NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Saku_ana
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:20
Titlu: Cipul 
Data: acum 12 ani si 83 zile
Dimensiune: 244 K
Timp desenare: 6secunde
Vizualizari: 644
Rating:
10 din 20 voturi
Tags: saku_ana, 15.2.2012,  
Descriere: :D 
LoveSnoow
Utilizator: LoveSnoow acum 12 ani si 83 zile

frumos daca vrei si daca ai un desen cu anime participi la desenul meu ? pls

ce prostii scriu concursul* scz

Sasha...
Utilizator: Sasha... acum 12 ani si 70 zile

arata b ine :3

Anna.Dynamitte
Utilizator: Anna.Dynamitte acum 12 ani si 66 zile

Layla & Alle - Evadarea



Nu va pot spune unde ne aflam cu exactitate acum, dar va pot spune ca suntem intr-o incapere, ceva mai spatioasa, fara nici macar un covoras pe jos. Este o zi ca oricare alta, una de inceput de toamna. Si cum cu totii stiti ca la inceputul toamnei incepe si un alt an scolar, va anunt inca de pe-acum ca va fi o experienta de neuitat pentru doua fete ce abia se muta in oras. Nu stiu cum se numeste acest oras, dar cu siguranta incepe cu C...



Si cum va spuneam, suntem intr-o camera spatioasa, imaginati-va orice culoare vreti sa aiba pereti, sau parchetul. Cat de mari sunt geamurile, sau daca vreti puneti si un semineu, faceti sa fie livingul. Pe usa casei parasite si nou cumparata de doua fete, apare o frumoasa blonda cu ochii verzi ca doua smaralde insotita de inca o fata, bruneta cu ochii caprui ce fura inima oricui. Amandoua tineau in brate cate trei cutii de carton. Se parea ca in ele sunt cateva lucrusoare pentru a decora casa.



La un moment dat, blonda, pe numele ei, Layla, isi aminteste dintr-o dat' ca a uitat ceva la un hotel, unde au fost cazate inainte sa ajunga la destinatia propriu zisa. Bruneta, Alle, se uita putin urat la prietena sa si-i spune sa puna apa intr-un ibric, sa o incalzeasca pentru a face cateva nesuri. Layla, ceva mai ingrijorata pentru lucrul ce l-a uitat in dormitorul de la hotel, a rugat-o insistent pe fata sa mearga dupa el, fiindca doar Alle avea carnet de sofer. S-au imbracat amandoua si au plecat.



Cand s-au intors acasa, au parcat frumusel masina in garaj si au intrat in casa. Un miros ciudat de fum venea din bucatarie. Se parea ca de la apa uitata pe foc a izbucnit un incendiu, dar foarte mic. Au luat amandoua cate un bidon cu apa si au stins focul.



-Laly, acum ce facem? Am improvizat si noi ceva acolo ca sa ne facem mancare si tu ce faci?

-Scuze... Eu..

-Tu.. Tu ne bagi mereu in belele.

-Nu-i adevarat!

-E, cum sa nu? Sa-ti dau un exemplu?

-Daca ai...

-Acum! Din vina ta uituco, casa era sa arda. Sa se faca scrum. Acum, dute in camera ta. In seara asta numai mananci desert!

-Da' nu-i corect! N-a fost vina mea! striga blonda suparata ca numai putea manaca desertul in seara asta.

-Da' a cui?

-A pisicii.

-N-avem pisica, Laly.

-Stiu..



Dupa o cina ceva mai aprinsa intre cele doua, aprinsa in sensul ca amandoua se uitau urat una la cealalta. Una isi sustinea partea alta era canvinsa ca nu-i vina ei. Dar pana la urma totul s-a terminat cu un oftat lung. Nimeni numai spunea nimic, era o liniste deplina. Layla se ridica de la masa vrand sa se duca la bucatarie sa-si spele vasele, dar Alle s-a oferit sa i le spele ea si pe ale surorii sale.



