NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: Tt_vocaloid:d
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:7
Titlu: sirena cu picioare 
Data: acum 12 ani si 239 zile
Dimensiune: 4 K
Vizualizari: 432
Rating:
10 din 7 voturi
Tags: boy, boy, sirena,  
Descriere: sirena 
Sooyoung Choi<3
Utilizator: Sooyoung Choi<3 acum 12 ani si 239 zile

tu sti sa desenezi,sau nu?!Sincer..!Nici sa scrii corect vad ca nu poti.Eu la varsta ta,eram cea mai buna din clasa la citit.Eu si cu unu care juca sah si era cel mai tare.Si uite-te la desenele mele,uita-te pe prima pagina ce desene urate am avut,dar acum le fac din ce in ce mai bine.

...Hope...
Utilizator: ...Hope... acum 12 ani si 239 zile

@Maka:Usorel,usurel..E pe site de 6 zile..tu ai facut un progres asa mare in 6 zile?ma indoiesc..lasa-l sa deseneze ce vrea,cum vrea..Si ce daca a facut greseli la profil?E treaba lui..scrisul lui,greselile lui,cititul lui,borsul lui..Apropo..intre ta si eram nu trebuia sa pui virgula iar "unu" se scrie ori unul ori unu' , apropo de gramatica.Uite-te si la tine,apoi critica-i pe altii..

In clasa a doua sau ce clasa o fi nu e asa mare greseala "lui alti".Inca nu inveti gramatica [,] cum trebuie si acorduri si toate cele.Iar despre replica ta cu cititul,ei bine,una este sa citesti alta sa scrii.In contextul nostru,n-au legatura una cu alta.

Sooyoung Choi<3
Utilizator: Sooyoung Choi<3 acum 12 ani si 239 zile

Defapt,am facut un progres destul de mare pana si in 5 zile,doar ca imi era lene sa mai muncesc la ele.

Dar am omorat pe cineva..?-_-'si eu am trecut prin lururi muuult mai grele decat asa ceva(la certuri si jicniri vorbesc),si nu mi-a mai alinat nimeni durerea.Aici e vorba si e caracter,eu acum m-am schimbat,nu mai am caracterul slab.

~cristinutza~
Utilizator: ~cristinutza~ acum 12 ani si 239 zile

@Maka.Albarn.Chan: OMG NU`VI VINE SA CRED CA II VBESTI ASA UNUI COPIKASH><

continua tot asa <3 o sa reusesti sa fii fte bun la desen <3

~cristinutza~
Utilizator: ~cristinutza~ acum 12 ani si 239 zile

Defineste " a fi slab " ;))

si dak tu afci rpogrese extraordinare in 5 zile inseamna ca altii trebuie sa fie ca tne? .. iti dau un ex.. banal.. un copil invata o poezie in 15-20 min, dar altul poate o citeste de 5 ori si o stie deja.. :D

nu trebuie sa te iei asa de om ca nu deseneaza asa grozav ca tne :..

copilashii.. sunt asa draguti.. sum sa le vbesti asa urat?

...Hope...
Utilizator: ...Hope... acum 12 ani si 239 zile

Sa luam si alt aspect.El are 8 ani.Tu cati ani aveai cand te-ai logat pe site? :) Si ce vrei sa se schimbe asa la caracter cat ai zice fish?Daca tu poti,inseamna ca n-ai personalitate..Degeaba "avansasei" daca nu puneai in valoare,"iti era lene" cum zici tu..A comentat el ceva la ce ai zis tu ca sa stii ce fel de caracter are?

Sooyoung Choi<3
Utilizator: Sooyoung Choi<3 acum 12 ani si 239 zile

...E deja destul de mare..la 8 ani...=^= ba frate,parerea voastra!Ziceti-mi voi ca nu ati facut nici o data greseli.Pai,daca ati facut,si daca ati pacatuit,chiar si cu gandul,atunci de ce mai facem asa mare scandal pe tema asta?E un copil din cateva bilioane si ganditi-va ca sunt si mai mici si care inteleg si mai greu.Si voi ma acuzati ca i-am vorbit unui copil urat.Repet,unui copil,unul din toata lumea!Daca ma luam de el,era si mai greu,ganditi-va ca daca ne da cineva exemplu negativ sau ne cearta sa facem mai bine,inseamna ca ne incurajeaza.Dar depinde fiecare cum intelege.

...Hope...
Utilizator: ...Hope... acum 12 ani si 239 zile

"Daca te luai de el" Deja ai facut asta..

~cristinutza~
Utilizator: ~cristinutza~ acum 12 ani si 239 zile

NICIO se scrie legat DOMM2 :-".. :)) ;)

un copil de 8 ani.. nu e mare.. e mic si inca foarte fragil.. nu e frumos sa vbesti asa cu unul..

dak cineva mi-ar fii zis asta la 8 ani ma lasam de mult de desen.. un om de varsta noastra nu trebuie descurj.. caci isi pierde din elan, ambitie, da pai un pui de opt ani.. ?

ce tampenie, sincer....

imi cer scuze dragutzule/dragutzo dak cearta de la desneul tau te-a facut sa te simti putin prost.. continua si vei progresa cu siguanta

Sokii
Utilizator: Sokii acum 12 ani si 239 zile

@Maka: hmm, pari un pic cam butthurt, nu crezi? Nu mai fi asa de mandra, ca pari cam...hnnng. La profilul tau scrie ca ai 12 ani, fa o mica diferenta intre varsta ta si varsta lui, si la fel cum o zis si ~cristinutza~, unu' invata mai usor, altu' mai greu...

ps: scuzati eventualele greseli de gramatica.

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!