile

Duhh,ma apuc sa citesc un roman.=))))))))

Ami.
Utilizator: Ami. acum 11 ani si 314 zile

Duh. Si eu sunt a IX-a si miercuri incep practica. Duh. Nu cred ca-i pasa cuiva.

Also. Kato - good job! te astept si pe la mine cu critici ^-^ -

Kato.
Utilizator: Kato. acum 11 ani si 314 zile

But ami... Tu esti mai buna ca mine, nu te pot critica. >> Cel putin animeurile pe care le faci. O___O

Ami.
Utilizator: Ami. acum 11 ani si 314 zile

Ba ma poti si nu sunt mai buna ca tine.

Yachiru
Utilizator: Yachiru acum 11 ani si 312 zile

super desen,ar merita mai multe voturi

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!