Cam pe la ora vrajitoarelor, cand fetele dormeau, cineva le pune la amandoua cate o carpa la nas, adormind bustean. Se trezesc mai apoi intr-o celula. Din tavan curgea cate o picatura de apa la fiecare cinci secunde, peretii erau crapati,lasand ca aerul rece sa intre, si cum in nicio celula nu poate lipsi gratiile, avem pe patul inprovizat o cana. Si ghici ciuperca de ce? Atunci cand "vinovatul" se plictisea, putea sa se joace cu cana pe la gratii.



- Multumesc Layla!

-Da' ce-am mai facut de data asta?

-Iar ne-ai bagat in bucluc...

-Eu?

-Da, tu!

-Da' de ce tot eu?De unde stii ca eu sunt vinovata?

-Pentru ca asa e mereu.



Blonda lasa capul in jos, stiind ca probabil sora sa avea dreptate. Se simtea foarte vinovata. Plictiseala nu lipsi nici ea. S-au trezit cu noaptea-n cap, intr-o celula, poate din cauza unei probleme pe are chiar Layla a cauzat-o, dar cand a facut asta? Dintr-o dat' un politist inarmat vine la celula lor.



-Hey! Tu! Da, tu! striga acesta catre bruneta. Stii de ce sunteti inchise aici?

-Nu! De ce?

-Sunteti la parnaie din cauza unui furt.

-Furt? Ce furt? sari ca arsa blonda.

-Nu voi ati furat de la un hotel o bratara de douazeci de carate?

-Da, da, stiu Kara-te, dar nu trebuie sa pleci inainte sa ne explici de ce am intrat aici! exclama Layla.

-Nu, nu, tocmai asta am spus!

-Ai spus? Ce ai spus? il incurca Alle.

-Am spus ca aici ati intrat din cauza unui furt calificat.

-Stai domne nintelush! Furt? Nu vorbeam aici despre ce arte martiale stim? Eu stiu Kara-te, dar tu? continua Layla.

- Jumari! raspunde acesta.

-Cartofi prajiti!

-Mandarine!

-Portocale!



Se intreceau cei doi, blonda si politistul. Se pare ca de data aceasta insasi Layla a avut solutia de a-l putea ademeni pe politai in celula.



-Hey, tu, nenea! strigase Layla aratand cu privirea catre cel cu care tocmai vorbise. De ce nu intrii sa ne jucam Pic Pic?

-Pic Pic?

-Da! Pic pe sus, pic pe jos... Ce? Nu-l stii?

-Nu!

-Atunci vino si hai sa te invat cum se joaca!



In tot timpul acesta Alle ticluise un plan. Scapa intentionat agrafa din par. Se indrepta catre politist si intorcandu-se cu spatele, se apleaca dupa obiectul scapat din "greseala". Se scuza senzual, facandu-l pe baiatul ce ar trebui sa-si faca meseria, sa saliveze dupa ea. Se ridica sa plece la biroul sau, dar din neatentia lui, si din fericire pentru fete, scapa cheile. Dandu-si papucii jos din picioare, bruneta ii da cu ei in cap barbatului, atat de tare, incat l-a lasat inconstient. Greu de crezut nu?



Tiptil, tiptil, ies de-acolo, intrand intr-un hol lung.



- Ce-ti mai place viata Alle! incepe sa faca misto de sora sa Layla.



- Nu-i adevarat! Am facut asta doar pentru ca tu ne-ai bagat acolo!



- Ce?! Acum dai vina pe mine? Tu te-ai incurcat cu tipu' ala, nu eu!



- Si sa fie clar... m-am aplecat pentru o clama!



- Mda... sigur! Si in seara asta o sa-l vedem pe Mos Niculae...



Gandindu-se profund la ce miscare vor face , Alle gasi rapid solutia.



-Canalizarea!



-C-ce?! Intreaba mirata blonda ce manca o banana, iar in timpul in care bruneta spusese cuvantul "canalizare", miezul fructului ii sari din mana, ramanand doar cu coaja.



-Ce-ai auzit! Canalizarea!

-Si ai vrea sa merg prin canalizare?

-Da! E singura solutie!

