NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: Diana Vancsa
Note primite:
11:1
22:0
33:1
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:15
Titlu: Diana 
Data: acum 16 ani si 41 zile
Dimensiune: 75 K
Vizualizari: 507
Rating:
9.0588 din 17 voturi
Tags:  
Descriere: [...] 
Diddy96
Utilizator: Diddy96 acum 16 ani si 41 zile

acest desen este din partea mea pt Oresta

acidori
Utilizator: acidori acum 16 ani si 40 zile

Diana esti tare dulce!, voiam sa nu mai raspund la nimeni pt.ca sunt tare suparata, dar la un mesaj asa de dragut nu am mai rezistat. Da ai dreptate a fost frumos dar s-a terminat, si nici nu stiu daca voi mai desena pe acest site, deja m-am inregistrat in alta parte, mai vin din cand in cand sa-mi caut prieteni pe care mi-am facut aici, sa vad ce au mai desenat, m-am uitat la toti( doar atat, numai tie ti-am mai dat note), dar la desenul tau si mai ales l-a comentariul tau am simtit nevoia sa raspund. Iti multumesc mai ales pentru ca ai un suflet curat.

Sa iti spun acum de ce sunt suparata, am o nepotica de 6 anisori care deseneaza tare frumos. Am primit de la ea un desen, pe care il pastrez cu drag si acum. Dupa ce am descoperit acest site, la inceput desenam ca neinregistrata asa din cand in cand, la titlu puneam oresta ca sa-mi pot gasi desenele mai usor, m-am inregistrat numai cand am vazut cati copii deseneaza pe site, si cate note mici primesc, si am vrut macar ca eu sa le dau note mari( la 7 desene cate am facut am 888 comentari, si note cred ca am dat dublu sau poate chiar mai multe si numai de 10 cu exceptia celor de la laudanix care au primit exact ce meritau). In toti copii desenatori am vazut-o pe nepotica mea la care i-am admirat desenele si stiu ce fericita era.

Am vazut un desen de-al lui Bammby, o dedicatie de 8 Martie in care o fetita intinde un buchet de flori, semana tare mult cu desenul pe care l-am primit eu, si avea de la moderatori mai multe note de 1 ca sa o scoata din top( cel putin asa au motivat ei), sa iti bati joc de munca unui copil nevinovat si sa invoci un asa motiv, cred ca ei nu au copii, poate atunci si-ar da seama ce se intampla in sufletul unui copil, un copil are nevoie de incurajare ca poata merge mai departe. Si nici nu era nevoie sa-i dea atatea note de 1 pentru ca oricum ei controleaza topul si pun in top numai cea ce vor ei(e nevoie de o nota de la ei ca sa intri in top), nu e adevarat ca trebuie sa ai 20 de voturi, si media peste 9 ca sa intri in top. Pe mine nu ma lasa sa intru in top, din greseala au scapat doua desene nenorocite de ale mele , cred nu le-au vazut, sau poate e mai greu sa stearga inregistrarea notelor pe care le-au dat chiar ei la inceput; si stiu si ce ii deranjeaza la mine, faptul ca am spus la mai multi ca acest site merge asa de greu din cauza scriptului, adica programul nu e foarte bine scris, vezi tu ca si notarea merge greu, pe alte site-uri similare "zbori", de asta nici nu mai imi pierd vremea sa mai desenez ceva pe aici.

Dar de fapt nu asta m-a suparat (nu ma intereseaza topul lor) ci faptul ca desenul pe care mi la dedicat aliosa desi avea la un moment dat 35 de voturi, si media 10 (nu stiu cat are acum)nu a intrat in top si asta numai pentru ca imi era dedicat mie. Nu am inteles ce rost are sa se razbune pe ea, daca au ceva cu mine ar putea mai bine sa-mi baneze contul. Spun ca nu pot lasa orice desen in top, dar daca ei considera ca un desen in care sunt mazgalite cateva cuvinte e un desen de top amatori si desenul lui aliosa nu, atunci nu pot sa spun decat ca-mi pare rau de ei. Sa vezi desene de-a lui rainer* in top amatori, alaturi de tot felul de mazgaleli asta eu chiar ca consider ca e bataie de joc, ma rog e site-ul lor si pot face ce vor cu el, dar e pacat pt. multi desenatori isi vor lua" pensulele "si vor pleca spre alte site-uri, poate singurul lucru care ne-a facut sa mai ramanem a fost faptul ca aici ne simtim mai acasa, dar din pacate se pare ca tot printre staini e mai bine)

Prin comportamentul lor dau dovada de lipsa de maturitate, si se pare ca nu primesc prea bine criticile.

Probabil ca dupa acest comentariu imi vor bana contul, dar nu-mi pasa eu oricum mi-am salvat desenele la mine chiar daca ei sustin ca acest lucru nu se poate, eu ii asigur la randul meu ca se poate .

Singurul lucru de care mi-ar parea rau e ca o data ce voi disparea eu vor dispare si notele pe care le-am dat.

Te pup, si nu baga in seama toate rautatile de pe site, desenaza pt. tine si in fiecare zi i-ti doresc sa mergi spre mai bine.

m*m
Utilizator: m*m acum 16 ani si 39 zile

frumos

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!