NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: meikuu~angel
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:14
Titlu: boy 
Data: acum 11 ani si 358 zile
Dimensiune: 183 K
Timp desenare: 18secunde
Vizualizari: 378
Rating:
10 din 14 voturi
Tags: sumer, time,  
Descriere: un baiat care ask muz la cashti 
DJ Biscuit
Utilizator: DJ Biscuit acum 11 ani si 351 zile

Hey, am citit mesajul, nu inteleg de ce ai facut asta dar te iert atata timp cat nu se mai repeta.. fiindca.. eu nu pun nici un fel de copyright pe desenele mele.. in caz ca le-ai aratat vreunele din cele facute din imaginatie, s-ar putea sa mi le fure (daca nu sunt persoane pe care le cunosti, e si mai rau) si sa si le insuseasca. Se intampla extrem de des pe internet de aceea te iert doar cu conditia sa nu mai faci astfel de lucruri.. si nu numai mie, vorbesc in numele tuturor.. sunt sigura ca tu, daca ai face un desen si ti-ar place rezultatul, nu ai vrea sub nici o forma sa vina cineva, sa ti-l fure si sa si-l insuseasca (adica sa zica: "da, este al meu, am muncit FOARTE mult la el.. persoanele care zic ca eu mint au furat desenul de la mine.. " etc)

Sper ca ai inteles gravitatea faptului, dar nu te mai pot certa pentru laptele varsat.. si oricum nu planuiesc sa te cert :))

Sper doar ca ai inteles ca nu e bine sa faci asa ceva pe internet.. sunt mult prea multe persoane suspecte around here si mie mi s-a intamplat de nenumarate ori.. si bineinteles nu mi-a convenit.

Data viitoare va trebui sa le arati desenele tale fiindca si-asa sunt adorabile! Succes in continuare.

meikuu~angel
Utilizator: meikuu~angel acum 11 ani si 348 zile

O.O habarnuaveam , imi pare chiar rau shi da nu o sa se mai intample itzi promit , shi chiar ai dreptate nu miar covenii ca cnv sashi insusheasca un desen deal meu eu nici nu shtiam ca cnv a mai fcut un desen deasta adik e normal dar eu chiar nu shtiam srry :((

no sa mai fac promt

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!