-Bine! Atunci fii sigura ca ma cari in carca, si ai grija, am 47 de kilograme.

-Mama... Da' grasa mai esti!

-Mda.. stiu.. Incerc sa numai mananc fructe, cica nu ajuta organismului si te ingrasi mai rau!



La raspunsul blondei, Alle ramasese ceva gen: "Wtf? Chiar asa?", dar totul a trecut, vazand ca spre ele veneau doi politisti. Layla ii inmana surorii sale pistolul "imprumutat" de la acel baiat chipes de mai devreme. Cand cei doi baieti venira spre ele, erau gata sa le faca acelasi lucru ca celui din celula. Alle, foarte hotarata sa-l lase lat pe unul, ii da cu pistolul in cap, acesta picand. Layla, cu nimic la indemana, ii da celuilalt cu coaja de banana la tampla, punandu-i mana pe fundulet.



-Da' moale mai e!

-Da, stiu! Ii raspunde baiatul buimac, dupa care isi revine repede, dar numai are timp sa o prinda pe fata, caci se trezeste si el cu o bucata din furia lui Alle.

-Sa mergem! exclama Alle.



Dupa un drum lung in care nu au mai dat de nimeni, au ajuns si cela doua la canalizare.



-E timpul sa sarim Laly.

-S-o crezi tu! Eu nu sar nici de moarta!



Uitandu-se in sus, fluierand, bruneta o impinge pe Layla, dupa care sare si ea. Coincidenta face ca amandoua pica peste un domn. Se ridica toti trei in picioare si curiosi sa afle peste cine au dat cele doua si vice-versa, au facut cunostinta.



-Cine esti tu? intreba Alle si Layla in acelasi timp.

-Bond! James..Bond! le raspunde ridicandu-si putin gulerul. Dar voi?

-Layla! Alle si... Layla! raspunde blonda imitandu-l.

-Nu cumva voi doua ati incurcat filmul?

-La un moment dat te obijnuiesti sa ti se intample tot felul de chestii incat nici numai iti dai seama in ce film intrii! raspunde Alle.

-Inteleg... Si de ce mai stati aici? Vreti sa-mi furati meseria? se uita suspicios Bond...James Bond.

-Nu! Se simt jenate cele doua.



Adolescentele isi continua drumul catre iesire. Layla, calca pe varfuri de scarba ce-i era, in timp ce Alle dadea mai mereu ochii peste cap cand sora sa se tot plangea. In fata lor apare un burlan ceva mai mare prin care trebuiau sa alunece. Va dati seama cat de urat poate mirosi pe acolo, cat de repede poti lesina si cat de repede poate fugi Layla cand va mai auzi cuvantul "canalizare".



-Trebuie sa sarim. afirma bruneta.

-Stii? La cate am patit azi dimineata, nu m-ar mira sa ne si inecam aici... Si nu-mi vine sa cred ca e doar vina mea!

-Poate ca am exagerat si eu un pic... acuzandu-te ca e numai vina ta... Imi pare rau Laly...



Pe chipul adolescentei se citea sinceritatea si parerea de rau. Acum decideti doar voi daca a exagerat sau nu prin faptul ca a acuzat-o mereu pe Layla din diferite motive. Dar insa cum blonda e o fire sensibila, o iertat-o, dar nu prin cuvinte, mai degraba doar a zambit.



-Hai s-o facem! excalama increzator Layla.

-Fie ce-o fi, nu? o intreaba bruneta, la care i se raspunde doar cu o aplecare a capului.



Si "haleluia". N-ar mai trebui sa spun ca au tipat de n-au mai putut, dar au aterizat altfel de cum se asteptau. Tipetele nu s-au terminat, dar la un moment dat, ceva s-a intamplat.



-Alle, nu trebuia sa cadem pe ceva mai... moale?

-Ciudat, nu?

-Aham...

-Au, ma doare spatele...

-Si pe mine.



Cand s-au ridica in popou, s-au trezit pe un vaporas. Ce poate cauta un vapor pe-aici? Nici macar eu nu stiu, dar sa-i lasam povestii libertatea de-asi continua cursul, asa cum ea doreste. Cele doua surori se uita in jur, pana dau de proprietarul vaporului. Acesta este rugat de cele doua sa le duca la doc. Soarele abia acum rasarea pe cerul senin. Alle, o fire romantica, ce ascunde acest lucru, se tine de balustrada vaporului, chiar in varful acela al lui.



Brusc, la spatele ei vine "soferul" vaporului. O tine de mijloc si-si pune capul pe umarul ei. Ii sopteste un simplu" Mi-a fost dor de tine" si privesc amandoi inainte. Fata isi intinse mainile lateral, lasand ca vantul sa o linisteasca.



-Si mie mi-a fost dor de tine! ii raspunde adolescenta. Da' ce-ai patit? il intreaba vazandu-l ca se "scalamba".

-Mirosi urat!

-Aaa, asta.. Da... Asta-i problema cand umblii prin canalizare vrand sa scapi de niste indivizi. Acum a devenit ceva mai jenaaant,... -.-'



-Ce-ti mai place viata Alle... spune doar pentru ea Layla, in timp ce se uita la apa, pe o parte a vaporului,ce devenea din ce in ce mai cristalina. Nu dupa mult timp, ajung si ei la doc. Alle isi ia ramas bun de la vechiul ei prieten si coboara impreuna cu Layla. Cursul apei il calauzi pe baiat spre drumul sau. Cand cele doua s-au intors cu privirea catre micul sat de unde vor pleca, le asteptau politia.



-Cand zic "sari", asta faci, da? ii ordona Alle Laylei.

-Ok!

-1... 2... 3.. Sari!



S-au sarit in apa rece ca gheata. Le-a racorit nintel, dar puteau fi oricand expuse intr-un foc de gloante, chiar daca erau in apa. Dar solutia lor salvatoare era un domn, cu care s-au mai intalnit, acel cineva era James Bond. Acesta le astepta cu o barca pregatita de plecare.



-Cred ca aveti nevoie de ajutor, asa-i?



Fetele se imbarcara si fugi numai decat spre o locatie secreta." De ce tie frica nu scapi". Politia trageau focuri de arma spre ei, pe cine oare vor nimeri? Au chemat pana si doua elicoptere, pana si un submarin, ce nu stiu cum a putut incapea intr-un lac de cativa metrii inaltime. In cateva minute, toti trei ajung la o vila luxoasa, cu tot ce ti-ai dorit in ea. Si-au facut cate un dus si asteptau micul dejun asa cum le-a fost spus. Dar cand sa se pregateasca de masa, au fost luate prin surprindere de doi indivizi, legate cu fraghii si inchise intr-o debara.



-Layla!

-Da, da stiu... Vina mea!





Alle se uita prin jur," oare o fi vro scapare de-aici?", gandi aceasta. Intre timp, in spatele ei, blonda se intindea lejer, de parca ar fi dormit o vesnicie. Alle isi intoarce privirea ucigatoare catre sor-sa si parca ar mancao, ii ordona sa o dezlege si pe ea. Zis si facut. In cate clipe una dintre ele era foarte panicata.



-Daca nu o sa mai avem aer? Daca o sa ne sufocam? intreaba speriata Layla.

-Stai linistita... Nu o sa se intample asta..

-E, de unde stii tu?

-Ca stiu eu. Fii patenta aici o clipulitza...

-Sunt, sunt *.*

-Vezi peretii astia?

-Da.. nu am cum sa nu-i observ...

-Si ce stim noi despre ei?

-Ca sunt din caramida?

-Nu desteapto, nu! In filmele cu mister... ce se intampla atunci cand unii erau inchisi exact ca noi?

-Se sufocau?

-Nu.. Pipaiau peretii in cautarea unor pasaje secrete..

- Ii pipaiau? O.o

-Da!

-O , my god, astia nu au nicio intimitate...

- O.O Am sa incerc sa evit urmatoarea discutie O.O

-Am zis ceva gresit?

-Nu...Deloooc! Acum treci si pipaie!

-Ce? Ce vrei sa fac?

-Sa pipai!

-Mno... N-o sa ma vezi pe mine facand asta...

-Da' de ce?

-Nu sunt genul ala... stii tu...

-Ah.. doar fa ce-ti spun! >>

-Ok, sefa, ok... O-O



Pipaind in continuare, gasesc o usa secreta.



-Vezi? Am avut dreptate! excalama Alle.

-O nu..

-Ce?

-E gaurica aia...

-Ce gaurica?

-AIA!

-Si eu care credeam ca o sa evit acea discutie ! -.-''



Totusi, au mers prin "gaurica AIA"... si au ajuns la o alta usa. O deschid si continua sa mearga printr-un hol lung. Se facea din ce in ce mai ingust. La un moment dat, vor trebui sa urce niste scari, si acolo, surpriza. Domnul Bond le astepta furios, cu o arma laser in mana.



-Oi fi eu un afemeiat, si desi nu va mai pot rezista mult, am sa fac un efort de a va omori.Striga acesta tare.

-O , Alle, asta-i sadic!

-Tu stii ce-nseamna "sadic"?

-Nu, dar suna bine in astfel de circumstante.

-Cand zic 3 fugim, inteles, Laly?

-Yeap...

-1...2... gauriica!

-Poftim? intreaba ceilalti doi in acelasi timp.

-Laly, tu doar fugi, ii sopteste Alle. Tu, domnule James, asteapta putin pana fugim noi si apoi poti merge si tu ca melcu' dupa noi, s-a-nteles?

-Da! raspunde acesta.



Si, ca-n filmele cu prosti, asa se intampla. Fetele fug rupand pamantul. La propriu, cateva scanduri s-au rupt in fuga lor, cu tot cu acel gentlman in urma. Blonda se tot uita in spate. "Oare mai e in spatele meu?" se intreba mereu. Ii era mult prea frica, avand in vedere ca in joc este viata lor.



-Fugi! Nu te opri! O indeamna Alle...



Trec printr-o gradina cu flori, unde sunt asteptate de mii de lunetisti ce aveau tinta fix pe ele. Dau drumul focului. Nicio scapare.



-Fugi! ii repeta Alle.



Ajung la o fundatura. Un gard imens de caramizi.



-Aminteste-ti ce-am facut in acea debara, asa ca fa ca atunci.



Blonda isi asculta sora si gasi alt pasaj secret. Fug in continuare fara a se opri. Chiar daca se impiedicau, nu se opreau. Dar totusi, simtindu-se in siguranta se opresc. Nu se auzea decat gafaitul unei singure persoane. De ce? Layla se uita in jurul sau, nici urma de sora sa. Gandul ii zbura la cele mai negre lucruri. Daca Bond o fi prins-o, daca s-a pierdut in padure? Daca si numai daca. A pornit in cautarea ei...



-Alle! Unde esti? M-auzi? Alle? [...] dar degeaba, nici un rezultat.



Acasa, in living, blonda plangea pe umarul unui vechi prieten, conductorul vaporului. Dadea vina numai pe ea, ca nu a putut sa o ajute, ca a lasat-o singura, dar cu lacrimi in ochi, gaseste puterea de a continua. Cu toate ca este urmarita de politie pentru un furt calificat , plus evadarea de la locul faptei, a lasat asta in urma. Pentru ea, gasirea surorii sale e mult mai importanta decat orice bratara de nu-stiu-cate-carate. Urmeaza cazul deschis, "Gasirea lui Alle."



The End...Or not?

Saphire_
Utilizator: Saphire_ acum 12 ani si 66 zile

woow

Kato.
Utilizator: Kato. acum 12 ani si 66 zile

De ce nu le postezi pe animezup?XD ar sta bn acolo :3

Saphire_
Utilizator: Saphire_ acum 12 ani si 66 zile

Am citit toooooot<_-_si e super

Anna.Dynamitte
Utilizator: Anna.Dynamitte acum 12 ani si 63 zile

anime....zup? :s

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!